Onu yazmayı unutmuşum :) spor salonu üyeliğim var ve yoga da yapıyorum. Her gün mutlaka yürüyüşe çıkarım.Spor eksik sanki.
8-5 iş, hafatsonu cuma gidiş pazar akşam dönüş yazlık (kızım orada tatil yapıyor onu görmek için gidiyorum yaz başından beri), hafatiçi ev temizliği yemek bulaşık çamaşır, arada dışarda bir yemek senede 1-2 tatil hayatım bundan ibaret..Merhaba, herkese iyi günler diliyorum öncelikle.
Bu bir dert değil de daha çok tavsiye, sohbet başlığı olsun istiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz kendiniz için merak ediyor, faydalanmak istiyorum.
Kendimi kısaca tanıtacak olursam, yirmilerimin ortasında bir devlet memuruyum, bekarım. Açıktan felsefe okuyorum,son sınıf öğrencisiyim. Şu aralar pek verimli çalışamasam da yds için hazırlanıyorum. Yurt içi,yurt dışı seyahatlere çıkan, gezmeyi seven biriyim. Kitap okumayı, anime, dizi, film izlemeyi severim. Yalnız yaşıyorum, arkadaşlarımla ,ailemle olduğu kadar kendi kendime vakit geçirmeyi de seviyorum. Her insan gibi sıkıntılarım da oluyor, mutluluklarım da. Ancak bazen içime hayatı kaçırıyormuşum gibi bir his çöküyor. Sanki yapılacak çok şey varmış da ben bi habermişim gibi.
Sizlere sormak istiyorum, neler yapıp ediyorsunuz? Katıldığınız kurslar, hobileriniz neler ? Hayat kalitenizi artırmak için neler yapıyorsunuz ?
Haydi gelin sohbet edelim :)
Dans etmeyi ben de istiyorum aslında ama yaşadığım yerde uygun bir kurs yok . Şimdilik zumba seansları ile idare ediyorum diyelim :)Ben de seninle aynı durumdayım bu aralar :)
Bazen hayatımı boş geçiriyormuşum hissi kaplıyor içimi. Bugün ölsem neler yanıma kar kalır diye düşünğrken buluyorum kendimi :)
Ben dans veya müzik aleti öğrenmeyi düşünüyordum ama senin konun umarım bana da yeni fikirler çıkarır
Merhaba, herkese iyi günler diliyorum öncelikle.
Bu bir dert değil de daha çok tavsiye, sohbet başlığı olsun istiyorum. Sizler neler yapıyorsunuz kendiniz için merak ediyor, faydalanmak istiyorum.
Kendimi kısaca tanıtacak olursam, yirmilerimin ortasında bir devlet memuruyum, bekarım. Açıktan felsefe okuyorum,son sınıf öğrencisiyim. Şu aralar pek verimli çalışamasam da yds için hazırlanıyorum. Yurt içi,yurt dışı seyahatlere çıkan, gezmeyi seven biriyim. Kitap okumayı, anime, dizi, film izlemeyi severim. Yalnız yaşıyorum, arkadaşlarımla ,ailemle olduğu kadar kendi kendime vakit geçirmeyi de seviyorum. Her insan gibi sıkıntılarım da oluyor, mutluluklarım da. Ancak bazen içime hayatı kaçırıyormuşum gibi bir his çöküyor. Sanki yapılacak çok şey varmış da ben bi habermişim gibi.
Sizlere sormak istiyorum, neler yapıp ediyorsunuz? Katıldığınız kurslar, hobileriniz neler ? Hayat kalitenizi artırmak için neler yapıyorsunuz ?
Haydi gelin sohbet edelim :)
Onu yazmayı unutmuşum :) spor salonu üyeliğim var ve yoga da yapıyorum. Her gün mutlaka yürüyüşe çıkarım.
Yeterince hobiniz varmış zaman geçirme sıkıntınız yok yani. Belki bir alanda uzmanlaşmayı ürün çıkarmayı zorlama zamanınız gelmiştir. Ama ben ille kadınlara söylenen elişi gibi şeyleri değil daha entelektüel ürünleri kastediyorum. Mesela anime izlemeyi seviyorsanız bunların benzer temalı olanlarını ya da aynı yönetmenin çektiklerini izleyip yazabilirsiniz ya da aynı şeyi diziler üstüne yapabilirsiniz. Dergilere gönderirsiniz yayınlanması insan için büyük sevinç ve motivasyon oluyor
Evet ben dergilerde yazı yayınlattım çok zevkli çok motive edici birşey. Aslında insanların sandığından daha da kolaydır yollarsınız dergilere size geri dönerler. Dönmezlerse başka daha küçük daha yerel yayınlara başvurursunuz hiç olmadı yenisini yazarsınız filanÖneriniz çok güzel bir öneri, teşekkür ediyorum paylaştığınız için. Son cümlenizden sizin bu tarz bir şeyi deneyimlediğiniz sonucunu çıkardım, yanlış mı düşündüm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?