Ben ağlamamı asla saklayamam zaten hemen yaşlar süzülür gözlerimden
Hatta bazı filmlerin bazı sahnelerini izler izler ağlarım. Bi daha izler bi daha ağlarım böyle de salakça bi huyum var

Ben de sanırım görüştüğüm kişiyi evlenme arefesinde söyleyeceğim :)
Görüştüğüm kişi benim bulunduğum şehre farabi ile geldi. Onu bile sadece bir arkadaşıma 2. dönem söyledim.
Sadece bir kez resmini gösterdim o da çok merak ettikleri için.
Ben bu konu üzerinde düşünmüştüm neden söylemiyorum paylaşmıyorum falan diye.
Hani normal olan şeyleri bile paylaşmak istemiyorum özel olan şeyleri geçtim.Sonra şu kanıya vardım.
Ben paylaştığım zaman bi durumu insanlar onun üzerinde yorum yapacaklar olumlu veya olumsuz.
Belki de kimsenin yorumunu düşüncesini duymamak için bunu yapıyorum.
Çünkü ben çok ayrıntı düşünen bir insanım.Ufak bir olay hakkında bile olabilecek tüm olasılıkları hesaplarım.
İnsanların bu kadar ayrıntı düşünmeden ya da benim açımdan bakamayacaklarını düşündüğüm için paylaşmak istemiyorum sanırım.
İnsanlar bana bişey söylediklerinde de bana bu konuda ne düşünüyosun diye sormadan ben asla fikir belirtmem.Sadece dinlerim.
Çünkü çoğu zaman insanlar akıl almak için anlatmıyo rahatlamak için anlatıyor. Forumda bile "ohh be yazdım rahatladım" cümlesiyle biten biçok konu açılıyor.
Bir şarkı sözü vardı ya "Verme verme akıl verme vereceksen huzur ver" diye. Bu hesap insanlar da rahatlamak için anlatıyo çoğu zaman.