Kendi yatağında yatmıyo

Eymenimpinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
515
1.624
113
Meraba kızlar bebeğim 18 aylık ve hala bizimle yatıyo park yatağına koyar koymaz uyanıo napıcam bilmıorm elinde yatson bile olmaz büyüyünce nasılsa yatar dıo ama benimde korkum gitgide daha çok alışıo bizimle yatmaya sabaha kadar halkımızı bi görseniz uyurken bile çok hareketlı oğlum hiç durmuo nası uyudgımuzu bilmiyoruz hem biz hem o siz nası ayırdınız benimle aynı durumda olan varmı​

Adem gunes'i okumanizi yada nette arastirmanizi tavsiye ederim. 24 aya kadar anneyle yan yana 4 yasina kadar da ayni oda da yatmasini tavsiye ediyor.
Ayrica sutten kesme
bezden temizlenme
ve yatak ayirma sirasiyla devam ediyor. Guvenli bağlanma kitanindan.
Telegram isimli programi yukleyip kanali sectiginiz de ulasabiliyotsunuz eski radyo yayinlarina.
Ben oyle yaptim kendi odasini cazip hale getirdim susledim pusledim heveslendi ve yatiyordu. Simdi kardes gelmesi yaklastigi icin ustume dustu normalden cok farkli davraniyor ve yanima geliyor. Ama karnim belli olana kadar odasinda yatiyordu.

Bu arada biz bezi 33 ayliken cikardik. Yani 24 aydan daha fazla yatti yanimda. Hemde ne yatma sanki yatak onun ben ilismisim yanina gibi. :)
Ayrica birakin yatsin akli basina geldiginde siz istesenizde gelmeyecek yatmaya..

Bizim durum

0-6 ay -- bazen odasında yatağında bazen bizim odamizda park yatağında

6ay - 2.5 yaş -- koynumda:)

2.5 yaş -- 4 yaş tek kişilik yatak aldık artık odana gecebilirsin dedik nevresim seçti yatagini kurduk beraber süsledik odayı görmeleri için misafir çağırıp açılış yaptık balonlu:)))) ama uyuyana kadar yanına uzandim her gece..

4 yaştan itibaren-- artık yatıyor öpüyorum ışığı kapatıp gidiyorum uyuyor:))))

Benim kizimda 19 aylik suan

4 aylikken odasini ayirdim hersey mükemmel gidiyordu odasinda rahat uyuyordu
hastalandi 13 aylikken o gece yanima aldim ertesi günde yanimda uyudu ve 2 gpn uyuduktan sonra asla birdaha odasinda uyumak istemedi , yatagini gördügpnde kiyamet kopariyo ve suan benimle uyuyo... artik zorlamiyorum akisina biraktim elbet kendiliginden gitmek istedigi gün olacak

Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınz için ya herkes beni strese söküp ya bidaha hiç yatmazsa yalnız DİE yada örnek verıolar işte birinin oğlu varmış 10 yaşına kadar anne babasıyla yatmış falan filan ne biliyim sasırdm bnde biraz büyüsün bnde odasını düzenleyip denıyım barı ayırmayı karı koca hayatınız biter diyen bile var üzülüorm ya

Adem güneşi bi arastıryım çok sağol canım bu arada senide allah kurtarsın sağlıklı sıhhatli kavuşursun inş bebişine

Adem güneşi bi arastıryım çok sağol canım bu arada senide allah kurtarsın sağlıklı sıhhatli kavuşursun inş bebişine
Amin insallah. Herkese kulagini kapat, annesi sensin ve senden iyi hic kimse taniyamaz cocugunu.
Illaki kari- koca hayati cocuksuz zamanki gibi olmuyor ama zamanla duzene girdigi söyleniyor.

Öle tabiki canım zamanla düzene girer inş biraz daha büyüdükten snra alıştırırm inş kendi yatagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…