- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Çalıştıgım yerde bırı var bana ılgı duyan bunada emın degılım ama bır turlu girişim yapamıyor baskasının gaza getırmelerıyle bişiler yapıyo ama onuda elıne yuzune bulastırıyo ortak arkadaslarımız onun hıc kız arkadaşı olmadıgını dusunuyor ve buna bağlıyorlar yaşı da 33 bu kişinin sızce bu normal mı baskasının akıl vermesıyle harekete zorla gecen ve bunu beceremeyen bırı ılerıde eş olabılır mi hanı herseyde soylenmez ki şunu yap bunu yap dıye kocam olsa ne olur acaba .Kızlar fıkır verın
Evet hıc olmamıs arkadaşlar söyluyo onu tanıyan cok buyuk sorun gıbıDaha büyük sorunumuz var.Oda 33 yaşında kadar hiç kız arkadaşının olmaması.
Elımı bıle tutamaz bu ben mı dıcem her adımı baskasına soruyoİlişki konusunda biraz deneyimli olsa fena olmazdı...
Acemiliğini sizde, profluğunu başkasında yapmasında!
Bu yasta bu kadar olmaz ya ılerde kımbılır ne sorunlar cıkar evlılık hayatında burda neler oluyozBazı insanlar yönetilmek, yönlendirilmek istiyor. Belki o da öyle biridir.
Duygusundan emın degılım arkadaslar aklını celıp bana gönderıyo fakat evlenemedıgınden yakınıyomusSize ilgi duyduğuna emin misiniz? İlgi duysa daha yakın davranmaya çalışmaz mıydı?
Başka bir açıdan bakalım adam utanıyor yanaşamıyor eyvallah. Ama 33 yaşına gelmiş bir adamın şimdiye kadar hiç ilişkisi olmaması bana pek sağlıklı gelmedi.
Acaba cinsel tercihi başka mı?
Ama yinede duygularından eminseniz siz adım atın?
Daha ortada fol yok yumurta yok ne ara kocan oldu
Bir cacık olmaz bu arada. Üstüne düşme.
Hahaha haklısın çok var öyleİlişki konusunda biraz deneyimli olsa fena olmazdı...
Acemiliğini sizde, profluğunu başkasında yapmasında!
Valla sabırlı hıc degılım buyutmekle ugrasamam :)))döverım oniiiHahaha haklısın çok var öyle
Büyüt besle tecrübe kazandır başkasına gitsin
Hoşlanıyorsan da emek vereceksen de sonrasında gitmeye kalkarsa sık topuğuna en azından defolu olur prof olamaz konu sahıbı
Hahaha haklısın çok var öyle
Büyüt besle tecrübe kazandır başkasına gitsin
Hoşlanıyorsan da emek vereceksen de sonrasında gitmeye kalkarsa sık topuğuna en azından defolu olur prof olamaz konu sahıbı
Ya şimdi önyargılı olmamak gerekValla sabırlı hıc degılım buyutmekle ugrasamam :)))döverım oniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?