cok tskler. canim tarifi cok basit malzemesi sadece 1 su bardagi un 1 su bardagi seker 6 yumurta vanillin kabartma tozu bu kadar normal kek gibi cirpin sonra pisirin ic malzemesinide istege göre krema pisirebilirsiniz istege göre meyve veya parca cikolata koyabilirsiniz ama ben genelde kremayla yapiyorum
hepsi çok güzeller elinize sağlık size bir sorum olacak pastanın üzerini nasıl düzgün bir şekilde krem şantiyle sıvıyorsunuz tarif ederseniz sevinirim teşekkürler.
begendiginize cok sevindim ama bu acemiligimde yaptigim pastalar :))) daha iyilerinide yüklerim ins ilerliyen zamanlarda . canim pasta bicaklari var onla yapiyorum elimle döndere döndere o zaman zaten düzlesiyor aslinda krem santiyle yapiyorum süslemelerimi her ne kadar tadini sevmesemde onun süslemesi iyi oluyor normalde kremayla yapiyorum onun tadi daha güzel oluyor yiyenlerde öyle söylüyor ama kremaylada pürüzsüz bir görüntü olmuyor kremayla yaptigim zamanda pürüzsüz olmuyor ama sekilli duylarla sekil vererek yok ediyorum prürüzsüz olmayan yerleri:)):18::18:
evet canim siparis üzerine yapip satiyorum bir zamnalar kek cirpmaya erinen insan simdi bu islerle ugrasiyor sonradan sevdim ama temiz sevdim :))) cooook zevkli pasta yaparken kendimden geciyorum :))))