Kendi okuzlugum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tzk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tzk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2017
2.798
2.378
83
34
Merhabalar,
Kızlar ben ufak bir öküzlük yaptım genel olarak da ince fikirli bir insan değilim zaten kendimi nasıl yontacagim bilmiyorum.Benim çok yakın bir kız arkadaşım bu sene kpssye girdi sonuçlar açıklanmış.Tabi ben o ara tatildi düğündü derken unut.Kizi arayıp sorma yazık haber vermek için beni aramış düğündeydim açamadım.Bayagi bir sonra mesaj attım biraz trip attı bayağı bozulmuş.Cok hatalıyım biliyorum ben sadece ogretmenliklerin açıklandı zannettim dedim ki gerçekten öyle zannediyordum cahil gibi.Simdi gönlünü almak istiyorum yine oturup konuştu ama kırılmış belli.Hediye mi alsam sizce memuriyet hediyesi diye bebi affet tarzı küçük bir not yazıp bilemedim o kadar uzağım ki bu tarz şeylere ama telefi etmek istiyorum hatamı ne yapayım sizce?

Bence bisey yapmana gerek yok hediye al da beni affet falan yazmana gerek yok yani cam sakızı coban armağanı bir hediye alabilirsin. O da tribi uzatmaz zaten uzatmasin yani

Uzatmadı sağ olsun ama ben vicdan yaptım manevi olarak bana çok destek olan her konuda yanimdaolan bir kızdı çok ayıp oldu
Bence bisey yapmana gerek yok hediye al da beni affet falan yazmana gerek yok yani cam sakızı coban armağanı bir hediye alabilirsin. O da tribi uzatmaz zaten uzatmasin yani

Konuda triplik bise yok bence.Musait degilmissiniz açamamış sonra da dönmeyi unutmuşsunuz Bunlar hep insanlık halleri.Tekrar arasaymış o zaman mutlu haberi vermek için. Özurdilemeyin bence .Madem çok yakın arkadaşsınız bu kadar basit bir sebepten dolayı da tavır alması saçma .

Neyini soracaksın ki

Atanmış olsa neyse de KPSS sonuçları açıklanınca ne oluyor ki

Ben de girdim siteden bir çok kişi de girdi

Bunun için tebrik vs beklenmez ki

Ha Türkiye birincisi oldu ise tebrik et tabii de hediye vs önce atansın sonra

Kadro açıklanacak tercih yapılacak güvenlik soruşturması geçilecek vs vs

Ayrıca da cuma açıklanacaktı erken açıkladılar zaten

Abartılacak bir mevzu yok bence.
Şu an konuyu okurken kardeşimin sınavını sormadığımı fark ettim, napıyım öleyim mi
İyi bir şey olsa duyardık zaten neyse yarın arayıp sorayım unutmazsam inşallah

Aslında unutabilirsin insanlık hali.bu kadar büyütme.arkadasinin da önemli değil unutabilirsin diyeceğine böyle yapması ilginç

Bir de cidden merak ettim kaç almış

Bölümü ne

92,75 alan inşaat mühendisi üzgündü de

Yani çok uzatmadı aslında ama o benin her şeyde yanımdaydı şimdi benim unutmam olmadi

1 senedir deli gibi çalışıyordu konuşuyorduk sürekli siz sorun etmez misiniz

1 senedir deli gibi çalışıyordu konuşuyorduk sürekli siz sorun etmez misiniz

Etmem

Zira ben sonucun açıklandığını bilsem de aramazdım beni de aramasınlar derim

Ya kötü gelseydi sonuç birileri arayıp sorsa ben de kötü sonucu söylemek zorumda kalsam hiççç Mutlu olmam

Böyle durumlarda karşı tarafın haber vermesini beklemek en iyisi zira bu konuşmaya hazır demektir

Ama lütfen atanmış gibi hediye kutlama vs yapmayın atanamazsa çok daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…