• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendi yemiyor

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
405
Puanlar
43
17 aylık bir kızım var
aslında 8-9 aylıkken birçok şeyi ağzına götürüp yiyordu
ama bir süre sonra bıraktı
tamamen blw gitmedim açıkçası genel olarak ben yedirdim fakat Önüne de koyuyordum alsın yesin diye ama bir süre sonra sadece oynamaya dönüştü
Şu anda da sadece önüne koyduğum şeylerle oynuyor
önünde yiyorum taklit etsin diye fakat ağzına götürüp yemiyor
ısırmalık şeyler olursa ara sıra götürüp ısırıyor
Ne bileyim ekmek olur pankek olur
Ama küçük zeytin parçaları peynir parçaları koyuyorum ağzına götürüp yeme alışkanlığı asla yok
ben bunu nasıl değiştirebilirim ne yapabilirim biraz biraz kendi yesin istiyorum

17 aylık bir kızım var
aslında 8-9 aylıkken birçok şeyi ağzına götürüp yiyordu
ama bir süre sonra bıraktı
tamamen blw gitmedim açıkçası genel olarak ben yedirdim fakat Önüne de koyuyordum alsın yesin diye ama bir süre sonra sadece oynamaya dönüştü
Şu anda da sadece önüne koyduğum şeylerle oynuyor
önünde yiyorum taklit etsin diye fakat ağzına götürüp yemiyor
ısırmalık şeyler olursa ara sıra götürüp ısırıyor
Ne bileyim ekmek olur pankek olur
Ama küçük zeytin parçaları peynir parçaları koyuyorum ağzına götürüp yeme alışkanlığı asla yok
ben bunu nasıl değiştirebilirim ne yapabilirim biraz biraz kendi yesin istiyorum
2-3 yaş arası ben yiyeceğim tribine ben ben yaparım diye başlayacak endişelenmeyin. Güzel bebek kaşık ve catallari var tutmasini kolaylastiran kalın tutma yerleri renkli olanları alirsin. Ver eline onunda kaşık oda ağzına atmaya çalışsın öğrenir.

2-3 yaş arası ben yiyeceğim tribine ben ben yaparım diye başlayacak endişelenmeyin. Güzel bebek kaşık ve catallari var tutmasini kolaylastiran kalın tutma yerleri renkli olanları alirsin. Ver eline onunda kaşık oda ağzına atmaya çalışsın öğrenir.
Alayım çatal kaşıklardan
Evdeki küçük olanları veriyodum eline

Back
X