bende oğluma yapmıştım çok zevkli oluyor.seninkilerde süper olmuş ellerine sağlık annesi..sağlıkla gelsin kuzun..
saol canım .. gerçektende zevkle yaptım ..hemde vakit geçirmiş oluyosun işte.
.ALLAH SENİN YAVRUNA DA SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN . Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende oğluma yapmıştım çok zevkli oluyor.seninkilerde süper olmuş ellerine sağlık annesi..sağlıkla gelsin kuzun..
harikaa hepsii çok güzel özenerek sevgini katarak hazırlamışın ellerine sağlık...
giznurum bayıldım tek kelimeylekaydirigubbakcemile5
sende ne yetenekler varmış böylee yaa maşalah
bebek şekerlerin süper hele kapı süsün harika:lepi:
çok mütevazisin bence kesinlikle bi profesyonelin elinden çıkmış gibi duruyolar:asigim:
düğme, sökük gibi hiç bişeyi dikmeyi sevmeyen ve beceremeyen biri olarak şunu söyleyim sen harikasın:1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz
gizooşuum ya bunlar süperler.patikleri görmüştümde diğerleride harika olmuşlar.ellerine sağlık.:ecrin_bebek: inşallah bende yapcam bunlardan. kaydirigubbakcemile5
:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. işin sonu..... çok beğendim.... emeğine sağlık.... harikasın....a.s.
teşekkür ederim hürremmim.... bebelerimiz için yapmayacağımız fedakarlık yok ..her akşam oturup tek tek ördüm..kk ya bile giremedim.. ama zevk alarak yaptım ..kaydirigubbakcemile5
becerikli hemserim benim ..
hepsi birbirinden güzel olmus..
banada yollican dimi sekerden.. banane banane :ecrin_bebek:
Canım şekerlerinde diğer yaptığın eserlerde harika olmuşlar,ellerine sağlık,bebişini hayırla kucağına alırsın inşallah.
çok güzeller çok maşallah
kız bacım 35.haftandamısın.anam ne çabuk geçiyor gerçektende zaman.şimdi yakında doğurdu haberinide alırız:Şeniz:
hepsi birbirinden güzel. o bebek şekerlerini üşenmeden tek tek nasıl yaptın hayranım![]()