Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kendi yaptığım karışım saçlarımı onardı.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Arkadaşlar benim evim yaklaşık 1 yıldır aktarlar gibi. Bu konuda bir çok araştırmalar yaptım, denedim, bilgi sahibi oldum. :KK54: En sonunda bi gün kendim bir şeyler yapmaya karar verdim çünkü saçlarım uzuyordu evet ama uçları hala barbie bebek saçı gibiydi. :KK42: Bende düşündüm taşındım yaptıklarımı biraz da araştırmayla kendim bir kür yaptım.

Malzemeler:
C vitamini ampul
Badem yağı
Argan Yağı
jojoba yağı

Bunları karıştırıp saçıma sürdüm 2 saat sadece topuz yaparak bekledim. 5 günde bir yaptım ve sonuç iki ay içerisinde muhteşem oldu. :)Saçlarım çok canlandı ve eskiden ben sorardım ama şimdi benden önce arkadaşlarım fark ediyor bu canlılığı, uzamayı. :KK68:

Kızlar ölçüleri unutmuşum.

C vitamini; 1 ampul
Badem yağı; 2 kapak
Argan yağı; 1 kapak
Jojoba yağı; 1 kapak.

bende aktardan geçen hafta badem yağı hint yağı yılan yağı aldım. hint yağı ve yılan yağı yoğun bi kıvamda olduğundan ondan az ekliyorum ama badem yağı bi kapak ekliyorum. birazda zeytin yağı =) saç diplerime masaj yaparak sürüyorum. saç bonesi takıp üzerine havluyla sarıp bekliyorum 2 saat kadar. haftada iki gün yap demişti aktar ama ne mümkün bi kez yapabiliyorum. umarım faydası olur =)

bu arada ayda bi kez de kuru mayayı ılık su ile karıştırıp merhem kıvamına getirip onu sürüp bekliyorum. =) B vitamininden zengin olduğu için maya. inş toparlıcak saçlarım =)) ümitliyim =)

Arkadaşlar benim evim yaklaşık 1 yıldır aktarlar gibi. Bu konuda bir çok araştırmalar yaptım, denedim, bilgi sahibi oldum. :KK54: En sonunda bi gün kendim bir şeyler yapmaya karar verdim çünkü saçlarım uzuyordu evet ama uçları hala barbie bebek saçı gibiydi. :KK42: Bende düşündüm taşındım yaptıklarımı biraz da araştırmayla kendim bir kür yaptım.

Malzemeler:
C vitamini ampul
Badem yağı
Argan Yağı
jojoba yağı

Bunları karıştırıp saçıma sürdüm 2 saat sadece topuz yaparak bekledim. 5 günde bir yaptım ve sonuç iki ay içerisinde muhteşem oldu. :)Saçlarım çok canlandı ve eskiden ben sorardım ama şimdi benden önce arkadaşlarım fark ediyor bu canlılığı, uzamayı. :KK68:
benimde evim aktar gibi bu dediklerin var bir de gliserin ekledim nemlendirsin diye. Yaptım bakalım ben de yarın nasıl olacak. Merakla bekliyorum.

bende aktardan geçen hafta badem yağı hint yağı yılan yağı aldım. hint yağı ve yılan yağı yoğun bi kıvamda olduğundan ondan az ekliyorum ama badem yağı bi kapak ekliyorum. birazda zeytin yağı =) saç diplerime masaj yaparak sürüyorum. saç bonesi takıp üzerine havluyla sarıp bekliyorum 2 saat kadar. haftada iki gün yap demişti aktar ama ne mümkün bi kez yapabiliyorum. umarım faydası olur =)
Olursa yaz buraya canım her şeyi deniyorum ben :)

Benim de saclarimin ucu barbi bebekten de kotu vallahi ama zaten omzunda konu acmistim oradan bakabilirsin kestirmiyorum da bunu deniycem en kisa zamanda

Badem yağı zaten efsane faydalı bişey sadece saç değil birçok bölgeye faydası var , saçlarım çok yıpranmıştı kestirdim şimdi uzatıyorum şuan bir kırılma yıpranma yok ama olduğunda mutlaka denerim, güzeldir eminim sağolll..

R
Badem yağı zaten efsane faydalı bişey sadece saç değil birçok bölgeye faydası var , saçlarım çok yıpranmıştı kestirdim şimdi uzatıyorum şuan bir kırılma yıpranma yok ama olduğunda mutlaka denerim, güzeldir eminim sağolll..

Kesinlikle mucizevi bir şey. :) inşallah bi an önce rapunzel olursun. İyi bayramlar.

bende aktarın yaptığı karışımı kullanıyorum
mecitefendinin saç bakım yağı
çam terebentin
keratin
bemik ve birşey daha unuttum adını
görünüşü pekmez gibim bişey
ilk kez kullandım henüz...bakalım

bende aktarın yaptığı karışımı kullanıyorum
mecitefendinin saç bakım yağı
çam terebentin
keratin
bemik ve birşey daha unuttum adını
görünüşü pekmez gibim bişey
ilk kez kullandım henüz...bakalım

Canım eğer ilerde sonuç alırsan mutlaka yaz buraya biz de deneyelim. Saçıma uzasın diye sürmediğim kalmadı nasılsa.

Back
X