Kendim olamiyorum.

simdi asıl sorunlar bundan sonra baslıyor aman kendine dikkat et bas belası demiş sana asıl bela kendisi :kızgın: :oklava: sana bi sorum olacak bunca yasanan seylere ragmen hala onu seviyormusun???

simdi asıl sorunlar bundan sonra baslıyor aman kendine dikkat et bas belası demiş sana asıl bela kendisi :kızgın: :oklava: sana bi sorum olacak bunca yasanan seylere ragmen hala onu seviyormusun???

ya cok tuhaf bi durumdayim. Bi taraftan o kadar duygussuzlastim, bi taraftan icim yaniyor. Bunun sebebide bosa giden zamanim. yaptigim hata. birazda uzuluyorum iste. insan bazen istiyor boyle yaninda olan bir insani.

arkadasım sakın ha senin bu duygu boslugundan yararlanmasına izin verme olur mu...kolay degil elbet o kadar yasanmıslık,paylasılmıslık...senin için kolay olmayacak ama sen cokk daha iyisini hak ediyorsun..umarım birdaha seni bu kadar üzen cıkmaz karsına

kaç git güzelim uzaklaş bundan. takıntılı birisi bu.

arkadasım sakın ha senin bu duygu boslugundan yararlanmasına izin verme olur mu...kolay degil elbet o kadar yasanmıslık,paylasılmıslık...senin için kolay olmayacak ama sen cokk daha iyisini hak ediyorsun..umarım birdaha seni bu kadar üzen cıkmaz karsına

Gercekten cok zor. Ama geriye bir adim atmakta istemiyorum. Ben onun icin cok fedakarlik yaptim. Direndim ugrastim. Ama kendisi tehdit huyundan vazgecemedi. Kapanmasi gereken yaralar var...
Biliyorum elim telefona cok gidecek bu gunlerde.. Ama aramicam sormicam.
saatler gectikce zorlasiyor hersey senağlama

Arkadaslar. Dun aksam bana bir kac kere msj atti.Sanirim arkadasimla konusmus. Saga sola dikkat et demisti. ben bunu tehdit olarak algilamistim. Beyefendi bu lafiyla kendine iyi bak demek istemis. Yarin bulusalim fln diye msjlar atti. Ama kabul etmedim. Kafami dinlicemm

kıvırmış bence canım. sen yoluna devam et.

Back
X