kendim için sağlık besleniyorum 80 - 65kg

bgapa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
800
82
123
Ankara
kendim için sağlık besleniyorum 80 - 65kg
30 yaşındayım 1.5 yaşında oğlum var doğum kilolarımı vermek için burdayım
lise yıllarımda romatızma hastalığına yakalandım ilaçlar vs ile 82 kg görmüştüm
evlendim sporla 62 kg oldum 1 sene sonra hamile kaldım 72 kg ile başladım 92 kgyi gördüm
şu an 80 kg ile diyetisyen eşliğinde sağlıklı yaşama başladım.
doğumdan sonra zor günler yaşadım oğlumun gaz sancıları çok oldu sürekli kucagımda uyuttum anlayacagınız kucagıma çok alıştı
6 ay ücretsiz izin aldım kucakta büyüttüm yavrumu
6 ay oldu işe başlayalı oğlum stres yaptıkca hayattan zorlandıkça yiyorum en kötü çevrem yediriyor iş yeri çocuk ziyaretleri vs derken kısır döngü içinde yiyorum
evde eliptik bisikletim var işten eve gelince oğlumla ilgilen ev derken yorulup uyuyorum
iyi hissetmiyorum mutsuzum yazıp dertleşmek için bu günlüğü tutmaya karar verdim

herşey diyet kilo verme oldu
ne kadar kafama taktıysam 3 gün sonra bozdum pes ettim
instgramda takip ettiklerimi sildim kafamı rahatlatmak için
gel görki iş arkadaşım kabak tatlısı yapmış 1 dilim yedim
terslik ya arkadaşımın doğum günü pasta yenecek
bişey sürekli yiyecekleri önüme çıkartıyor ve ben yiyorum
durmuyor ve ben çok yoruldum kilolu olmaktan

merhaba dün diyetisyenimle konuştum cuma sabahı tekrar gidecegim her gidişte 50 tl para veriyorum.
akşam eşim dalga geçti sen bu kafayla zayıflayamazsın boşa gidiyor 50 tl dedi durdu
bugün arkadaşımın doğum günü var iş arkadaşlarla yemeğe gidiyoruz yine yiyecegim listeme pek uyamıyorum
aslında yediklerimi seçecegim mesela hamburger yiyecegiz patateslerini arkadaşlarıma vermeliyim içecek içmemeliyim
bişeyler yapmalıyım ufak ufak
bazen o kadar yorgun oluyorum ki hiç bişey yapmak gelmiyor
kendimden herşeyden bıkıyorum

evet öğlen arası geldi ve acıkmaya başladım
arkadaşlarla aspavaya gittik
patates kızarması ve salata geldi ağzıma sürmedim patatesi daha çok salata yedim
döner dülüm söyledim salata ve cacıkla yedim
1 top dondurma 1 top irmik helvası yedim
ara öğün yapmadım tokum anneme gidecegim orda akşam yemeğini yiyecegim
sabah diyetisyenimle randevum var bakalım 1 haftada neler olmuş onu göreceğim
görüşürüz hoşçakal

sabah diyetisyenime gittim 50 tl mi verdim ohhh rahatladım
kendim için para harcamak çok güzel
kendim için bişey yapıyorum ve kendimi seviyorum
400 gr yağdan vermişim bu da başarı kendimi tebrik ettim
yediğim pasta döner pestil abur cuburlara rağmen gitti 400 gr mutluyum hem kabızlığımda yok
yeni liste verdi 1 dilim ekmeğe düştük ara öğünlerime meyve ile yarım diyet bisküvi ekledik
diyetisyenimi sevdim tatlı bayan yapacagıma inanıyorum sağplıklı beslenip ideal kiloma ulaşacağım kendimi ve hayatı seviyorum

sabah 1 dilim tamb ekmeği
2 kk peynir
polonez fit yaşam hindi füme 5 dilim
bol biber salatalık domates
yanında kahve içtim ara öğünüm yok saat 13.30 da öğle yemeği vakti

merhaba hafta sonu daha iyi geçti geçen haftaya göre
listeme daha cok uyabildim
psikyatri randevumu iptal ettim emziriyorum ilaç kullanamam falan filan iptal ettim
yine mutsuzum depresifim

bu ara yine ekmeğe düşkünlüğüm var ekşi mayalı set ekmek yiyorum tadı lezzeti hoşuma gidiyor
regl olacagım galiba canım tatlı istiyor hamur işi hatta karbonhidratlı beslenmek istiyor
geçen sene bu zamanlar 86 kiloyu görmüştüm emzirirken gerçekten yeniyor
zaman geçiyor şükür işe başlayalı 6 ay oldu 86 nerde 79 kilo nerdeeee
7 kilo vermişim aslında çok iyi
benim gönlüm 65 kilo olmakta eski kıyafetlerimi giyebilmek

1 haftadır bende beslenmeye dikkat ediyorum 88 olmuşum tartıldım az önce :( bekliyordum ama üzüldüm

bgaba arkadaşım şurada en fazla 13-14 kilo vericeksin.Herkes ne kilolar veriyor.düsünsene ayda en az en az 3 kilo versen 4 ay sonra mart nisan gibi ulaşirsın hedef kilona..yaza kadar 2 ayda sporla vücudunu sıkılastırdın mı fıstık gibi olursun.Yeter ki istekli ol.Şasırt herkesi

asena canım belki regl şişligidir pesetme lütfen :KK19:
Yok asla pes etmek yok. Geçen sene 82 den 65 düştüm ben ama sonra sağlık sorunlarım oldu, ameliyat oldum, aldıkça aldım.. diğer gruba şöyle yazmadım. Karbonhidrat diyeti diye bi gruba denk geldim aklıma çok yattı. Bikaç gün ddeneyeceğim eğer olmazsa yine eski listeme devam :) çünkü hastalıklarla kilo vermemin zor olduğunu söylediler hep danıştıklarım.. bakalım zaman gösterecek.. ama ilk bi şok yaşadım. Kendimi 90 bekliyordum zaten ama yine de çok üzüldüm.. üstelik akşam tok karnına tartıldım yarın belli olur

Yok asla pes etmek yok. Geçen sene 82 den 65 düştüm ben ama sonra sağlık sorunlarım oldu, ameliyat oldum, aldıkça aldım.. diğer gruba şöyle yazmadım. Karbonhidrat diyeti diye bi gruba denk geldim aklıma çok yattı. Bikaç gün ddeneyeceğim eğer olmazsa yine eski listeme devam :) çünkü hastalıklarla kilo vermemin zor olduğunu söylediler hep danıştıklarım.. bakalım zaman gösterecek.. ama ilk bi şok yaşadım. Kendimi 90 bekliyordum zaten ama yine de çok üzüldüm.. üstelik akşam tok karnına tartıldım yarın belli olur
aynen canım pes etmek yok biliyorum yavaş gidiyor benim fazlalıklarım gittiğinde de enfes oluyorum
kendimize güvenip bilinçli beslenmeye devam edelim
zamanla olacak

bgaba arkadaşım şurada en fazla 13-14 kilo vericeksin.Herkes ne kilolar veriyor.düsünsene ayda en az en az 3 kilo versen 4 ay sonra mart nisan gibi ulaşirsın hedef kilona..yaza kadar 2 ayda sporla vücudunu sıkılastırdın mı fıstık gibi olursun.Yeter ki istekli ol.Şasırt herkesi
kusura bakma yeni gördüm yazdıklarını
diyetisyenimde öyle dedi 12 kilom var vermem gereken
ne güzel hesaplamısıın ben hayalini bile kuramamıştım sayende gözümde canlanıyor
nisan benim doğduğum an yine yeniden kendim için doğmalıyım ve mutlu olmalıyım
yeterki isteyim
şaşırsınnn herkessss
teşekkür ederim sağ ol var ol canım

dün akşam evliliğimizin 3. yılını kutladık eşim ve oğlumla
dışarda iskender ve ortaklaşa 1 dilim trileçe yedik
pişman degilim doyurucu hafif ve lezzetli mutlu yenilen bi yemekti hatta sakince yedim
sabah yogurt yulafım ve 1 muzum vardı
öğlen salatam 1 dilim esmer ekmeğim ve kabak yemeği birazda barbunya yemeği yedim
arada arkadaşım kağıt helvayı 6 bölmüştü 1 dilim yedim
işten çıkıp kayınvalideme gidecegim orada kurufasulye pilav var pilav yemem ancak ekmek yerim ve saglıklı beslenmeye çalışacagım
şişkinliğim çok fazla 2 aralıkta diyetisyenle randevum var regl olma ihtimalim yüksek yinede moral bozmak yok listeme uyumaya devam
hayat güzel çok tatlı oğlum mis gibi yuvam eşim ailem var şükürler olsun
kendimi seviyorum kendimi affettim

dün akşam eltim zayıfladığımı söyledi
hiç beklemiyordum böyle bişey
pes etme böyle devam et spor yapamasamda yine devam
kendini bişeylere zorlayarak strese girmeden emin adımlarla devammm
bugün gayet güzel geçti yumurta peynir 2dilim tamb ekmeğim zeytin bol yeşillikle yapıldı kahvaltım
öğlen kabak yemeğim 1 dilim ekmek bol salata ve kereviz yemeğim vardı
arada arkadaş çekirdek almış onu yedim
asıl arada 1 cennet hurması 1 avuç çiğ fındık
akşam annemdeyim Allah ne verdiyse onu yiyecegim
regl oldum ve rahatladım şişliğim anında gitti rahatladım huzurluyum
2 aralıkta diyetisyenımle randevum var iptal edip cuma gitmeyi düşünüyorum hem tartıda farklı şey görmem hem biraz moral olur yarın arayı söylemem lazım
saçlarımı kestirdim çok cansızlaşmıştı uzundu toplanabilir şekilde kesildi kullanımı kolay kuruması çok kolay malum oğluşum olunca bakamadım ve hala emziriyorum çok dökülmem oldu umarım sağlıklı bir şekilde yaza kadar uzatırım fit bi ben olur yazın rahat rahat oğlum eşim ailemle daha mutlu olurum aminnnn

diyetisyenime gittim kilo vermemiş üstüne kilo almışımm
psikologa gitmemi tavsiye etti tekrardan randevu aldım
psikolog 200 tl devlete gidecegim malesef özele gidecek param yok devlette psikiyatriye gidecegim
diyetisyenim kızdı moralim çok bozuk
çünkü doğumdan sonra depresyonda olduğumu anladı
kendimi başarısız hissediyorum
ve çok uykum var hala uykumu alamıyorum
Allahım yardım et

Back
X