• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendi yaptığım bebek şekerlerim ..

bende oğluma yapmıştım çok zevkli oluyor.seninkilerde süper olmuş ellerine sağlık annesi..sağlıkla gelsin kuzun..

saol canım .. gerçektende zevkle yaptım ..hemde vakit geçirmiş oluyosun işte.
.ALLAH SENİN YAVRUNA DA SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN . Şeniz

harikaa hepsii çok güzel özenerek sevgini katarak hazırlamışın ellerine sağlık...

evet canım gerçekten sevgimi katarak hazırladım ..o yüzden değerli ben,im için bunlar .. Hazır olsaydı bu kadar değeri olmazdı kendimce..

gizooşuum ya bunlar süperler.patikleri görmüştümde diğerleride harika olmuşlar.ellerine sağlık.:ecrin_bebek: inşallah bende yapcam bunlardan. kaydirigubbakcemile5

giznurum bayıldım tek kelimeylekaydirigubbakcemile5
sende ne yetenekler varmış böylee yaa maşalah:nazar:
bebek şekerlerin süper hele kapı süsün harika:lepi:
çok mütevazisin bence kesinlikle bi profesyonelin elinden çıkmış gibi duruyolar:asigim:
düğme, sökük gibi hiç bişeyi dikmeyi sevmeyen ve beceremeyen biri olarak şunu söyleyim sen harikasın:1hug:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

SAOL CANIMSIN..:asigim:
beğenmene çok sevindim .. . İşte elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalıştım .oh oh misafirlerimde beğenir o zaman herkes aynı fikirde olduğuna göre.. çünkü ya tuhaf karşılarlarsa diye korkuyodum .. ne yalan söliyim şımartıyosunuz beni.. .
kız ilahi evde makinem var getir söküklerini ben dikeyim ..kaydirigubbakcemile3

gizooşuum ya bunlar süperler.patikleri görmüştümde diğerleride harika olmuşlar.ellerine sağlık.:ecrin_bebek: inşallah bende yapcam bunlardan. kaydirigubbakcemile5

fundim canımsın saol.. bence yapabilirsin .. neden olmasın .. evde yapınca hem el emeğin olduğu için sevdiklerine verirken daha değerli olur hemde daha ekenomik oluyo.. vakit te geçirmiş oluyosun .kaydirigubbakcemile2

:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. işin sonu..... çok beğendim.... emeğine sağlık.... harikasın....a.s.

:1shok:
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. işin sonu..... çok beğendim.... emeğine sağlık.... harikasın....a.s.

teşekkür ederim hürremmim.... bebelerimiz için yapmayacağımız fedakarlık yok ..her akşam oturup tek tek ördüm..kk ya bile giremedim.. ama zevk alarak yaptım ..kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim hürremmim.... bebelerimiz için yapmayacağımız fedakarlık yok ..her akşam oturup tek tek ördüm..kk ya bile giremedim.. ama zevk alarak yaptım ..kaydirigubbakcemile5

ellerine sağlık tatlım emeğine sağlık.. zevkli arkadaşım benim....hakikaten bebeğimiz ,evlatlarımız için yapamayacağımız fedakarlık yok.. annelik bu işte...:hooray:

giznurcum yaptıklarına bayıldım ellerine sağlık bişey rica edicem bu conversin yapımı yazar mısın şimdiden teşekkürler

becerikli hemserim benim ..
hepsi birbirinden güzel olmus..

banada yollican dimi sekerden.. banane banane
:ecrin_bebek:

Canım şekerlerinde diğer yaptığın eserlerde harika olmuşlar,ellerine sağlık,bebişini hayırla kucağına alırsın inşallah.

çok güzeller çok maşallah:nazar:
kız bacım 35.haftandamısın.anam ne çabuk geçiyor gerçektende zaman.şimdi yakında doğurdu haberinide alırız:Şeniz:

hepsi birbirinden güzel. o bebek şekerlerini üşenmeden tek tek nasıl yaptın hayranım :nazar:

converselerin örülmesini 1. sayfada resimli yazdım ..

Son düzenleme:
Canım şekerlerinde diğer yaptığın eserlerde harika olmuşlar,ellerine sağlık,bebişini hayırla kucağına alırsın inşallah.

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ..ESER DEMİŞSİN BACIM YA VALLA KENDİMİ BİŞEY SANCAM..kaydirigubbakcemile3

çok güzeller çok maşallah:nazar:
kız bacım 35.haftandamısın.anam ne çabuk geçiyor gerçektende zaman.şimdi yakında doğurdu haberinide alırız:Şeniz:

saol canım ..Kız sen bide bana sor..bana pek çapuk geçmedi zaman ..ama çok şükür az kaldı ..inşallah doğurdu haberinide veririm canım merak etme..:ecrin_bebek:

hepsi birbirinden güzel. o bebek şekerlerini üşenmeden tek tek nasıl yaptın hayranım :nazar:

valla her akşam oturup tek tek ördüm ..ve zevkle yaptım diyebilirim .. işin içinde annelik duygusu olunca hiç bişey zor gelmiyor insana..:CüvCüv:

ellerinize sağlık bayıldım doğrusu,çok güzel olmuşlar
bebişiniz hayırlı uğurlu olsun sağlık dolu nice yıllar dilerim

Back
X