kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?

Senin kendine saygın yok ki onun da sana olsun.
Taciz etmekle kalmayıp saçma sapan meseleler icin sürekli mesaj atıp olayı kaşimizsiniz resmen
Bence kendi değerinizi kendiniz belirlemisiniz
Şimdi ona mesaj atmayı bırak ve kendini simart, kendine saygı duy yeni yıla girdik huzunlerini at bir kenara artık dirilmeye başla

Geçer ablacığım geçer. Neler neler geçirmiş bu dünyanın dönüş hızı bunlar mı baki kalacak :) tavsiyem mümkün olduğu kadar yalnız kalma. Hatta bu dönemler öyle abartılı yaşa ki başın dönsün şaşadan, o zatı şahanenin aslında pazarda satılan kumaşlardan az daha parlak olanı olduğunu anlarsın :) hee tabiiki özdeğer yargılarını yitirmeden hatta dahalarını da kazanarak mesela bunlar sana hep tecrübe olsun. Bir daha gerçekten değerleri kadar davran insanlara, peşlerinden koşma gibi gibi

Bazen bazı konu sahiplerine kendilerine gelebilmeleri,yaptiklari davranışların ne kadar saçma olduğunu gorebilmeleri için sert yazmak gerekir.

Evet olay taciz boyutuna gelmiş evet konu sahibi onurunu bir kenara bırakmış ve evet sert bir şekilde bunu anlaması lazim ki kendi kendine ne yaptığını sorgulasin.

Bu konuyu tam tersi şekilde acsaydi ne derdik? Canım bu adam sapık gibi artık taciz boyutuna girer bu hiç mi onuru yok vs derdik değil mi?

Ben de size empati ve anlayış tavsiye ederdim ama ısmarlama alınacak bir şey değil. Bu kadar acımasız olmayın lütfen.
Yapmayın Allah aşkına, defalarca kere kendisini istemeyen bi adama nasıl yalvardığını belirtmiş..
Ben bi kadın olarak kızıyorum böylelerine, hemde çok kızıyorum..

Bikez şansını denersin, hadi ikinci kezde zorladın, çok sevdin unutamadın filan anlarım..
Daha sonrasında tekrar tekrar msj atmalar filan sizce nekadar onurlu bi davranış?

Empati yapıyorum evet, asla böyle davranmazdım..
Ayrıca herzaman hemcinsimin yanında olduğum için onurlu ve gururlu olması gerektiğini bu şekilde belirttim..

Karşıdaki insan kendine acımıyorki ben acıyayım..sizin gibi vah zavallım çok üzüldüm telkinlerinde bulunamicam kusura bakmayın:kahve:

Evlilik dışı ilişkin mi var diye sorabilecekler için evliyim demiştir. Sanmıyorum yaşadıklarının fake olduğunu.
zaten zevk suyu demesi evli tabiri değil ki. o konusunda bariz yalan söylediği.
belki de takıntılı olmasının sebebi, bakire olmaması.
yine tepki çekmemek için hem ailesinden hem kk dan çekiniyor.

Olan olmuş artık. Yaptıklarını geri alamazsın. Aynı hataları yapma yeter. Onunda pişman olmasını bekleme. İstemediğin biri sürekli seni taciz etse belki sende çirkinleşirdin. Muhtemelen sen gurursuzluk yaptıkça iyice soğudu senden. Kırmaktan çekinmedi.

bekaretinle ilgili konuyu kafana taktığından, onun çekip gitmesi kendini kullanılıp atılmış gibi hissetmene neden olmuş.

yaptıkların gurursuzluktan değil, kafandaki namus anlayışı nedeniyle "şimdi ne olacağım?" gururundan yapılmış şeyler.

olan oldu. bitti. hepsi geçmişte kaldı. artık önüne bakma vakti. namus 2 bacak arasında değildir. bunu ilerde daha iyi anlayacaksın.

ve lütfen o ş..zi daha fazla arayıp kendini düşürme. aslında o pislik de senin tam da bu nedenden aradığını bildiği için süründürüyor. ilerde çok güzel bir ilişkin olabilir ve o zaman şantajları için ortaya çıkar o pislik. o nedenle bütün sosyal çevre, ablan, akrabaların her kim tanıyorsa hepsinin de ilişkisini kes bu mahlukla.

arkadaşlar daha önce konu açmıştım burda kısaca bahsedicem. 3 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti beni terk etti. bu benim ilk ve uzun ilişkimdi ve gerçekten çok sevmiş ve de hep çok sevildiğime inanmıstım. bu yüzden ayrılığı 2 ay boyunca kabullenemedim çabalamak istedim kendimce çok sancılı bir süreçti. 2 ay boyunca onun peşinden koşarak kendimi rezil ettim bana etmediği hakaret kalmadı her yerden engelledi gözyaşıma bile bakmadı sus artık sıkıyorsun beni gibi bir sürü onurumu zedeleyici sözler söyledi yani sevgisini geri kazanayım derken nefretini kazandım. çok yanlışım var onun peşinden koşarak evet ama yaptım bir kere sonuna kadar savaşmak istemiştim :KK43: en son burdaki arkadaşlarında desteğiyle son bir aydır onunla iletişime girmedim artık önüme bakıcam dedim ve hayatıma odaklandım. evet çok acı çektim yine ama bunu o asla bilmedi. ilişkimiz ailelerinde bildiği ciddi bir ilişkiydi, hatta yine ailelerin bildiği bir söz yapmıştık aramızda yani başından beri evlilik vaaddleri ile geçen bi ilişkiydi. bu yüzden beni üzgün gören ailemin geçen akşam bana bir iması olmasından dolayı ona mesaj attım. bir ay sonra..dedim ki ailemden senle iletişime geçen oldu mu dedim.. bana cevap verdi hayır dedi.. açıklamaya çalıştım belki bir tepki verirler seni bunlarla meşgul etmek istemiyorum, sen diyalogta bulunmazsın dedim. bana cevap olarak bulunamam gerçekten meşgul olacak daha önemli işlerim var şu an dedi. ben de pardon ama ben kötü bir şey mi öylüyorum bu kadar kötü davrancak bir şey yok dedim.o da sen de haklısın canım darda şu an kusura bakma bu konuyu konuşabilceğim bir zamanda değilim deid. ben de tamam dedim bir daha konuşmadık. fakat dün gece bir şey oldu. onun kızkardeşi benim ablamın komşusu çıktı. ve dün akşam ablama oturmaya gitmiş ilk kez tanışmışlar. kız kardeşi beni tanıyor çok da severdi sağolsun. ama ablamın benim ablam olduğunu bilmiyor e tabi benim ablamda onu tanımıyor. yani aileler tanışmamıştı. ben bu duruma çok şaşırdım ve o anlık panikle ona mesaj attım..nedense heyecanlanmıştım :KK43: kardeşin ablamı tanıyor mu benim ablam olduğunu biliyor mu çok ilginç ama ablamın misafiri olmuş bu akşam dedim.bana hiçbir şekilde geri mesaj atmadı. ben de ablama durumu açıkladım. misafirinin kim olduunu falan.. derken ablamla dertleşmeye başladık. ablam eski sevgilime bir ay önce mesaj atmış seni üzgün gördükçe dayanamadım dedi. (bu arada eski sevgilim ablamın liseden arkadaşıydı ve en başta ablam karşıydı bu ilişkiye kardeşim diyorlardı birbirlerine ablam istememişti o yüzden onu ama eski sevgilim ablama kabul ettirmek için çok çabaladı ve nihayet kabul ettirmişti) neyse ablam geçen ay ona sadece naber nasılsın yazmış fakat ablama da cevap vermemiş ablamda geri yazmamış zaten bir daha.. ama bu beni çok üzdü arkadaşlar. şöyle bir algı oluştu kardeşin bitti şimdi sen mi başladın der gibi hissettim.. yani çok alçalmış hissettim. gerçekten kendimden nefret etmeye başladım. bir de ne yazık ki hala daha onun gözünde bir böcek gibi olduğumu hissetmek canımı yakıyor. keşke son iki gün hiç mesaj atmasaydım. zaten bir ay tutmuştum kendimi. çok sinirlerim bozuk. yerin dibine geçtim. ne yapmalıyım arkadaşlar? yani kendim için? ben bu eziklik hissini nasıl aşacağım..? ve bir gün o insanın o kadar çok pişman olmasını istiyorum ki hala daha? hiçbir zaman ah etmemiştim ona kıyamayı ama artık Allah a havale diyorum onu da. 3 yıl benimle gezdi tozdu eğlendi yattı askerliğini bekledim gitti yüzüğü taktı parmağıma ailelere açtık tam nişan bekliyoruz pat neymiş sevgi yetmıyormuş, uyuşamıyormuş, en sonunda söylediği de sevmiyormuşum ne peşinden gidiyormuşum.. yani anlayacağınız hem suçlu hem güçlü. ona bir ayna olmak istedim bana yaptığı haksızlıkları görsün diye ama kırıldığımla kaldım. o da kırdığıyla.. peki ben şimdi nasıl toplarım dağılanları?3 ay oldu hala daha toplayamadım :KK43: :KK43: :KK43:
Bak o seni zaten hic sevmemiskibbu tavrilari yapmazdi sana karsi gercekten seyseydi seni 0syrica brlki hayatinda biri vardır su tavirlara bakilirsa öyle gibi duruyo . Bak soyle dusun ilerde evlenince gorseydin bu yüzünü daha kötü olurdun ama şimdi gördün ve anladın bi hiç olduğunu. Seni gercekten sevseydi sana bunlari yasatmazdi hakaret etmeye yüreği dayanmazdi bi anlık sinirle demis olsa0 bile Özür dilerdi ama seni kırdığı icin hic pisman değil belliki .ayrica o eziklik duygusunu niye yasiyosun ki yasamada o kim yani bak banada olmustu basta boyle oluyo zaman gectikce alisiyosun 0sonra bi sure sonra adini duys0anda nötr oluyosun sknrada en büyük pişmanligin olarak kaliyo dert etme o yuzden

Konu sahibi 3 yıllık ilişkinizde gezmek,tozmak ve cinsellik yaşamak da dahil hepsini sevdiğin için istediğin için yasamissin zorlama olmamış bu yüzden eski sevgilini suçlama ve kendini kullanılmış hissetme.

Zaten bir eşya değilsin ki biri seni kullanıp atsın.

Ona hiç bir şekilde mecbur değilsin bunu unutma.sanırım bütün bu saplantı sebebin açtığın ilk konuda gizli.inan onsuz daha mutlu olacaksın.

Back
X