• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamam canım haberleşiriz yinee
Merhaba zeynoooş bu konuda deneyimliyim ve sana bilgilerimi aktaracağım.
İlk gebeliğimde 90 kiloydum zayıfla dedi dr. 20 ay gebe kalamamıştım. 12 kilo verdim iki ayda ve hamile kaldım.
Sonra tüp mide ameliyatı ile 63 e düştüm.
Yine hamile kalamadım.
Kafama göre klomen kullandım 3 ay. Çatlatma iğnesiz. Yine kalamadım. Özelde doktora gittim. Anlattım üç ay kullandığımı. Oda iki ay daha klomen artı çatlatma iğnesi verdi bir ayda femera artı çatlatma verdi. Toplamda 6 aylık bir tedavi oluyor zaten. Yine olmadı.
Dr benim bu şartlrda sana yapacağım bişey yok dedi devlet hastanesi interfinite bölümüne gittim ve rahim filmi istedi. Çekildim anestezisiz. O ay korun dedi. Sonraki ay hamile kaldım. Doğdu.
Ondan sonra ne zaman düzgün korunmasam hep hamile kaldım bir kerede. Birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kimyasal ve bu sonuncusu sağlıkla ilerliyor. Toplamda 5 kez hamile kalmışım. Galiba benim işimi rahim filmi çözdü. Klomeni çatlatma iğnesiz kullanma. Bişeyi yapıyorsak tam yapalım;) eşin sperm testi versin. Onun içinde vitamin verebilir doktor benim eşim kullanmıştı. biran önce Allah evlat nasip etsin sana ve kendinide biraz rahat bırak💚

Merhaba zeynoooş bu konuda deneyimliyim ve sana bilgilerimi aktaracağım.
İlk gebeliğimde 90 kiloydum zayıfla dedi dr. 20 ay gebe kalamamıştım. 12 kilo verdim iki ayda ve hamile kaldım.
Sonra tüp mide ameliyatı ile 63 e düştüm.
Yine hamile kalamadım.
Kafama göre klomen kullandım 3 ay. Çatlatma iğnesiz. Yine kalamadım. Özelde doktora gittim. Anlattım üç ay kullandığımı. Oda iki ay daha klomen artı çatlatma iğnesi verdi bir ayda femera artı çatlatma verdi. Toplamda 6 aylık bir tedavi oluyor zaten. Yine olmadı.
Dr benim bu şartlrda sana yapacağım bişey yok dedi devlet hastanesi interfinite bölümüne gittim ve rahim filmi istedi. Çekildim anestezisiz. O ay korun dedi. Sonraki ay hamile kaldım. Doğdu.
Ondan sonra ne zaman düzgün korunmasam hep hamile kaldım bir kerede. Birinin kalbi durdu kürtaj oldum diğeri kimyasal ve bu sonuncusu sağlıkla ilerliyor. Toplamda 5 kez hamile kalmışım. Galiba benim işimi rahim filmi çözdü. Klomeni çatlatma iğnesiz kullanma. Bişeyi yapıyorsak tam yapalım;) eşin sperm testi versin. Onun içinde vitamin verebilir doktor benim eşim kullanmıştı. biran önce Allah evlat nasip etsin sana ve kendinide biraz rahat bırak💚
Canım benim çok teşekkür ederim kendi serüveninden örnek verdiğin için ❤️ bak işte 63 kiloya bile düşmüşsün o zamanlar olmamış kilo büyük etken evet ama bazende kilo versem bile olmayınca olmıtor bende nedense zayıflasam bile olmayacak gibime geliyor o yüzden kendi kendime çok kuruyorum. Pazartesi yani yarın randevum var doktora diyeceğim kendi kendime femara kullandım olmadı gebelik ama adetim düzenli oldu diye bakalım ne Dicek çok kızacak mı veya yine zayıfla gel diyenlerden mi olacak yoksa tedaviye başlatıp zayıflamayı şart mı koşacak veya hsg çekelim önce mi diyecek merakla yarını bekliyorumm. Bu arada ben ovülasyon testiyle de takip ettim belki de yumurta gelişti ama çatlamadı belki de benim işimi çatlatma iğnesi çözecek belli olmazz tedaviye bir başlasam içime minik bebek bir düşse dişimi tırnağıma takarım ah bir olsa….
Eşim 1 sene önce falan sperm testi vermişti bu arada sayısı falan iyi çıkmıştı morfoloji düşüktü ama sigarayı da eş zamanlı bıraktı 1 senedir içmiyor şu an morfoloji belkide düzeldi bilmiyorum ama doktor o zamanlar morfoloji tek başına gebe kalınmasını engellemez demişti

Back