Kendi kendime sinirleniyorum

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar eşimin arkadaşı onu mangala çağırdı bende git sen bilirsin istiyosan git dedim çünkü çok sıkıldık kaç aydır evdeyiz diye. Sorun şu ki arkadaşının mangalda içeceğini ve sende içermisin diye eşimede sorduğunu duydum eşimde hayır dedi ama ara sıra eşimde benden önce içiyormuş ve ben artık içmesini istemediğimi söyledim tamam dedi. Şimdi beni düşündüren şey mangala gidince arkadaşı her saçma erkek olayı gibi al al biraz iç bişey olmaz sanki bağımlımısın al iç diycektik hayır demesine rağmen eşimin. Eşimde az bişeyde olsa öyle zorlayınca içerse diye düşünmedim değil ve zatn asla bunu yaptığını bana söylemez. Sizce bunu böyle aklıma takmam saçma mı çünkü düşününce sinirleniyorum eşimede surat asıyorum🤷🏼‍♀️ Bana biraz düşüncelerinizi söyleyin lütfen.

Yani yapacaksa eğer bilmediğiniz başka ortamda da yapabilir bunu.
Çocuk gibi kontrol edemeyiz.
Dürüst bir insansa eşiniz size verdiği sözü tutacaktır..

Yasaklarla, izim vermemelerle sağlıklı bir ilişki kurulmaz ki..

Kendi iradesine sahip çıkan biri dahi olsa içebilir kesinlikle . Eşim tartışma sonucu evden gitti arkadaşının al sigara iç al içki iç ısrarı sonucu içmişti bide asla içmeyen birisi . Erkeklerde irade sıfır maalesef

Kendi iradesine sahip çıkan biri dahi olsa içebilir kesinlikle . Eşim tartışma sonucu evden gitti arkadaşının al sigara iç al içki iç ısrarı sonucu içmişti bide asla içmeyen birisi . Erkeklerde irade sıfır maalesef
Evet o erkek ortamı gerçekten öyle bi atmosfer yani.

Bence çok fazla tepki vermişsiniz ne olacak sanki erkekleri fazla sıkmaya gelmez gereksiz bir tartışma olmuş yanlış anlamayın da

Back
X