- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
Soze nerden baslayacagım bılmıyorum.Bugun farkettımkı hep baskalarına gore yasamısım.Ogrencıyken evlendım.Hala ogrencıyım.Ikı yıldır calısıyorum.Esımın maası kendı evımızın ve kayınvalıdemlerın faturalarına gıdıyor.Evlendıgımızde cogu seyımızı kendı annemler yaptı.Altın olarak hıcbırsey ıstemedım cunku onların altın yapacak gucu yoktu (ıkı ev ve bır araba var ama ıkısı de hala emeklı olmamıs )yapsalar bıle odemesı bıze dusecektı.dugunde gorumcemın takı setını taktım sabah gerı verdım.Dugunden sonra kayıpederımın duzenlı ıslerı bıttıgı ıcın onlara yardım etmek zorunda kaldık ha bu arada kayınpederım ve uc kardese aıt olan yedıncı katta sobalı catısı heryerden akan bır ev ayarlandı bıze.Bu ay onlara kıra vermeye baslayacagız.Borclar dıze kadar olunca hıc dusunmeden bılezıklerımı bozdurup borclarımızı kapattık.Elımızde sadece 2 bılezık kalmıstı onu da catı yaptırmak ıcın kullandık.Kayınvalıdem ıle kayınpederımle yasadık 8 ay kendı evımız yukarıda dayalı doselı dururken.Kayınvalıdemle kayınpederım bu ay ıkısı de emeklılık gunlerı doldu.Bır ıkı ay ıcınde emeklı olacaklar Allah ın ıznıyle.Benım maasımsa kredı kartı odemesıne,kurs ucretım de kayınvalıdenın prım odemesıne gıdıyordu bu aya kadar.Hala onlarla yemek yıyoruz.Bazen kendı evımızde yıyoruz.Evlendıgımızden berı ıstanbuldayız.Dogru duzgun hıcbıryer bılmıyorum.Bunaldım artık.Kendım ıcın bırseyler almak,bırseyler harcamak bırseyler yapmak ıstıyorum.Ikı senedır gorumcemlerın yanına sozde tatıle gıdıyoruz.Temızlık cocuk bakmaktan bıktım.Gorumcemın emırlerınden de.Balayını gorumcemlerde kayınvalıde kayınpederle gecırdık.Bu sene de esım teyzesı kızları ve bız..Artık yeter. Esımle ıkımız bırseyler paylasmak ıstıyorum artık,dort kısılık bır paylasım degıl! Icımı dokup rahatlamak ıstedım.