bende önümüzdeki hafta 11 yıllık evli olmuş olacağım ve 10 yıl boyunca maaşımı özel dersimi eşime verdim Allah için iyi birikim yaptık ev aldık vb ama artık dediğiniz gibi ben de dışarıda kahve içmek vb içn harçlık almak istemiyorum şükür borcumuz filan yok kredimizin son yılı bir yıldır gelirimin yarısını ay başında çekip veriyorum ev harcamaları için kalan yarısı ve ekstra derslerimi harcıyorum valla bildiğiniz harcıyorum. sevdiklerime (eşim ve kızım dahil) hediyeler alıyorum, geziyorum, ihtiyaç duyanlara yardım ediyorum emin olun bir yıldır daha kıymetliyim eşimin gözünde. önceden kendi paramdan harçlık istiyordum ondan şimdi ben eline veriyorum bu ay bu kadar destek olurum eve diye. hatta yazın elstra da para aldım eşimden..bu ne arkadaş gece 10 a kadar eşşek gibi çalış dönerciden ekmek arası al sonra harçlığım bitti 20 tl versene ay sonuna kadar de. 30 kusur yaşında olmaz dedim içimden eşim de hiç ses etmedi. (bu arada o kendine alıp benden sakınıyoru gibi algılanmasın sadece bütçe kontrolü ondaydı) vermeyin paranızın hepsini ortak borçlarınıza eşit miktar koyun yetmiyorsa herkes sıksın kendini artarsa herkese eşit kalsın..