- 28 Şubat 2020
- 312
- 498
- 103
Yorumlariniz icin teşekkür ederim hepiniz haklısınız.. Simdiye kadar neden sınır çizmedim çünkü biseylerin farkinda olsam da evet sorun şu diyecek kadar net göremiyordum. Kendim anne olana kadar. 7 yil cocugum olmadi suan 3 yasinda ve cocugumun her hatasinda onu ne kadar koşulsuz sevdiğimi görüyorum benim yaptiklarimi yapmiyor evladim kendini mecbur hissetmiyor cunku sevgimdeb emin adım adım çocuğumu büyütürken farkina vardim. Bir de yasim oldu 31 ve daha net kararlar alabiliuor ve sınır cizebiliuorum. Simdiye kadar bikinc alti mi dersiniz artik ne denir bilmiyorum ama aradiklari an mecburmusum hissi oluyordu. Artik olmayacak ben eski ben degilim
Cok pardon suan 31 yaşındayım olacakti. Oğlum 6 yasinda
En komigi de ne biliyor musunuz bu en son gidişimde konu çocukluktan açıldı benim biraz gözlerim doldu ve beklediğim ilgiyi ve sevgiyi goremedigimi söyledim annem ayrıntıya girmeme musade etmeden saatlerae inkâr etti tek bir cümle kurdum ben o saatlerce susmadi. Dedigime diyeceğime pisman ettirdi cok adaletliymis anneler ayrim yapmazmis. Yaptınız iste diyemedim. Çünkü cok konusarak aralıksız 2 saat kendini savunarak beni bastırmaya çalıştı. Anladim ki hic bisey konuşmaya da gerek yok duymayacak ve anlayamayacak beni. Oglum 7 yasinda ikinci çocuğu yap diye herkes ısrar ediyor ne alakaysa.. Ama ben düşünmüyorum. Rabbim evladima sağlıklı hayırlı uzun ömür versin. Ben 2.cocugu doğurursam birinden birine gram haksızlık yaptim mı diye düşünerek kafayi yerim.
Üç ayrı yorumunuzda da çocuğunuzun yaşını farklı yazmışsınız. Kaç yaşında bu çocuk?