Gebeliğe Hazırlık Kendim icin degil yardimci olursaniz cok sevinirim yardim sevenler icin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

124merakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
12
3
1
25
Merhabalar hanımlar yardım amaclı yazdım buraya lütfen yardım yapmiycaklar kötü yorumlar yapmasın bir bebek için yardim topluyoruz ben aracı olarak yazdım buraya yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim para topluyoruz bende 1000 tl yardim yaptım aile zor durumda yardım severlerden Şimdiden allah razı olsun

Merhabalar hanımlar yardım amaclı yazdım buraya lütfen yardım yapmiycaklar kötü yorumlar yapmasın bir bebek için yardim topluyoruz ben aracı olarak yazdım buraya yardımlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim para topluyoruz bende 1000 tl yardim yaptım aile zor durumda yardım severlerden Şimdiden allah razı olsun
Böyle yardımlar valilik izni ile falan toplanıyor doğru ise hayırlı bi iş ama bu platform uygun değil bu iş için.

Ne olursa olsun taptaze bir uyesiniz ustelik
Kim nasil guvenecek

Bebeğe yeni kıyafet almaya hiç gerek yok. Dolap uygulamasından aldım.bende herseyi ikinci el olarak. Hastaliktan falan yardim topluyorsaniz valilik onayi gerekiyor ve valilik iban veriyor. Artık boyle istenen paralar yasal degil cunku baska hasta olan cocuklarin fotograflariyla yardim adi altinda bircok dolandirici turedi yinede Allah yardimcilari olsun

Yok
Bebeğe yeni kıyafet almaya hiç gerek yok. Dolap uygulamasından aldım.bende herseyi ikinci el olarak. Hastaliktan falan yardim topluyorsaniz valilik onayi gerekiyor ve valilik iban veriyor. Artık boyle istenen paralar yasal degil cunku baska hasta olan cocuklarin fotograflariyla yardim adi altinda bircok dolandirici turedi yinede Allah yardimcilari olsun

Eklentiler

• Screenshot_20210825-141027_Instagram.webp
    Screenshot_20210825-141027_Instagram.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar ben 23yasindayim bir kız bir erkek çocuğum var kızım 4yasinda oğlum bir yaşında lütfen çocuklarınıza gidirmedigimiz elbiseleri varsa çocuklarıma destek olun eşim çalışıyor ama bu sadece bizim erzak almamıza yetiyor o yüzden üye oldum yardımcı olabilir seniz çok mutlu oluruz

Merhaba arkadaşlar ben 23yasindayim bir kız bir erkek çocuğum var kızım 4yasinda oğlum bir yaşında lütfen çocuklarınıza gidirmedigimiz elbiseleri varsa çocuklarıma destek olun eşim çalışıyor ama bu sadece bizim erzak almamıza yetiyor o yüzden üye oldum yardımcı olabilir seniz çok mutlu oluruz
Durumunuza çok üzüldüm, ama maalesef sitede böyle yardım talepleri yasak 😔🙏🏻

Durumunuza çok üzüldüm, ama maalesef sitede böyle yardım talepleri yasak 😔🙏🏻
Bu tür durumlara en iyi yardım doğum kontrol yardımıdır. Yardıma muhtaç ailenin bir daha doğurmaması için Sağlık ocaklarına aile planlamasına yönlendirilmeleri... Afrika'ya bile yiyecek yardımı yerine prezervatif, spiral ve doğum kontrol hapı gönderilmelidir.

Önce sağlam bir doğum kontrol yöntemi ayarlayın. Zavallı, masum çocuğun hiçbir günahı yok.

Back
X