Kendılıgınden harekete geçemeyen erkek

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Çalıştıgım yerde bırı var bana ılgı duyan bunada emın degılım ama bır turlu girişim yapamıyor baskasının gaza getırmelerıyle bişiler yapıyo ama onuda elıne yuzune bulastırıyo ortak arkadaslarımız onun hıc kız arkadaşı olmadıgını dusunuyor ve buna bağlıyorlar yaşı da 33 bu kişinin sızce bu normal mı baskasının akıl vermesıyle harekete zorla gecen ve bunu beceremeyen bırı ılerıde eş olabılır mi hanı herseyde soylenmez ki şunu yap bunu yap dıye kocam olsa ne olur acaba .Kızlar fıkır verın

Belki kadınlardan hoşlanmıyor ortaya çıkmasını istemediğinde anca zorla bişeyler yapıyordur aklıma diek bu geldi

Benim esime kalsa simdi halen ikimizde bekar ve cocuksuz gezerdik cünkü ilk adimi atamazdi. Ilk adimi ben attim. Simdi dünyanin en iyi babasi ve esi bana göre :) yani cekinen insandan o kadar zarar gelmez diye düsünüyorum.

Size ilgi duyduğuna emin misiniz? İlgi duysa daha yakın davranmaya çalışmaz mıydı?
Başka bir açıdan bakalım adam utanıyor yanaşamıyor eyvallah. Ama 33 yaşına gelmiş bir adamın şimdiye kadar hiç ilişkisi olmaması bana pek sağlıklı gelmedi.
Acaba cinsel tercihi başka mı?

Ama yinede duygularından eminseniz siz adım atın?

Duygusundan emın degılım arkadaslar aklını celıp bana gönderıyo fakat evlenemedıgınden yakınıyomus

Bu böyle yaparsa hıc evlenemez sızce red edeyım mi içime sınmedı 33 yas ve yönlendırılmek ve ve hıc kız arkadas deneyımı olmaması

Daha ortada fol yok yumurta yok ne ara kocan oldu

Bir cacık olmaz bu arada. Üstüne düşme.

Aynı fikirdeyim.
Dereyi görmeden siz paça sıvamışsınız o ayrı mesele, ancak zorlamayla da olmuyor bu işler.
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen birinden, hiç birşey olmaz.
Mutsuzluk getirir size...

İlişki konusunda biraz deneyimli olsa fena olmazdı...

Acemiliğini sizde, profluğunu başkasında yapmasında!
Hahaha haklısın çok var öyle
Büyüt besle tecrübe kazandır başkasına gitsin

Hoşlanıyorsan da emek vereceksen de sonrasında gitmeye kalkarsa sık topuğuna en azından defolu olur prof olamaz konu sahıbı

Valla sabırlı hıc degılım buyutmekle ugrasamam :)))döverım oniii

Daha çıkmıyorsunuz bile hemen nasıl eş olur demişsiniz. Bence 33 yaşında hiç kız arkadaşı olmamış olması biraz zor öyle ya da böyle açılırdı diye düşünüyorum en azından bir buluşma ayarlanırdı arkadaşlarla o ara sizde kaynaşırdınız bence çocukta öyle bir durum yok arkadaşların yakıştırması da olabilir yani

Valla sabırlı hıc degılım buyutmekle ugrasamam :)))döverım oniii
Ya şimdi önyargılı olmamak gerek
Belki de dünya iyisidir (en iyi erkek ölü erkek) sadece çok utangaçtır zamanında çok kez reddedilmiştir ondan artık kimseye adım atamıyordur bilemeyiz belki de kıymetini bilecek biridir o yüzden önce tanı derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…