kendi yalnızlığıma aşırı alıştım.

Bu yasa bu kadar didikleme cok fazla bence. Birakin akisina ya. Bu kadar abartmanin manasi ne?
 
cherry hepsine ok de 7 de sofrada olacak adam sanki zor

yani kendi işi olan dahi zor geliyor, malum çalışma saatleri genelde 18.30 da bitiyor

eve ancak 19.30 gibi geliniyor

bu senin için de geçerli

7 de sofrada olmak için en az 6 da eve girmek lazım yani 5 te işten çıkmak lazım

sana sağlıkçı kamuda çalışan sağlıkçı bulalım, özeldekiler de 18 ya da 18 30 da çıkıyor

:))))

Fazla mı konfor düşkün oldum sizce🙄😊
Ben toptan evden çalışmaya geçtim, üstüme fazla rahatlık çöktü sankim. Öğlen 2de jogging çıkıyorum, sonra eve gelip çalışmaya devam ediyorum ee bu şekilde saat 18.30da evde oluyorum😁😁😁

Evden çalışan herif de ayrıca bela, çayı meyvesi, öğle yemeği osu busu derken valla bütün gün uğraşıyorsun😊 bu kadar iş çıkmasa öküzümü evde beslemek isterdim tabi🥰
 
demek ki şu an içinde bulunduğum his ve kafa karışıklığı, zaman zaman gelen ne gerek var şimdi yaa fikri sadece bana özgü değilmiş, sizde de olmuş zamanında.
nedense bunu bilmek rahatlattı beni.
çok garip bir durum değil o zaman o kadar yalnızlıktan sonra şu an sevgili yapmaya can atmıyor olmam.
bakıcaz bakalım bir pürüz çıkmazsa görüşeceğiz.
aslında geçen hafta görüşecektik de hayati önem taşıyan bir nedenden iptal ettik. iptal olmasaydı şimdi ne halde, hangi his ve düşünceler içinde olurdum acaba? :KK70:
mesela o da bahsettiğine göre benimle benzer durumda. uzun zamandır hayatında kimse yok en azından pandemi döneminde.
ama o benim gibi değil işte, ses tonundan bile benden etkilenmiş havası seziyorum zaman zaman. ve bunu açıkça söylüyor da.
uğra kahve içelim dedi her sabah her akşam hı hı dedim 1 hafta
sonra artık söz aldı, uğradım içtik, hemen sabah kahvaltıya gidelim dedi, ya ne kahvaltısı dedim ama organize etmişti, diyorum ya zaten yer bodrum, tatil modundayım, ay iyi tamam dedim zaten kahvaltı insanıyım ben.
her teklif ettiği şeye ne münasebet dedim
her seferinde el yükseltti, ama ikna da etti.
hep gergindim, hep "yoo zaten bundan sonra bir daha görüşmeyeceğiz ki" diyordum. hep sakindi, hep yapıcıydı. en baştan beri hoşlandığını gizlemiyor sürekli plan yapıyordu. ben he he diyordum. (üstelik bu adam bir de turizm sektöründe ve o adamları biliyorsundur, çapkınlar bu tipler yani. seninkinin sektörle değil yaşla ve para biriktirme döneminde olmasıyla alakası var bence, mühendis de olsa şu anda şantiyeden çıkamıyor olacaktı, bence...)

yani ne kadar hevessiz olmak mümkünse o kadar hevessizdim. ama ukalalık ya da şımarıklık gibi bir şey değil, ben pozitif ve güleryüzlü bir insanımdır konuşkanımdır, doğal halimde muhabbetim iyidir gerçekten, ben işler duygusala girince saçmalıyorum..neyse. ilişkiler konusunda böyle bir çıkmazdıydım: çok uzun süredir yalnız, birşeyler yaşamayı çok özlemiş ama kılını kıpırdatamayacak kadar da "öfff aman şimdi birini tanı da zaman yarat da bilmem ne de" kafasında.

olacağı varsa olur. yoksa da denemiş olursun.
 
Bu tarife memur mühendisler uyuyor 😂

Yok, meslek odaklı değil içdünya odaklıyım. Balık burcuyum malum yumoş ve şeker bir insanım🐠 O yüzden duygusal bir herif bakıyorum meslek çok önemli değil🥰 Çapkın olarak bilinen turizmci, otelci, pilot vb elemanlarla pek alakam yok zaten içdünyalarımız çok farklı. Öyle çok sayıda beraberlik yaşamış biriyle olmak istemem.
 
Balık burcunda erkek cinsiyeti yok bence balıkların hepsi kadın😁🥳👍👍👍 Sümsük, nazlı, ağlak bööö başka bir kadınla evlenmek istersem balık erkeğiyle olurum.
Vallahi aynen böyleydi . İki de bir küsüp ayrılıp sonra da salya sümük geri dönüyordu. Evlerden ırakkkkkkk🤣
 
merhaba kk'nın güzel hanımları, bu bir iç dökme yazısıdır :) belki benimle aynı duyguları paylaşan insanlar da vardır diye konu açıyorum aslında. amacım evet evet sen haklısın cevabını duyup kendimi rahatlatmak falan değil. sadece objektif yorumlara ihtiyacım var.

şimdi ben 28 yaşında bekar bir kadınım ve çok uzun süredir hayatımda kimse yok. bayağı uzun bir süredir aşık da olmuyorum. aşık olmayı geçin, gerçekten sanırım 5 senedir falan tam anlamıyla kuvvetli duygular da hissetmiyorum kimseye karşı. evet şöyle bir beğendiklerim falan oluyor ama çok kısa sürüyor hislerim ve devamı gelmiyor. zaten yaklaşık 2 senedir pandemi yüzünden hiç sosyal hayat da yok, yeni insanlarla tanışacak ortam da yok biliyorsunuz. işte internetten birileri denk gelirse ve sohbet sararsa tek tük öyle kişiler oluyor. en son internet buluşmamı geçen sene temmuzda yaptım, fos çıktı devamı gelmedi. işte 1 sene aradan sonra yine biriyle kafalarımız falan uydu ve görüşelim bugün diye sözleştik.

tabii ki diğerlerinden daha farklı ve kendimce bi görmeye, bi kahve içmeye değer buldum bu nedenle kabul ettim kahve teklifini. ama kafamı kurcalayan şey başlı başına ''ben''. bu kişi çok hevesli, tanımayı çok istiyor. söylediğine göre onun da uzun zamandır hayatında kimse yokmuş. bu doğru da olabilir yalan da olabilir ama çok yoğun çalışan biri. sosyal hayata zamanı olmuyor. işi gücü olan birisi, tek başına yaşıyor ailesi başka bir ilçede.

ben de çalışıyorum ama benim işimin saatleri çok düzenli. mesela sırf onun iş çıkış saati sebebiyle bu akşam buluşmamız biraz geç olacak. ben ailemle yaşıyorum ailem geç saati sorun etmez ama ben öyle gece geç saatlere kadar ev dışında olan biri değilim en basit örnek. ben hafta sonları tatilim o harıl harıl çalışıyor. izin günleri bile belirsiz yani. aslında yönetici pozisyonunda ama her hafta salı atıyorum izin günümdür diyemiyor. işe göre ayarlıyormuş ve ani belli oluyormuş.

e şimdi ben düşünüyorum bu kişiyle birbirimizden etkilensek ve bir ilişkimiz olsa. tatillerimiz hiç denk gelmeyecek. ben bayramda 9 gün tatilim, o 2 kat çalışacak mesela. merak ediyorum biz ne ara buluşup birbirimizi görürüz? evlerimiz çok uzak değil otobüsle birkaç durak mesafe var. onda araba var geçe kalırsak ben seni eve bırakırım falan diyor. şimdi sakın bana dereyi görmeden paçayı sıvama demeyin :KK70: çünkü ben detayları düşünen ve hesaplayan bir insanımdır. plansız değilimdir. açıkçası uzun zaman sonra ilk kez bu kadar ayakları yere basan biri denk geldi, iş yoğunluğu yüzünden kestirip atmak istemiyorum. çok eskiden bir dönem ben de haftanın 7 günü çalıştım ve gerçekten yapabileceğim bişey yoktu, iş gerçekten zorunluluk, bişey de diyemiyorum.

ama en basidinden bugün sordum mesela akşam işten kaçta çıkacaksın dedim, bilmiyorum dedi. ben de bunun üzerine istersen izin gününün akşamında görüşelim daha rahat olur dedim. başladı bu e senin saatle ilgili problemin mi var, fikir değiştiriyorsun, benim izin günüm vs aniden belli olur önceden belirsizdir falan dedi. sonra hep böyle mi olacak dedi. bunları ses kaydı şeklinde iletmişti ve ben ses tonundan hoşlanmadım çünkü biraz sinirli gibiydi sesi ve kendisine söyledim. kaydı tekrar dinle, ses tonun sinirli gibiydi dedim. sonra güldü, evet dinledim sen yanlış anladın, işe yeni geldim dışarıdan, hava da sıcak nabzım yüksekti yanlış anladın falan dedi. bilemem tabii öyle midir sahiden. şu an yazıp duruyor ama cevapsız bırakıyorum zira ne diyeceğimi bilmiyorum, işim var sana yazıcam dedim geçtim.

bilmiyorum hanımlar ya, yalnız olmaya öyle çok alıştım ki sanki birisi bana fazlalık olacak gibi geliyor. ne bileyim böyle nerde olduğunu, nereye gittiğini, ne yaptığını falan söylüyor. benim de mi söylemem lazım? her adımımdan haberi mi olmalı insanın? kafamda oturtamadım. bende oturmayan başka şeyler de var ama artık onu zaman gösterir çünkü ikimiz de birbirimizi daha tanımıyoruz sayılır.

normalde içimin kıpır kıpır olması gerekmez miydi bu akşam buluşacağım için? ama bende hiç öyle bişey yok. aksine, gerginim. bu da mı fos çıkacak diye. kimseden bir his, elektrik alamıyorum. kendi sakin ve yalnız dünyama gömülmüş durumdayım. sebebi sanırım düzgün birinin çıkmaması. bu kişiye de şans vermek, en azından bir kahvelik bari zaman ayırmak istiyorum. nedense o sonrası için çok umutlu. ben neden umutlu olamıyorum? içimdeki hisleri kim, hangi şeyler öldürdüyse alacağım olsun artık ne diyeyim yani :KK70:

bunlar size de oluyor mu acaba? yeni birini tanımak niye zor?
Tabiki böyle durumlara kendinizi hazır hissetmeniz gerekiyor ayrıca kıpır kıpır olmak zorunda değilsinizki..neden kendinizi şartlandırıyorsunuz? Bir kahve içmekle birşey kaybetmezsiniz ancak iş saatleri ciddi sorunlara sebeb olabilir, bu konuyu konuşun. Gitiği yerleri anlatarak güven vermek istiyor ve sahiplenme duygusunu gösteriyor...tabiki siz aynı şekilde hissetmek, düşünmek ve yapmak zorunda değilsiniz.
 
Yok, meslek odaklı değil içdünya odaklıyım. Balık burcuyum malum yumoş ve şeker bir insanım🐠 O yüzden duygusal bir herif bakıyorum meslek çok önemli değil🥰 Çapkın olarak bilinen turizmci, otelci, pilot vb elemanlarla pek alakam yok zaten içdünyalarımız çok farklı. Öyle çok sayıda beraberlik yaşamış biriyle olmak istemem.
ben de istemiyordum
sonra ummadığın taş..diye bir atasözümüz var. asla birlikte olmam diyeceğim bir adamla birlikteyim, benim fazla bir ilişki geçmişim de yok ama bu kadar mutlu da olmamıştım.

ha belki devam ederiz, belki etmeyiz, nasip kısmet ama en azından şu an için hiç pişman değilim.
 
e şimdi ben düşünüyorum bu kişiyle birbirimizden etkilensek ve bir ilişkimiz olsa. tatillerimiz hiç denk gelmeyecek. ben bayramda 9 gün tatilim, o 2 kat çalışacak mesela. merak ediyorum biz ne ara buluşup birbirimizi görürüz? evlerimiz çok uzak değil otobüsle birkaç durak mesafe var. onda araba var geçe kalırsak ben seni eve bırakırım falan diyor.
Kendim oğlak burcuyum da 😅 bu mantık ve planlamayı nerede görsem tanırım. Dediğiniz gibi kovalar da mantık ve realite insanı.
kova :KK70: ama oğlak sanmanıza da şaşırmadım.
al birini vur ötekine bence ikisi de.
 
bu konuda bile kafam öyle karışık ki.
yani ilk görüşte aşk olmasa bile bi etki yaratması lazım ama bende.
ot gibi olduğum bir insana neden ikinci şansı vereyim ki?
söyledikleriniz de doğrudur muhakkak ama, hoop aşk tarzında değil de en azından pozitif bişeyler hissetmem lazım diye düşünüyorum :) tabii onun da.
Bu konuda ben farklıyım ilk buluşmada hep bişey hissetmesem de şans verdim 😀 şu an 5 senelik beraberliğim var gene ilk buluşmada hissizdim ama kendisi çok tatlı bi insan çıktı, sevdim zamanla ☺️
 
Kuzenim özel sektörde mühendis. Bekarken onu ünide hoca biriyle tanıştırmak istemişler. O da “adam devlette, benim işim yoğun, olmaz bu iş” demiş tanışmamış bile. Ayyy dedim gidip bir kahve içseydin, bırak da bunu o düşünsün. Belki aşık olurdunuz da ben yaparım yemekleri erken geliyorum nasıl olsa derdi😂 hemen kurmayın kafada hele bir yola çıkın bakın neler oluyor...
 
X