Kendimden bıktım!

Sorunum ne bilmiyorum anı ofke patlamaları yaşıyor sonra pişman oluyorum. Ama bu patlamalar oyle böyle değil hakarete küfürlere rahat konusmalara varıyor. Karşımdakini dusunmuyorum hiç. Bunu dün ve daha önceleri eşime çok kez yaptim. Dün sabahtan kızımız eşim ve kuzenim bi yerlerde oturmaya gittik çünkü kendisi 3 4 gun once barışmak için bana doğru bi adım attı hiç beklemediğim şekilde ( Boşanma davası görüldü bugün imza atmam gerekiyor. ) . Dün sabah iyiydik akşam oldu delirdim yarın seni bosicamlar diktir gitler bilmemne.

Konu şu ki eşim ınstagram hesabi açtı yıllar sonra ve iş arkadaşları, gençliğinde tanıdığı arkadaşları lise arkadaşları hepsini eklemiş 130 kişi falan var. Dun lise arkadasim dedigi bakimli bi hanimi begenmis fotografini. Buna cok kizdim. Boyle hassas bi donemde bu yaptigin olmadi dedim. Ben bu insanların çoğunu tanımıyorum söylüyor kim olduğunu fakat 10 senedir çoğu yoktu hayatımızda. Dün ınstagram hesabi kapatayım dedi hayir siliceksin onları dedim öfkelendim. Simdi onun hesabinda kuzenim var abim var annem var fakat beni eklemiyor herkesin hesabini sormaktan bikmis istemiyormus duzelmem gerekiyormuş falan filan.

Ben şuan ilaç kullnıyorum 2 tane psikolojik kaygı bozuklugu ve depresyon var aşırı ofk e nöbetleri var bazen cinnet seviyesinde. Bana fırsat tanımıyorsun ekli olsam da bakmicaktim dedim biz nasıl duzelicez birbirimize güvenmeden dedim. Enson irtibatı biraz kes benimle zaman ver dedim sildim her şeyi whatsapp falan gece delirmiş araya araya bakmadım.
Bugün imzaya gidip gitmemekte kararsizim üstelik kızım babamı çok özlüyorum bizimle niye kalmıyo anne derken. Aklıma hep bu cümle geliyor. Daha sakin bi insan olmak istiyorum arkadaşlar. Düzeltebilir miyiz bilmiyorum istiyorum da ama gelgitli hallerimden çok bunaldim artık.

eşinizin hakkı var gibi. Destek de alıyormuşsunuz ama belli ki yetersiz. Arkadaşlarını eklemesinde, beğenmesinde herhangi bir problem göremedim tamamen sizin abartmanız. Üstelik bunu böyle bir dönemde yapmanız hem eşinize hem de kızınıza kötülük maalesef. Eşiniz iyi sabırlıymış, en yakın zamanda düzelirsiniz umarım.

Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorum
Dusunmeyin, bosanin o zaman.
Siz boyle yazinca kendi kendinize delirmissiniz gibi olmus.
Aldatilmissiniz, ofke duymakta haklisiniz.
Bu kolay asilabilecek bir sey degil.
Yeterince iyi anlasiyor olsaydiniz, sizi aldatmak yerine, neyse derdi onu çözmeye çalışırdı.

Herkese karsi cok sinirlenirsem patlarım ama bu kadar hakareti bi tek eşime yaptim saygımı yitirdim. Ben gecen sene ilk defa aldatildim ondan sonra değiştim ne saygı kaldı ne psikoloji. Onunla aşırı iyi anlaşıyoruz fakat hep bi beklenti içinde olduğum için galiba sinirleniyorum
Ben de düşünmüştüm, bu durumunun bir evveliyatı vardır, kimse durduk yere bu hale gelmez diye. Şu durumda kendine hakim olmalısın, psikolojik destek al mutlaka. Dava esnasında tedavi görürsen aleyhine kullanılır diyen olmuş, bilmiyorum ama; şu anda bu öfke patlamalarının sonucu aleyhine olur diye düşünüyorum. Haklıyken haksız konuma düşeceğin hadiseler cereyan edebilir. Bunu bir danış avukata.

Hatayı kendinizde aramayın kim olsa aynı öfke patlamalarını yaşar.Esiniz sizi aldatmistı degil mi? Hemde kendi evinizde,kendi yatağınızda.Bence bir süre bir araya gelmeyin çocuk için bile olsa.Cocuguyla tek vakit geçirsin.Yasadiginiz kolay hazmedilir şey değil.Barişsanız dahi bu kavgalar olacak çocuğa yazık.

Arkadaşlar aldatıldığınızdan bahsetmişler ama sanırım eski konularınızda var. Sadece şu konuya bakınca pek bir şey anlaşılmıyor ama gerçekten aldatıldıysanız, taşlar yerine oturuyor. Böyle pis, pişkin bir herifle işiniz olmamalı ya. Kendinize saygınızı, güveninizi yerle bir etmiş farkındaysanız. Kendinizi sorgulayacaksanız, ben neden böyleyim diye değil, niye bu yüzsüz herifle birlikteyim kısmını sorgulamanız gerekiyor. Umarım tez vakitte boşanırsınız. Gerçekten üzüldüm halinize. Adam size iğrenç şeyler yaşatmış, verdiği hasardan utanç duyacağına, o hasarın faturasını bile size kesiyor. Ay, kurtarın kendinizi bu iğrenç yaratıktan.

Sizin yazdığınız problemin aynısını, cumartesi günü bir arkadaşımla kahvaltıda anlattı bana. Çok büyük bir öfke, agresif durum ve depresyon.
Cuma akşamı, erkek arkadaşının evine gitmiş ve hafta sonunu orda geçirmek istiyordu. Adam da çok yorgunmus ve cuma günü sabahleyin cenazeleri varmış, o yüzdende çok üzgünmus. Onun için, adam aksamleyin yatınca, iyi geceler, ben çok yorgunum demiş, arkasını dönmüş uyumuş. Ama benim arkadaşım biraz sarmaş dolaş yatalım ve sex istiyormuş ve hayal kırıklığına uğramış. Hemen aklına, bu beni sevmiyor gelmiş ve bütün gece, sabaha kadar kafasında bunu büyütmüş. Sabahleyin kalkınca, yine birşeyler beklemiş, ama adam daha hala üzgün ve yorgun. Bu sefer başlamış kendi kendini dövmeye ve bagirmaya. Ağlamış, bağırmış, sesle kavgalar falan. Sonra adam yeniden, gelip bunu sakinleştirmek için, elini tutmuş, sarılmış, ben seni çok seviyorum ama çok üzgünüm demiş ve bu üzgünlük beni çok yoruyor, lütfen bana yardım et, bağırma demiş. Bu sefer kadın, tamam biz ayrılalım diye çıkmış ve baba geldi anlattı olanları.
İçinde bir yokluk, boşluk, sevgisizlik hissedince, ve arkadaşı istediğini yapmayınca, bu boşluklar agresiyona ve sinire dönüyor, sonra ne yaptığını bilmiyor.
Sinir doktoru bunun kökünü çocuklukta olduğunu söyledi. Mesela annesi çok çalışıyormuş, çocukları için hiç zamanı olmamış, sevgisini göstermemiş, o yüzden bu agresif, öfke varmış ve onu terapi etmek demek, çocukluktan başlama demekmiş. Yani birkaç sene sürermiş terapisi.

Siz sadece aldatılmamıştınız, doğru hatırlıyorsam eşiniz bizzat kadınla sizin evinizde gününü gün etmişti.
Kızınız üzülüyormuş ya, keşke eşiniz de durup benim kücük cocugum var böyle bi hata yaparsam evliligim biter ve beni özler diye düsünseydi.
Tekrar güvenmek cok zor. Burdan konusmak kolay ama ben olsam bosanır ve psikolojil tedavi alırdım. Cocugum icin de pedagog bakardım zira uygun terapiler çocuklarda cok ise yarıyor.

Sorunum ne bilmiyorum anı ofke patlamaları yaşıyor sonra pişman oluyorum. Ama bu patlamalar oyle böyle değil hakarete küfürlere rahat konusmalara varıyor. Karşımdakini dusunmuyorum hiç. Bunu dün ve daha önceleri eşime çok kez yaptim. Dün sabahtan kızımız eşim ve kuzenim bi yerlerde oturmaya gittik çünkü kendisi 3 4 gun once barışmak için bana doğru bi adım attı hiç beklemediğim şekilde ( Boşanma davası görüldü bugün imza atmam gerekiyor. ) . Dün sabah iyiydik akşam oldu delirdim yarın seni bosicamlar diktir gitler bilmemne.

Konu şu ki eşim ınstagram hesabi açtı yıllar sonra ve iş arkadaşları, gençliğinde tanıdığı arkadaşları lise arkadaşları hepsini eklemiş 130 kişi falan var. Dun lise arkadasim dedigi bakimli bi hanimi begenmis fotografini. Buna cok kizdim. Boyle hassas bi donemde bu yaptigin olmadi dedim. Ben bu insanların çoğunu tanımıyorum söylüyor kim olduğunu fakat 10 senedir çoğu yoktu hayatımızda. Dün ınstagram hesabi kapatayım dedi hayir siliceksin onları dedim öfkelendim. Simdi onun hesabinda kuzenim var abim var annem var fakat beni eklemiyor herkesin hesabini sormaktan bikmis istemiyormus duzelmem gerekiyormuş falan filan.

Ben şuan ilaç kullnıyorum 2 tane psikolojik kaygı bozuklugu ve depresyon var aşırı ofk e nöbetleri var bazen cinnet seviyesinde. Bana fırsat tanımıyorsun ekli olsam da bakmicaktim dedim biz nasıl duzelicez birbirimize güvenmeden dedim. Enson irtibatı biraz kes benimle zaman ver dedim sildim her şeyi whatsapp falan gece delirmiş araya araya bakmadım.
Bugün imzaya gidip gitmemekte kararsizim üstelik kızım babamı çok özlüyorum bizimle niye kalmıyo anne derken. Aklıma hep bu cümle geliyor. Daha sakin bi insan olmak istiyorum arkadaşlar. Düzeltebilir miyiz bilmiyorum istiyorum da ama gelgitli hallerimden çok bunaldim artık.
Sorunlariniz var ve bunun bilincindesiniz. Ayrica sosyal medya kullanmayan ve es dostu ekleyip begenmeyen cok nadirdir. Sirf begeniyoruz fotolari diye de karsi cinsten hoşlanıyoruz anlamina gelmez. Kac aydir tedavi görüyorsunuz bilmiyorum ama bu 6 ayi gecmisse ilaclariniz etki etmiyordur. Sizin gibi biriyle yasamak karsi taraf icin daha zordur. Benimde esim surekli bu kim kim diye sorsa onu takipten çıkarırım biraz relax olmayi deneyin. Kendinizi yumuşatın. Yoksa hayat hem sizin icin hem de cevrenizdekiler icin oldukca zor olur. Pismanlik ofkeden daha agir yüktür. Ofke kisa bir zamanda gecer ama pismanlik nefes aldiginz surece bakidir. Iyi bir doktor arastirip sıkı bir tedaviye baslayin. Ofkeyle ani kararlar alip sonrasi pisman olmayin. Gecmis olsun

eşinizin hakkı var gibi. Destek de alıyormuşsunuz ama belli ki yetersiz. Arkadaşlarını eklemesinde, beğenmesinde herhangi bir problem göremedim tamamen sizin abartmanız. Üstelik bunu böyle bir dönemde yapmanız hem eşinize hem de kızınıza kötülük maalesef. Eşiniz iyi sabırlıymış, en yakın zamanda düzelirsiniz umarım.
e daha yeni aldatmış kadını tabii ki diken üstünde duracak

Siz bu adamla birlikte oldukça düzelemezsiniz.. Ne güzel yolları ayırmak için karar almışsınız tereddüt etmeyin...

2 kere aldatılıp affederseniz sonrasında instagramdan lise arkadaşı ayağına kadınları gözünüzün önünde eklemesi beğenmesi normal...Neden çünkü 2 kere affeden bir kadınla, eşiniz artık XL bir ilişki içinde olduğunu düşünüyor, normalleşmiş artık bazı şeyler...

3.ye de aldatılacağınızın garantisini verebilirim yani...
İmza konusunda neden tereddütlüsünüz anlamadım, 2 kere aldatılınca sevginiz bitmedi mi?

Gayet haklı öfkeniz
Kendinize bunu yapmayın
Bu tür hastalıklı yüzgöz olmuş ilişkilerin sonu yok, gidin imzanızı atın bitsin
Devam ederseniz bundan sonra hep böyle öfkeli olacaksınız, hep aynı kavgalar yaşanacak bu sizin içinde evladınız içinde kötü. Öfkeli bir anne ile yaşamak nedir bilirim, yapmayın. Dengenizi bozan eşiniz, kangren olmuş artık, kesip atın, kurtulun

hayır ama eşi evde yokken eve kadın getirip günlerce kendi yatağinda yatirmak aldatmak oluyor sanırsam
O dakika çaaaat diye boşaması lazımdı, 1 yıl iyi dayanmış konu sahibi. Aldatmanın daha iğrenci olamazdı heralde.

Aldatılmış affettim sanmışsınız ama affedememişsiniz aslında. Birini affettiğimizi sandığımızda onunla olan kavgamız bitiyor kendimizle kavga etmeye başlıyoruz sonra tüm çevremize yansıyor bu. Değer mi kendinize bunu yapmaya? Vurun tekmeyi bakın nasıl rahatlıyorsunuz.

Ortada bir şey yokken olmuyor bu patlamalar. Öncelikle geçmişte yaşananları kenara koyup mutlu olmaya bakın. Siz mutlu olun ki çocuğunuz da mutlu olsun. Eğer eşinizi gördükçe öfkeniz devam edecekse o ortam çocuk için ideal ortam değil. Ben sinir oldukça kendimi tedavi etmeye çalıştım. Adam bana ve aileme benlik bir şey yok demeye başladı. Ben deli değilim sana, ailenin bana söylemlerine sinir olup böyle davranıyorum dedim. Sizin durum da benzer bir durumdur diye düşünüyorum. Kendinize iyi bakın. Doğru kararı verirsiniz.

Kararı tebliğ ettirmedim. Daha dogrusu gittim ama ne itiraz ne bişey hicbisey yapmadan ciktim. Şimdi benim sonucum ne olucak ne zaman belli olur

Back
X