kendim için sağlık besleniyorum 80 - 65kg
30 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum var doğum kilolarımı vermek için burdayım
lise yıllarımda romatızma hastalığına yakalandım ilaçlar vs ile 82 kg görmüştüm
evlendim sporla 62 kg oldum 1 sene sonra hamile kaldım 72 kg ile başladım 92 kgyi gördüm
şu an 80 kg ile diyetisyen eşliğinde sağlıklı yaşama başladım.
doğumdan sonra zor günler yaşadım oğlumun gaz sancıları çok oldu sürekli kucagımda uyuttum anlayacagınız kucagıma çok alıştı
6 ay ücretsiz izin aldım kucakta büyüttüm yavrumu
6 ay oldu işe başlayalı oğlum stres yaptıkca hayattan zorlandıkça yiyorum en kötü çevrem yediriyor iş yeri çocuk ziyaretleri vs derken kısır döngü içinde yiyorum
evde eliptik bisikletim var işten eve gelince oğlumla ilgilen ev derken yorulup uyuyorum
iyi hissetmiyorum mutsuzum yazıp dertleşmek için bu günlüğü tutmaya karar verdim
30 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum var doğum kilolarımı vermek için burdayım
lise yıllarımda romatızma hastalığına yakalandım ilaçlar vs ile 82 kg görmüştüm
evlendim sporla 62 kg oldum 1 sene sonra hamile kaldım 72 kg ile başladım 92 kgyi gördüm
şu an 80 kg ile diyetisyen eşliğinde sağlıklı yaşama başladım.
doğumdan sonra zor günler yaşadım oğlumun gaz sancıları çok oldu sürekli kucagımda uyuttum anlayacagınız kucagıma çok alıştı
6 ay ücretsiz izin aldım kucakta büyüttüm yavrumu
6 ay oldu işe başlayalı oğlum stres yaptıkca hayattan zorlandıkça yiyorum en kötü çevrem yediriyor iş yeri çocuk ziyaretleri vs derken kısır döngü içinde yiyorum
evde eliptik bisikletim var işten eve gelince oğlumla ilgilen ev derken yorulup uyuyorum
iyi hissetmiyorum mutsuzum yazıp dertleşmek için bu günlüğü tutmaya karar verdim