• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden iğrenir oldum

bi kısmını aştı desem daha iyi olur. Birlikteliğimiz süresince bana hiç değer vermemişti ama ben ondan ayrılınca öyle bir peşime düştü kii öyle bir ilgilendiki benimle bilemiyorum ona gitsem yine eskisi gibi olur benimle hiç ilgilenmez mi yada değişmiştir artık beni yalnız bırakmaz mı :(:( ondan bile emin değilim

kaçan kovalanır başka bişey değil. sevgilin sana gerçekten değer verseydi onunla birlikteyken verirdi zaten o değeri. karşına güzel bir insan çıkmış. onu sevmeye çalış. eski sevgilin sende saplantı olmuş. değer görmemişsin ondan, şimdi peşine düşünce belki düzelmiştir diyorsun ama şunu unutma insan yedisinde neyse yetmişinde de odur. insanlar çabuk değişmez. ondan vazgeç nişanlınla mutlu olmaya çalış.

Son düzenleme:
bi kısmını aştı desem daha iyi olur. Birlikteliğimiz süresince bana hiç değer vermemişti ama ben ondan ayrılınca öyle bir peşime düştü kii öyle bir ilgilendiki benimle bilemiyorum ona gitsem yine eskisi gibi olur benimle hiç ilgilenmez mi yada değişmiştir artık beni yalnız bırakmaz mı :(:( ondan bile emin değilim

adamın tavrından daha emin bile değilsin...unut bence onu sen...illa acı çektireni ister insan ama o da genelde yanlışa götürür insanı....

bu konuya uygun Hz. Mevlana'nın çok güzel bir sözü var

SEVME SENİ SEVMEYENİ BAĞDAT'TA SULTAN OLSA ,SEV SENİ SEVENİ DAĞDA ÇOBAN OLSA

İkinizde biribirinizi seviyosanız şuanki evlenceğin adamın günahı ne,bak o da seviyomuş seni onunla evlen o zmn..hem ne kadar basit bi sebepten dolayı ölümü düşünüyosun,yazık..

kardesim bu konu icin istihareyi denesen... ALLAHTAN hayirli karar verebilmen icin dua et.. hayir olan seylerde cunki seytan insana musallat olup kafa karistiriyo... ondan cok iyi dusun bence ...

ölüm bu kadar kolay değil.
bnce kendinizi taoplayın ve bi an önce ne yapmak istediğinize karar verin ve harekete geçin.
tamam belki içinde bulunduğunuz durum çok zor olabilir ama geleceğinizden önmli deil ayrıca tek pencereden de bakmayım sizi seven bi insan var ortada ve siz ona karşılık veremiyorsuzuz yazık bu insana onada hakzızlık yapmaya hakkz yok bnce bencilce düşünmeyin.

birlikteliğiniz süresince size değer vermeyen insan siz ondan ayrılmaya karar verincemi size değer vermesi gerektiğini anlamışş bence siz tekrar birlikte olursanız bir süre sonra eski haline dönmesi kaçınılmaz olabilir.. bence dikkatli olmanızı öneririm şimdi sizi seven el üstünde tutan birimi yoksa size zamanında değer vermeyen (ki o zamanda çok üzülmüşsünüzdür herhalde) sizi üzen biriylemii bir ömür geçirmeyi düşünmelisinizz bence bi kez daha düşünün isterimm...:31::31::31:

Her ilişki kendi içinde başka başkadır ama düz baktığınızda ilişkiler iki çeşittir aslında.
Biri heyecan veren,inişi çıkışı bol,gerilimi yüksek,hep bir belirsizliğin hakim olduğu,yoran,yıpratan ilişki,
diğeri ise sakin,dingin,içinde bolca güven barındıran,huzur veren ilişki...
İlk bakışta herkes ikinicisini ister ama bu istekler hayata geçirilirken başka bir hal alır.
Mesela yorucu,yıpratıcı ama duyulan heyecandan ötürü aşk dediğimiz bir ilişki ise,
o herkesin istediği huzurlu,sakin bir limanı andıran ilişkiye çevirmek isteriz.
Ama ne insanlar değişir ne de ilişkiler...
Demek istediğim ''şu an ki ilişkine devam et,sevdiğini unut''değil...
Geniş düşün sadece,ciddi bir ilişki istiyorsan bu ilişki için hangisi daha uygun ve
hangisi ile daha huzurlu,daha mutlu olabilirsin,bu düşünceye yoğunlaş.
Fazla da oyalanma derim,ortada sana umut bağlamış,emek veren biri var.
Eğer istediğin pişman olduğunu söyleyen birine ikinci bir şans vermekse,
seninle gelecek kurmaya çalışan kişiyle otur konuş ve en kısa sürede bitir.
Doğru olan ne diye bize sorma,hepimizin doğrusu başka.
En önemli şey,senin gerçekten ne hissettiğin?
Hissettiğin sevgi mi yoksa sanı mı?
İkisi arasında çok ince biz çizgi var ve bu seni yanıltmasın dikkat et.
Dilerim kendin ve geleceğin için en doğru kararı verir ve bundan pişmanlık duymazsın...

daha önce yaklaşık 3yıllık bir geçmişimiz oldu ve çeşitli nedenlerden dolayı ayrıldık ama ayrıldığımda dahi onu çok seviyordum unuturum sandım ve ben aileminde isteğiyle başka briyle görüşmeye başladım ve şu an aileme etrafımdaki herkese kendini o kadar sevdirdi ki benden daha çok seviyorlar nerdeyse ve birlikteliğimiz ciddileşiyor diğer taraftanda sevdiğim insan o sorunları aştı ayakları yere sağlam bastı hiç peşimi bırakmamıştı ama şuan yoğun bir ısrarı ver seni seviyorum artık kavuşalım diyor ama ondan ayrılınca hayatıma birinin girdiğini ve hala hayatımda olduğunu bilmiyor :( Şu an birlikte olduğum insanda o kadar iyiki o kadar üstüme titriyorki seni sevmiyorum diyemiyorum ailemde çok seviyor onu bu nedenlerden dolayı sevdiğim insana gidemiyorum ve bu gidişle sevmediğim insanla evleneceğim :(:(
hatayı ilk sen başlatmışsın nasıl sevmişsin bilemiyorum ama hep yalan sevmişsin arkadaşım.seven insan ayrıldıktan sonra kendi isteği dışında sevmediği biriyle uzun bir yolculuğa çıkmaz evlilik gibi.yani bu insanla evlenmek istemeseydin babanda seni vermezdi.demekki ondan umudunu çektin ki sanırım iş güç konuları ayağı yere sağlam basıyo vs diyorsun ,yani ayrılığınızın sebebi bu muydu ? üstelik sen sevdiğim dediğin insanla da görüşüyorsun sanırım bu iletileri almışsın ve ailenin ısrarıyla evlendircekleri insanı bir şekilde kandırıyor,aldatıyorsun,yani eski sevdiğin gelmese çok merak ediyorum o adamla ilgilenir miydin ve bu eski sevgilini sevip ona dönmek ister miydiin?
çok yazık o senle evlenicek insana.bunları bilseydi emin ol senden koşarcasına uzaklaşırdı.cünkü başkasını sevdiği halde nasıl benimle evlilik işine girmiş derdi.bence bu yalanlara son ver.birşekilde ya ayrılacaksın ailenle aran açılcak ama en doğrusu olanı yapacaksın.sevmediğin insanla evlenme.

bence tanımadığın insanlarla kendi içinde yaşadıklarını paylaşabiliyorsan
bunu her iki tarafada söyleyecek cesaretin olmalı
bunu incitmeden kırmadan yapmak çok zor ama madem bu aşamaya gelmiş olaylar
daha fazla geç kalmamalısın
kendinede karşı tarafada büyük haksızlık yaparsın
evlilik hayali kurduğu insanın başka birine olan duygularını bilmeyen bi adam bir tarafta
(ki ona çok yazık)
diğer tarafta ilişki süresince sorumluluk almayı başaramamış ayrılınca aklı başına gelmiş bir adam
(tabi buradan bakıldığında böyle )
bir tarafta da sen (ikisinden de gerçeği saklayan)
alacağın karar her ne olursa olsun bunu bir an önce almalısın
hiçbir acı gerçek bir yalandan daha kötü olamaz

adım adım evlilik yolunda ilerliyorum ama mutlu değilim :(
sevmediğim ama çok güvendiğim beni mutlu edecek bir insanla adım adım ilerliyorum ama başkasını seviyorum :(
Kendimden iğreniyorum gerçekten ama başkasını seviyorum unutamıyorum onu :(
kendimi adi, hiç bir halta yaramayan, ucuz biri gibi hissediyorum.
ne beni seven insanın sevgisine karşılık verebiliyorum nede herkesi karşıma alıp sevdiğim insana gidebiliyorum :(
bu çaresizliğimin tek derdinin ölüm olduğunu düşünüyorum.
kimseyi kırmadan üzmeden sevdiğim insana gidebilecek miyim acaba ben :(:(:(

bende sana benzer bir durum yaşadım ve beni çoook sewene gittim ama diğerini unutmak için uğraştım ve oldu unuttum şuan nişanlıyım ve çooooook mutluyum onun her iyi yönüne diğerinin her kötü yönüne bak bence.

sırf iyi diye sevmediğin, etkilenmediğin biriyle evlenmemen için naapsam bilemedim. seni ikna etmek için ne yapmalı? lütfen, lütfen, lütfennn sırf iyi diye kimseyle evlilik düşünme. evlilik, ara verilebilen ya da sıkıldığında ben çıkıcam, oynamıyorum denilen bir şey değil. evlilik, hayatının en büyük parçası olacak.

şöyle düşün: sevdiğin ama sana ilgi göstermeyen ya da istediğin şekilde davranmayan biriyle kavgaların, tartışmaların bile her halde seni seven ama senin sevmediğin biriyle yaşadığın en huzurlu günden daha güzel olur, tatmışsın bu duyguyu, bilirsin. evlendikten sonra, bir mucize olup bu duygun değişmeyecek ki. ne demek istediğimi anlatabildim mi? birinin iyi olması, seni el üstünde tutması evlilik sebebi değil. yarın bir gün sana dokunacak, ne hissedeceksin?

öbürü de belki senin için en iyisi değildir, bilemiyorum. ama sevmediğinle lütfen, lütfen evlenme. kim ne derse desin boşver, onla aynı hayatı sen paylaşacaksın, onlar değil. onun sabah, akşam sevmediğin yüzüne sen bakacaksın, onlar değil. ve ona sen dokunmak zorunda kalacaksın, onlar değil, en önemlisi ondan birgün çocuk doğurmak zorunda kalan sen olacaksın, onlar değil. aşk olmadan, tutku olmadan evlilik çekilecek bir dert değil. yeni evlendim. ne kötü laf işitiyorum, ne şiddet var, ne aldatma, ne ailesinden kötü laf, ne de maddi sorunlar. ama buna rağmen diyorum ki, gerçekten evliliği saçma, insan doğasına aykırı buluyorum ve bu müessese kimin fikriymiş gerçekten çok merak ediyorum! lütfen aşık olmadığın bir adamla EV-LEN-ME!!!

Konu içeriği nedeniyle Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

sevmediğin birinle sakın evlenme derim ben
olurda evlenirsen mutsuz olursun arkadaşım
kalbini pırpır ettiren biri elbet çıkar karşına

sırf iyi diye sevmediğin, etkilenmediğin biriyle evlenmemen için naapsam bilemedim. seni ikna etmek için ne yapmalı? lütfen, lütfen, lütfennn sırf iyi diye kimseyle evlilik düşünme. evlilik, ara verilebilen ya da sıkıldığında ben çıkıcam, oynamıyorum denilen bir şey değil. evlilik, hayatının en büyük parçası olacak.

şöyle düşün: sevdiğin ama sana ilgi göstermeyen ya da istediğin şekilde davranmayan biriyle kavgaların, tartışmaların bile her halde seni seven ama senin sevmediğin biriyle yaşadığın en huzurlu günden daha güzel olur, tatmışsın bu duyguyu, bilirsin. evlendikten sonra, bir mucize olup bu duygun değişmeyecek ki. ne demek istediğimi anlatabildim mi? birinin iyi olması, seni el üstünde tutması evlilik sebebi değil. yarın bir gün sana dokunacak, ne hissedeceksin?

öbürü de belki senin için en iyisi değildir, bilemiyorum. ama sevmediğinle lütfen, lütfen evlenme. kim ne derse desin boşver, onla aynı hayatı sen paylaşacaksın, onlar değil. onun sabah, akşam sevmediğin yüzüne sen bakacaksın, onlar değil. ve ona sen dokunmak zorunda kalacaksın, onlar değil, en önemlisi ondan birgün çocuk doğurmak zorunda kalan sen olacaksın, onlar değil. aşk olmadan, tutku olmadan evlilik çekilecek bir dert değil. yeni evlendim. ne kötü laf işitiyorum, ne şiddet var, ne aldatma, ne ailesinden kötü laf, ne de maddi sorunlar. ama buna rağmen diyorum ki, gerçekten evliliği saçma, insan doğasına aykırı buluyorum ve bu müessese kimin fikriymiş gerçekten çok merak ediyorum! lütfen aşık olmadığın bir adamla EV-LEN-ME!!!

ben eşşekliklerin en büyüğünü yaptım :( iki tarafada oynuyor durumunda yalancı düzenbaz konumundayım :(:( kendi hatalarım yüzünden buralara sürüklendim ve şu an içinden çıkamıyorum :( ne sevdiğim adama dürüst olabildim ne de beni sevene :(:( bazı olaylar oldu ve sonrasında etrafımdaki insanların gazına geldim öyle ortada hissediyordum ki kendimi sığınacak liman aradım hata ettim. Rabbim ne olur sök al içimdeki sevgiyi ne olur ne olurrrrr...

ben eşşekliklerin en büyüğünü yaptım :( iki tarafada oynuyor durumunda yalancı düzenbaz konumundayım :(:( kendi hatalarım yüzünden buralara sürüklendim ve şu an içinden çıkamıyorum :( ne sevdiğim adama dürüst olabildim ne de beni sevene :(:( bazı olaylar oldu ve sonrasında etrafımdaki insanların gazına geldim öyle ortada hissediyordum ki kendimi sığınacak liman aradım hata ettim. Rabbim ne olur sök al içimdeki sevgiyi ne olur ne olurrrrr...

canım aynı durumu bende yaşadım
bir kere sana daha önce hata yapmış seni üzmüş birisi emin ol seni bir daha üzecektir o yüzden çılgın aşkı bir kenara bırak
şimdikine gelince bir kere ona gerçekleri açıkla aslında onu çok sevmediğini ama zamanla alışmaya çalışcağını
bir zaman sonra bakarsın gercekten görmeye çalış ama sadece aşk değil hayatı devam ettiren şey, kanın kaynıyor mu seni her koşulda anlıyor mu baktın olmuyor bırakırsın ama eskilerden boşuna hayır bekleme ben öyle birini hiç görmedim

ahhh tatlım ahhh... neden unuttuğundan emin olmadan bir başkasına meylediyorsun ki :20:
şimdii birileri kırılmadan bu işi çözemezsin
yaaa seni üzen ama sevdiğin adamı seçeceksin yada sevmediğin birini sevmeye çalışacaksın
şunu yap diyemiyorum çünkü eminim ki hangisini seçersen seç KEŞKE diyeceksin

Son düzenleme:
"bu çaresizliğimin tek derdinin ölüm olduğunu düşünüyorum" diye yazmışsın..
sen ölünce n'olacak sanki... eski sevgilin inan ki sen ölsen hayatına devam eder... hatta bir iki üzülüp sonra yeni aşklarla üzüntüsünü unutur... çünkü sana senle beraberken değer vermediğini yazmışsın... başıma benzeri gelmişti...ne zaman ayrıysak özlem dolu şeyler söyler...ne zaman biraya gelsek anında eski umursamazlığına geri dönerdi...hiç de pişman olmazdı... sonra baktım ki tek ben değil bir sürü insanın başına benzeri gelmiş..sadece saplantı gözüyle bakıyorum olaya... kaçan kovalanıyor... yakalayınca tekrar kaçırtmaya çalışıyor..bir nevi oyun olmuş... bence eski sevgilini hayatından tamamen çıkarmalısın..şu an beraber olduğun sana değer verdiğin insana da dürüst davranıp ondan duygusal anlamda etkilenmediğini kırmadan anlatıp onunla da bitirmelisin ilişkini.. çünkü o iyi ve dürüst davranılmayı hak etmiş biri... bari onu oyalamamış olursun..sen onun yerinde olsan yıkılmazmıydın....ya da değer verdiğin birinin seninle zorla ya da gönülsüz evlenmiş olduğunu sonradan öğrensen çok üzülürdün...ayrıldıktan sonra eğer istersen eski sevgiline bir daha dönüp yaşayarak öğrenebilirsin her şeyi..belki de değişmiştir seni kaybedince değerini anlamıştır... belki de değişmemiştir ve seni geri döndürdüğünü anlayınca eski haline döner... karar senin... ama üzülmeyi hak etmeyecek birini üzme en azından... ölüm de bu kadar kolay yol olmamalı..onca hasta varken yaşam için bir umut bekleyen onlaraca yürek varken haksızlık olmuyor mu biraz hayata... ve de sana hayat veren anne babaya yazık değilmi...:20:

Son düzenleme:
Geçmişte size değer vermemiş, sizi kaybedince değerinzi anlayan biri var ama geç kalmış o kişi.. hem hayatınızda şu an başka biri var ve eski sevdiğiniz hayatınızda başkası olduğunu öğrenince sanmıyorumki sorun çıkarmasın.. büyük ihtimal bu sorun olacaktır.. Ayrıca balık baştan kokar diye bir söz var.. eski sevgiliniz daha önce size değer vermemişse tekrar sizinle birlikte olunca aynı şekilde davranır büyük olasılıkla.. yine yalnız bırakır sizi.. yine üzer... Bahsettiğiniz eski sevdiğiniz sizde psikolojik olarak bir saplantı olmuş yada bir nevi hırs olmuş o kişi sizde.. size değer veren şu anki kişiyle devam eder yada etmezsiniz orasını bilemicem fakat ne olursa olsun "eski" kişiye dönmeyin.. geçmişe mazi derler. bitmiş o kişi sizin için.. dönmeyin geri ona.. dönmeyin...

Back
X