kendi kendimi sevme ve mırmırlama topiğim

Seni benden başka ciddiye alan olmaz.
Ama biliyorum ki ciddiye alınmaya ihtiyacın var.

Bu yüzden şimdi dinle.
Kendini sevmek için mirmirlanmana gerek yok iyi bir insansan eğer eminim seviliyorsundur.
Yok değilsen sen de kendini sevme sevgiye aç kal daha dogru olur.
Cips yeme zaten biliyorum lezzetli ama zararlı.

Borçlusun dertlisin.
Ben de öyleyim ama Cheetos alacak kadar da para buluruz kız. 3 al 1 öde onlar

Cause I'm a gypsy
Are you coming with me dirint diri diri .Shakira'nın bu şarkısı geldi aklıma

sorduk mu.bu konu benim ve boyle sacma insanlar msj yazip konumu kirletmesin lutfen.komik oldugunu mu saniyorsun ?
Başlığa bakınca komik olmamak elde değil .
Sorunun kaynağı ya da tam olarak ne istediğinizi anlatmamış olmanız bizi konu üzerinden hunharca espri yapmaya itiyor

Başlığa bakınca komik olmamak elde değil .
Sorunun kaynağı ya da tam olarak ne istediğinizi anlatmamış olmanız bizi konu üzerinden hunharca espri yapmaya itiyor

espiri yapsaniz hep beraber gulcez de hicbiriniz komik degilsiniz bari yazip rezil olup zamanimi calmayin neyse espiri yapcakları diger konulara alalim sizin sacma sapan espirilerinize gulmeyecek kadar zekiyim.

espiri yapsaniz hep beraber gulcez de hicbiriniz komik degilsiniz bari yazip rezil olup zamanimi calmayin neyse espiri yapcakları diger konulara alalim sizin sacma sapan espirilerinize gulmeyecek kadar zekiyim.
Zekanızı bizimle harcamamanız doğru bir düşünce
İyi günler dilerim

Zekanızı bizimle harcamamanız doğru bir düşünce
İyi günler dilerim
zekami burada sizinle harcamayacak kadar zekiyim.sadece yogun tempolu hayatimda 2 dkka sizi gorup ibret almaya giriyorum ve sukrediyorum :) neyse daha fazla konusmayalim zamanim fazla yok mesgulum.ve bu arada blok fazla kafa sisirdiniz

sorduk mu.bu konu benim ve boyle sacma insanlar msj yazip konumu kirletmesin lutfen.komik oldugunu mu saniyorsun ?
Bi kini binim vi biyli sicmi insinlir . Bıkbıkbık senden komik değilim şekerim, kim ciddiye almış bir bak bakalım. Gerçekten ciddi bir konu olsa,ben de espiriye vurmazdim. İnsanların dertleriyle alay edecek kadar vicdansız değiliz şükür. Gerçekten bir sıkıntın olsa anlatirdin, konunun girişine bakılırsa senin de canın geyik istiyormuş. Senin yüzünden banlanamam ,sana cipsilerinle mutluluklar

Yavvv yapmayın arkadaşlar ben burda sabahtan beri okuyup okuyup agliyorumcips bende çok severim ama misal diyetteyim yiyemiyorum yerden göğe haklı şimdi zekiiiiii insanlar cips çok sever anliyamiyosunuz ki hadi ordan sizde sizzz ibreti alem hatunlar ne anlarsiniz hayatınızda cips mi gördünüz siz kafa güzel galiba dokunmayın ne derse yav he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…