• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi küsüp kendi barışan akraba

Her sulalede boyle bir akraba oluyor sanirim.benim de halam boyle.bi bakarsin can cigerdir bir bakarsin surat asar konusasi gelmez yuzunu cevirir falan.
Biz sulalecek alistik artik.kimse neye bozuldugunu bile sormuyor kendi kusup kendi barisiyor.

Yakın bir akrabamız ortada sebep yokken küstü. Yani benim bildiğim kadarıyla yoktu. Beni her gördüğü yerde suratını asıyordu. Bir müddet böyle devam etti. Bende hiç oralı olmadım. Şimdi de benle canciğermiş gibi davranışlar sergilemeye çalışıyor. Bir yemek yapınca bana yolluyor. Halimi hatrımı içten şekilde sormaya çalışıyor. Ben geri adım atmadım görünce yapmacık bir gülümsemeyle geçiştiriyorum. Bayramda düğünde benle konuşmaya çalışıyor. Bana sebepsiz düşman gibi davrandığı dönemde çok kötü olmuştum. Bir neden vardı da küstü desem şimdi niye benle samimiyet kurma derdinde, bir neden yoktu da küstüyse yine bu insandan hayır gelmez diyorum. Ne yapmaya çalışıyor ? Hiç oralı olmamak daha mı iyi. Küsme durumundan önce samimiydik. O bana aşırı samimiyet çabalarına girince boşver geçmişi kin besleme diyorlar. Ortada bir dengesizlik var
Kendi haline bırakın. 🤣
Samimi olmak yerine normal derece bir sohbetiniz olsun hiç samimi olmazsanız arada küstüğünüde farketmezsiniz.

Back
X