Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malı mülkü mü ?siz beni hiç tanımıyorsunuz .. bende zaten bunlara sahip bir insanım .çocukluğumdan beri para sıkıntısı çekmedim . ailemin tek çocucuğyum ...yani para değil derdim zaten hayatım rahat ..Neden heyecanlandığını sana söyleyeyim.. Çünkü onu tam olarak tanımıyorsun ve gizemli geliyor.. Hoşlandığının da asıl sebebi bence hayranlık. Senden 19 yaş büyük birisinin. Hayatını kurmuştur, malı mülkü vardır. Kariyeri vardır. Kendini biliyor tanıyordur.. Fikirlerini, düşüncelerini geliştirmiştir.. Sizde ona karşı hayranlık besliyorsunuz.. Ama bunu hoşlantı sanabilirsiniz..
haklısınkaybedeceğin bir sey yoksa dene
tabi daha adamın hayatında biri var mı onu da bilmiyoruz ki ama bir süre sonra o 19 yaş kendini gösterir gibi geliyor banao geliyor buraya . bende gidiyorum ... tabi burdaki gibi olmaz ...
demem o ki kendinden 19 yaş büyük adamla anlaşamazsın. mevzu para değil.ben öğrenci değilim..
magazin programıda izlemem ...
onu beğenmemim nedenide para vs gibi birşey değil zaten zengin bir adamda değil .
Uzaklar hep çekici gelir.Ayrıca erkekteki olgunluk bir başkadır bana göre.Bende kendi yaşıtlarımdan hiç hoşlanmadım.Kafa yapım uyuşmaz.Belki de böyle birşeydir seninki de.bilmiyorum yaa hep böyle olmayacak adamlara aşık oluorumm . neden bilmiorum
bilmiyorum. konuşucam heralde bakalım .19 yas kulaga fazla geliyo ama önemli olan hayata bakis aciniz, beklentileriniz, inanclariniz vs bunlar örtüsüyosa cok fazla sorun olacagini düsünmüyorum. benimde esimle 13 yas var aramizda cogu zaman sanki kendimi ondan büyük hissediyorum
5 yaş niye sorun olsun ?kadın erken çöker zaten ..demem o ki kendinden 19 yaş büyük adamla anlaşamazsın. mevzu para değil.
şimdilerde 5 yaş fark bile sorun yaratıyor.
artık dünya o kadar hızlı değişiyort ki neredeyse 5 yaş farkta bile kuşak farkı oluşuyor kaç yaşındasınız bilmiyorum ama durum sıkıntılı.5 yaş niye sorun olsun ?kadın erken çöker zaten ..
19 yaş fazla tabi onun farkındayım ama duygularım var işte ne yapayım
şimdiyi değil bi 30 sene sonrasını düşün bence, 19yaş çok fazla.. abimin babamla arasında o kadar yaş var.. baban yaşında "amca" bana göre.. lütfen çok kaptırma kendini .. bence mutlu olamazsınız , hayatın boyunca yaptığın en büyük hata olur.. ben kendi fikirlerimi söyledim tabi karar senin zamanında bende 9-10 yaş büyük birinden hoşlandım gerçekten seni anlıyorum ama 19 çok çok fazlakızlar merhaba ...size bir derdimi açmak istedim .. benim aklımda biri var .. aslında uzun zamandır var ama çok sık bir araya gelemiyoruz kırk yılda bir . onu görünce çok heyecanlanıyorum elim ayağıma dolanıyor kalbim sıkışıyor resmen ..daha önce evlenip boşanmış çok entellektüel çok bilgili biri . yabancı türk değil .ben bir kaç hafta sonra yine onun ülkesine gidiyorum iş için ..ona geleceğimi söyledim görüşelim dedi ..sanırım ondan hoşlandığımın farkında belkide değildir bilmiyorum ..biliyorum bu zor bir ilişki olur kaldı ki onun duyguları var mı onuda bilmiyorum . belki hayatında biri var onuda bilmiyorum tabi ...ben yanına gidince açılmayı düşünüyorum en fazla reddeder ne yapayım içim içimi yiyor ..zaten hep olmayacak insanlara aşık oluyorum .. arkadaşlarım geçici bir heves diyor ..ben daha önce çok aşık oldum .. aşık oluncada mantığım bitiyor huyum bu ..şimdi gidip konuşsam falan nasıl tepki verir ki ?sizce konuşsam mı ?
bilmiyorum. konuşucam heralde bakalım .
Peki karşınızdaki kişi evli mi? Yahut ta çocukları var mı?malı mülkü mü ?siz beni hiç tanımıyorsunuz .. bende zaten bunlara sahip bir insanım .çocukluğumdan beri para sıkıntısı çekmedim . ailemin tek çocucuğyum ...yani para değil derdim zaten hayatım rahat ..
hayranım evet bilgisi kültürü centilmenliği ...çok iyi bir insan herkes öyle söylüyor . herkes çok seviyor ..mesafeli biri bu beni çekiyor ..
kızlar merhaba ...size bir derdimi açmak istedim .. benim aklımda biri var .. aslında uzun zamandır var ama çok sık bir araya gelemiyoruz kırk yılda bir . onu görünce çok heyecanlanıyorum elim ayağıma dolanıyor kalbim sıkışıyor resmen ..daha önce evlenip boşanmış çok entellektüel çok bilgili biri . yabancı türk değil .ben bir kaç hafta sonra yine onun ülkesine gidiyorum iş için ..ona geleceğimi söyledim görüşelim dedi ..sanırım ondan hoşlandığımın farkında belkide değildir bilmiyorum ..biliyorum bu zor bir ilişki olur kaldı ki onun duyguları var mı onuda bilmiyorum . belki hayatında biri var onuda bilmiyorum tabi ...ben yanına gidince açılmayı düşünüyorum en fazla reddeder ne yapayım içim içimi yiyor ..zaten hep olmayacak insanlara aşık oluyorum .. arkadaşlarım geçici bir heves diyor ..ben daha önce çok aşık oldum .. aşık oluncada mantığım bitiyor huyum bu ..şimdi gidip konuşsam falan nasıl tepki verir ki ?sizce konuşsam mı ?
bence kişişliklerimiz ve zevklerimiz benziyor ...Eşimle aramda 14 yaş var. Ben mutluyum, hiç bir zaman pişman olmadım ama bu her arada yaş farkı olan çiftin mutlu olacağı anlamına gelmez. Yaşını göstermemesinden çok kişiliklerinizin, hayata bakışınızın uyuşması lazım. Benim eşimin ruhu gençtir mesela, hiç yerinde durmaz, öyle evde serileyim, dinleneyim insanlarından değil. İlgi alanlarımız ortak, hayat görüşümüz benzer. O yüzden hiç sorun yaşamıyoruz.
Yaşınız genç değil, doğru kararlar alabilecek, kararınızı. Ardında durabilecek yaştasınız. Eğer gerçekten aranızda bir çekim varsa denenebilir. Sonrasında olur mu olmaz mı yaşayarak karar verirsiniz.
tabiki bekar .. evli olsa neden ilgileneyim ki .. türk değil fransız . daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yokPeki karşınızdaki kişi evli mi? Yahut ta çocukları var mı?
haklısın ... ne hissettiğim açık ...ben konuşucam ilgimi söyleyceğim zaten anlamadıysa hala bilmiyorum belki biliyordur belkide bilmiyordur ...aşık olunca mantığım bitiyor demişsin yani başlıktaki gibi akılla kalp arasında kalmış değilsin konuş rahatla
Umarım umduğunu bulursun.. Şimdiden başarılar dilerim..tabiki bekar .. evli olsa neden ilgileneyim ki .. türk değil fransız . daha önce evlenmiş boşanmış çocuğu yok
Yaşamadan bilemezsin... Dediğim gibi bana sorarsan denemelisin. Ha bunu denerken de karşına çıkacak zorlukları göze almalısın. Bir de adam evlenip boşanmış. Çocuğu varsa sıkıntı olabilir senin için. Bunları da hesaba kat.bence kişişliklerimiz ve zevklerimiz benziyor ...