Saç Rengi ve Saç Boyama Kendi saç rengimin (k.kahve) üzerine gölde yaptırdım turuncu yansımalar var yardım!

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
Arkadaşlar bu saçımı yaptıralı10 gün falan oldu açık sarı gölgeler istemiştim bu şekil birşey yaptı ama ben aralardaki turuncular dan çok rahatsızım kuaför de pek farketmedim bir kaç ton daha açılır bu ton dedi ama yıkadıkca sanki daha turuncuya döndü
Şimdi benim sorum şu olacak ben bu turuncumsu tonları evde 10. .. tonlar i le cila mi yapsam mor şampuan mi alsam ne yapmalıyım sizce
Şimdiden teşekkürler

Saçın koyu kahveyse durdukça turunculaşma yapar zaten. fazla bekletmeden yıkamış sanırım açıcıyı o yüzden ton tutmamıştır. Koyu saçlarda bu sorun oluyor genelde.

Resim eklemeye çalıştım

Eklentiler

• 1477746072696344292001.webp
    1477746072696344292001.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 82
Saçınıza cila yapıldı mı bilmiyorum ama yapılmışa benzemiyor sadece atılan paketler yıkanmış gibi.. Saçınızın geçtiği işlemi bilmeden yorum yapılamaz malesef.
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için paketleri açarken turuncularınız var onları alıyorum dedi saçım ıslakken birşeyler sürdü ama anlaşılan yetmedi

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için paketleri açarken turuncularınız var onları alıyorum dedi saçım ıslakken birşeyler sürdü ama anlaşılan yetmedi
Koyu saçlarda sarı zor bir renktir. Açılırken turunculaşma illaki yapar. bir dahaki boyama zamanında rengin tam oturacağını düşünüyorum. Tonu kuaförünüze belirtin ona göre cila hazırlayacaktır. Rica ederim :)

Koyu saçlarda sarı zor bir renktir. Açılırken turunculaşma illaki yapar. bir dahaki boyama zamanında rengin tam oturacağını düşünüyorum. Tonu kuaförünüze belirtin ona göre cila hazırlayacaktır. Rica ederim :)

Son bir soru daha sorsam bu boya vakti gelene kadar mor şampuan ya da cila önerir misiniz evde

Son bir soru daha sorsam bu boya vakti gelene kadar mor şampuan ya da cila önerir misiniz evde

Back
X