Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bayıldımm yaa ellerinize sağlıkk![]()
çok hoş duruyor elinize emeğinize sağlık çok beğendimmmmmm![]()
Ellerinize sağlııık einiz çok şanslı olacak böyle hamarat kadın bulmak zorr![]()
![]()
çok teşekkür ederim tatlım inşallah oda şanslı olduğunun farkındadır ben böyle uğraşıyorum o ne gerek var hazır var piyasada alırız diyor :) erkekler işte odunluk genlerinde var :)
ahaha güldüm son cümlenizeeçok haklısınız yapacak bir şey yok değer bilmiyor bunlar anacııım
![]()
kesinlikle bilmiyorlar tatlım :) ağlanılacak haldeler aslında romantiklikten anlamazken bir çiçek göndermekle dünyanın en romantik erkeği olduklarını sanıyorlar . gönül işte ne yapıcan benimkide oduna kondu :)
aynen aslında bir baksalar ne romantizmler var dünyadaaabizim gibilerede hep böylesi denk gelir zaten
![]()
allah çirkin şansı versin diye boşa demiyorlar cnm nerede iyi erkek var bi işten anlamaz çirkin kızlar kapıyor valla :) bizim kaderimiz güzel olmak ne yapalım iki mükemmel şey yanyana bulunmuyor cnm biz mükemmel olunca mecbur erkeklerde odun oluyor :)![]()
Eki Görüntüle 788499 Eki Görüntüle 788500 Eki Görüntüle 788501 Eki Görüntüle 788502
nişanım içinde yüzük yastığı yapıyorum bitince onuda paylaşırım :)