• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden çok sıkıldım :(

saba06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2015
273
10
18
38
artık kendim için hiç birşey yapmak istemiyorum çok bunaldım sabah kalkıyorum pijamayla bütün gün böyle geziyorum bir tane komşum var yaşlı teyze oda gelip gitmese kafayı yiyicem dışarı desen bebeim ufak olduğu için havalar soğudu çıkamıyoruz sıcakken en azından bi parka gidip gelmek bile iyiydi :( ne yapayım bi akıl verin :'( depresyonamı girdim acaba

artık kendim için hiç birşey yapmak istemiyorum çok bunaldım sabah kalkıyorum pijamayla bütün gün böyle geziyorum bir tane komşum var yaşlı teyze oda gelip gitmese kafayı yiyicem dışarı desen bebeim ufak olduğu için havalar soğudu çıkamıyoruz sıcakken en azından bi parka gidip gelmek bile iyiydi :KK43: ne yapayım bi akıl verin :'( depresyonamı girdim acaba
Nerdesiniz? Aşırı mı soğuk oralar?
Valla bir markete gidince bile açılıyor insan. Bebeği arabasına koyup , şu rüzgarlıkla örtseniz bişey olmaz bence.

Biz çocuklarımızı aşırı korunaklı büyütüyoruz. Rusya Ukrayna gibi sert kış geçiren ülkelerde bile hava alsın bebek diye mutlaka günde bir kez dışarı çıkarıyorlar.

artık kendim için hiç birşey yapmak istemiyorum çok bunaldım sabah kalkıyorum pijamayla bütün gün böyle geziyorum bir tane komşum var yaşlı teyze oda gelip gitmese kafayı yiyicem dışarı desen bebeim ufak olduğu için havalar soğudu çıkamıyoruz sıcakken en azından bi parka gidip gelmek bile iyiydi :KK43: ne yapayım bi akıl verin :'( depresyonamı girdim acaba

Eşiniz çok mu yoğun çalışıyor ?

En güzeli pijama bi fincan kahve ve pofuduk terlikler
Saçını yukardan topuz yapıp aksama kadar öyle gezmek
Ben de bu hayata ozeniyorum
Çünkü çok takintiliyimmmm

Sıkıca giyin bebeğini de sıkıca sar 1 saat yürüyüş yap hiç bir şey olmaz.
Evim ihtiyacı falan varsa onları hallet dışarıda.
evde de misafir ağırlayabilirsin arkadaşların komşuların falan.
bir kahve bile yeter birileriyle misafir derken.

küçük çocuğunun olması kendini eve kapatmak için sebep değil...onlarda bizim gibi insan sonuçta..temiz havaya biraz rüzgara onlarında ihtiyacı var..yürüyüş yap bebeğinle..koy bebek arabasına hem sana hem ona değişiklik olur..

Benimde 14 aylık bir kızım var ve çalışmayıp ona kendim bakmayı çok istiyorum ama bir yandan da korkuyorum bende evde çok sıkılıp bunalıma girer miyim diye :(
Sizin bebeğiniz ne kadarlık_?
Birlikte aktiviteler yapıyor musunuz?

Bende şu an evde olsam pijamamı giyip kitap okusam ohh mis. Yeni uğraşlar bul, örgü ör mesela rahatlatıyor insanı psikologlar bile öneriyor. Ayrıca bebeğini sıkıca giydir çık dolaş onunda ihtiyacı var dışarda ki havaya.

Bebeğin ne kadarlık
Bebek en iyi motive şekli bence
Şimdi ufaksa bile bir kaç aya halinden oyunlardan anlar
Çiçek büyüt, kitap oku, kahve iç bebeğin uyuduğunda en azından

Şuanda kendimi evimde, elimde kitap, sıcak bir çay ve pijamamla hayal ettim de offff ne çok isterdim gerçek olmasını. :(

inanın evde sürekli olmak hiçte iyi değil duvarlar üstüne üstüne geliyor ankaraya evlendim dört sene oldu ve arkadaşım yok burda kimse kimseye gelip gitmiyor oğlum iki hafta sonra on aylık olucak kendi memleketim olsa annemlere giderim arkadaşlarımla buluşurum ama burda :(

Amaan valla en iyisi ailenle aynı şehre evlenmekmis :) ailemin yanindayim fingir fingir geziyorum :) arkadaş es dost hepsi burda. . Seni anlıyorum evde kalmak skci ama en azından bi avm park market oralara gitsen bile acilirsin

yok cnm oğlum yakın zamanda havale geçirdi avm felan yasak :( parka gidersek anca çok doğru diyon şuanki aklım olsa kesinlikle memleketimde kalma şartı koyardım gözü kapalı geldim ankaraya kördü gözüm :(

bugün yine dünkü ile aynı bir gün :( zaman akıp gidiyor ve yarın 30 yaşına basıcam inanamıyorum böyle boşmu geçmeliydi zaman hiç birşey yapmadan .......

Deli misin kız, bana bakma ben deliyim zaten de bi sor niye diye? Pijamamla evde oturmak için kaç kere yalandan rapor aldım kul hakkına girdim bilir misin bi annatsam yeminle pijamana sarılıp film açıp izlersin.

bende o dönmlerden geçtim benim derdim aslında pijama giyip evde oturmak değil çevremde kimsenin olmaması hergünümün aynı geçmesi psikologum bozuldu bence insanın içinden hiçbirşey yapmal gelmezmi gelmiyor işte :( belki ailem yakınlarda olsa onlara giderim veya. bi arkadaşım olsa onunla bi hava almaya çıkarım ama olmayınca duvarlar geliyo

Back
X