kendimden bıktım!

mslprsi

Hayallerim Hayal Oldu
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
48
0
16
Ankara
merhabalar.. yaşım 20.. nerden başlasam bilemiyorum.. ben hayatta kendimi hep 2.plana atıyorum kızlar :2: dış görünüşüme hiç önem vermiyorum bir kot bir bady tamamdır diyip geçiştiryorum.. bu huyumdan nefret ediyorum ama değişemiyorum.kendimi çirkin hissediyorum.ne bileyim sokakta yaşıtlarıma baktığımda benden daha çekici ve daha güzel olduklarını düşünüyorum.yaşımdan küçük gösteriyorum ve bir makyaj yapmak istesem çocuk gibi sırıtıyor yzümde kendimi hep ezik hissediyorum.. ve her ne yapacaksam illa birilerininde yanımda olmasını istiyorum.. kendimden bıktım desem inanır mısınız.. değişmek istiyorum ama beceremiyorum.. :2:

canım ben 25 yaşına kadar senin gibiydim hatta eşimle ilk buluşmamızda üstüme eşofman vardı.Daha yeni yeni tarzımı bulup makyaj yapmaya başlıyorum.İnsanın kendi tarzını,zevklerini bulmasıyla alakalı bence.Etrafına bakın neyi sevip neyi kendi üstümde begenirim diye.Zamanla oturuyor.Panik yapma.

ne bileyim canım ya.. kendimi bakımsız görmekten bıktım usandım artık :2:

kendini olmak istediğin gibi hayal et. zaten o sensindir aslında. ordan sadece tek bişey al ve ilk onu uygulamaya başla. bir anda dikkat çekmek istemiyosan bunu zamana yaymalısın ve kendine de zaman tanımalısın. ilk önce mesela hafif bi rimelle başlayabilirsin. 2 ay sonra başka bişey yaparsin gibi

Makyaja yeni baslayan cogu kisi makyajin herkese yakisip bi onlarda abuk subuk durdugunu dusunur. Ben mesela hic parlatici ruj kullanmam. Sanki surdugum zaman bende cok tuhaf duruyormus gibi geliyor. Herkese yakisiyor bi bana yakismiyor sanki, ama insanlar cok yakistirirlar o ayri. Giyim kusam seni rahatsiz ediyorsa daha ozenli giyin bunlar degistirilemeyecek seyler degil. Aynaya baktiginda kendini begen, oyle cik disari. Bi kadinin kendini sevmesi bence cok onemli

haklısınız kızlar..umarım yapabilirim.. her zaman böyle kararlar alırım fakat uygulama olarak en fazla 2-3 gün sürdürürüm..
ne zaman ki hayattan tat almaya başlıyacağım o zaman değişirim sanırım.. bilmiyorum çok tuhafım

Ben de 19 yasındayım.O durum bende de var şu her yerde yanında birini isteme durumu.Özgüven eksikliginden kaynaklanıyor.Tek basıma hiçbir şey yapamıcakmısım gibi falan.Ama asmaya calısıyorum her yere yalnız gıtmeye calısıyorum girisimci olmaya calısıyorum falan sen de ugras cok zamanla oluyor zaten

umarım yapabilirim canım..yoksa çıldırıcam!

Önce kendine bir tarz belirleyerek başlayabilirsin.
Dolabında ciddi bir ayırma ve sınıflama yap.
Bundan sonra alacağın parçaları evdekilerle kombinleyp kullanacağın şekilde almaya çalış
Şimdi gençler spor - şık tarzdalar.
Bir kot şık bir bluz veya tarz bir tişort uygun bir çanta ayakkabı ve aksesuarla çok hoş
hale geliyor.
Makyajı abartmaya gerek yok zaten.
Bir rimel, allık, parlatıcıyla çık hoş ve fresh bir görüntü yakalanabilir.
Sen kendini aynada beğenirsen , özgüvenin yükselir.
Bunu alışkanlık haline getirirsen bakımsız gezemezsin zaten.
Bence ezik değil üşengeçsin canım

son sözüne çok katılıyorum canım.. sanırım biraz tembelim..

İyi bir psikiyatriste gidersen, kısa zamanda sağlığına kavuşur ve hayata dönersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben makyaj yapana kadar 40 kez düşünürüm
Yapsam mı diye.
Ama yaptıgım zamanda kendimi çok pozitif hissederim
Kıyafet seçimi çok önemli
İnsanın öz güveni yerine geliyor
Bendeki gibi sendede üşengeçlik oluyor
Bir başlarsan gerisi gelir cnm

Kendimi en güzel hissettiğim kıyafettir bir kot üstüne body.
Ama şık bir kolye ya da şal, minik küpe, saçlara fön ya da güzel bi at kuyruğu işte tamam:)
Aslında minik nüanslarla istediğin şıklığı yaratabilirsin.
Günümüzde kimse yaşı gibi giyinmiyor ya da davranmıyor, çevrenizde gördüğünüz kızlar da onlardır muhtemelemen ve bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin.
Dediğim gibi küçük ayrıntılardır farkları yaratan.
Kendi stilinizde giyinin en önemlisi neyin içinde rahatsanız onları giymekten vazgeçmeyin.
Makyaj da aşırıya gerek yok bir rimel, allık insanı çok değiştiren şeylerdir.
Takılarınıza ve saçlarınıza önem verin.
Kendinizi daha iyi hissedeceğinize eminim.

ben de senin gibi yaşımdan küçük gösteriyorum. Heleki giyimime dikkat etmediğim bakımsız gezdiğim zamanlar daha kçük gösteririm + özgüvenim olmaz. Kendinde değişiklik yap mesela saç modelinde, saç renginde. Saçların şekil almıyorsa düzleştirici kullan mesela ben öyle yapıyorum. arada bi kuafore fon cektirmeye git. Makyajı abartı yapanları hıc sevmem. Rimel, ruj ve allık yeterli. Oyle göz kalemi far falan çok abartma. Boyun uzun değilse dolgu topuk ayakkabılar süper oluyor.kot ve badiyle de şık olabilirsin. Öncelikle vcuduna oturan bir kot seç kendine. Zayıfsan bol paça da olabilir. Vücut yapına göre bir kot al. Çok şık badiler oluyor. Mevsime göre onlardan al. İndirimleri takip et ucuza da şık şeyler bulabilirsin. Ve en önemli detayı söylüyorum: Kendinden dik ve emin yürü. Pozitif ol, gülümse... Kişisel gelişim kitaplarına yönel Nil Gün ün kitaplarını öneririm. Hayat çok kısa, bunları takmaya değmiyor. Sevgiler:)

Kızım daha çok küçüksün.Kızım diyorum annen olacak yaştayım benimde yavrularım var.Zamanla tarzında oturacak kendine yakışanı bulacaksın.Yıllar geçtikçe insan yavaş yavaş keşfediyor kendini.Küçük göstermende avantaj benim yaşlara geldiğinde anlayacaksın.Makyajla insan illaki çekici olacak değil doğal güzellik her zaman en güzelidir.Makyajı kusur kapatmak dışında zaten fazla tavsiye etmem ama tercih meselesi.Üzme kendini güvenin artsın kendine deneme yanılma yoluyla ilerleyen zamanlarda sende sana özel tarza sahip olacaksın.

ben bi rimel sürmek için bile iki saat düşünüyorum canım onu çıkarması uzun sürüyor diye senı çok iyi anladım ben :)

makyaj biraz denema yanılma yöntemiyle olan şeydir.. Ben esmerim hatırlarım ilk makyaj yaptığım zamanlar gözümün üstüne mavi farı sürer çıkardım:26: düşün ne kadar yeteneksiz olduğumu, zamanla yapa yapa hanği renklerin yakıştığını öğrendim yüzümün şeklini iyice kavradığım için 10 numara makyaj yaparım hımmm birde youtube da bu işin gurmeleri var. Çok iyi makyaj yapan hatunlar onların videolarını izle nasıl yapıyorlarsa aynen uygula bak zamanla nasıl güzel makyaj yapacaksın. Birde genç kızsın yahu kot bady ne oluyor. Bu yaşlar bir daha gelmez geri azıcık güzel giyin bakımlı ol şıkır şıkır ol yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…