• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden Kilomdan Utanıyorum

mide ameliyatı olacak kadar kilolu değilsin, istesende yapmazlar zaten.
kalori önemli değil düzgün beslenmen önemli.
beslenme şeklin nedir?
her gün karbonhidrat yüklenip ekmeği kepekli yemenin sana hiç faydası olmaz mesela
Ya ama diyey yaparken kepekli yiyin derler. Mesela kahvaltidan sonra ara ogun olarak yoğurt yiyorum. Pek acikmiyorum sabah yumurta yedigim icin tok tutuyo. Peynir domates siyah zeytin yiyorum. Klasik yani. İki bucuk litre su iciyorum yürüyorum.

Hormonlar ve kilo birbirlerini zincirleme bag icindedirler,kilo vermek zordur aldikcada dahada hormonlar bozulur.Aslinda ciddi kilo probleminiz yok ama yinede dikkat edin derim.Kesinlikle spora baslayin ,mutlakaki kilo verme hizinizi etkileyecektir.Sekerden ve unlu mamullerden uzak durun hic birsey yapmasanizda hatta hormonlarinizdan kaynaklanan kilonuzu bile bu iki seyden uzak durarak pek ala fark gorebilirsiniz.

mide ameliyatı olacak kadar kilolu değilsin, istesende yapmazlar zaten.
kalori önemli değil düzgün beslenmen önemli.
beslenme şeklin nedir?
her gün karbonhidrat yüklenip ekmeği kepekli yemenin sana hiç faydası olmaz mesela
Bide protein ağırlıklı beslenin diyorlar. Bakiyorum hep böyle dana eti pahali yiyecekler. Hergun bunlari yiyecek kadar durumum yokki.

Bide protein ağırlıklı beslenin diyorlar. Bakiyorum hep böyle dana eti pahali yiyecekler. Hergun bunlari yiyecek kadar durumum yokki.
sadece et değil ki, karnabahar
brokoli
mercimek
bezelye
kuşkonmaz vs
bi çok baklagilde de protein mevcut.
2 gün beyaz et, 3 gün sebze, 2 gün baklagil şeklinde beslenebilirsin
ara öğün her zaman yoğurt olmaz.
sıkı bir listeye ve ona uymaya ihtiyacın var bence

sadece et değil ki, karnabahar
brokoli
mercimek
bezelye
kuşkonmaz vs
bi çok baklagilde de protein mevcut.
2 gün beyaz et, 3 gün sebze, 2 gün baklagil şeklinde beslenebilirsin
ara öğün her zaman yoğurt olmaz.
sıkı bir listeye ve ona uymaya ihtiyacın var bence
Brokoliyi cok seviyorum taa ki hastaligimi ogrenene kadar.Brokoli karnabahar yiyemem sakincali bana. Diyetisyene gitmistim devlet hastanesine ama bana ozel liste vermedi.

Brokoliyi cok seviyorum taa ki hastaligimi ogrenene kadar.Brokoli karnabahar yiyemem sakincali bana. Diyetisyene gitmistim devlet hastanesine ama bana ozel liste vermedi.
tamam sen de diğer sebzelerden yersin.
sadece protein de yemen gerekmiyor ayrıca protein ağırlıklı yemen gerekiyor.
ben kendi listemi kendim oluşturdum.
biraz araştırmayla yapabilirsin ve dediğim gibi sadece yürüyüşle olmaz. egzersiz yapmalısın.. biraz hareketlen yahu, burdan bile enerjini hissediyorum çok düşük, kepek ekmeği yiyorum yürüyorum daha ne yapayım der gibi duruyorsun. :olamaz:
şuan kilom normal olduğu halde istediğim hale geleyim diye kan ter içinde kalıyorum her gün. emek olmadan olmaz

tamam sen de diğer sebzelerden yersin.
sadece protein de yemen gerekmiyor ayrıca protein ağırlıklı yemen gerekiyor.
ben kendi listemi kendim oluşturdum.
biraz araştırmayla yapabilirsin ve dediğim gibi sadece yürüyüşle olmaz. egzersiz yapmalısın.. biraz hareketlen yahu, burdan bile enerjini hissediyorum çok düşük, kepek ekmeği yiyorum yürüyorum daha ne yapayım der gibi duruyorsun. :olamaz:
şuan kilom normal olduğu halde istediğim hale geleyim diye kan ter içinde kalıyorum her gün. emek olmadan olmaz
Yaaa hahahah Bide kalp hastasiyim fazla böyle hani yorucu olan egzersizleri yapmamam gerek. Nefes nefese birakan desem yerinde olur.

Hiç stres yapma eğer troid değerlerin düzene girerse ve öğün atlamayıp düzenli beslenirsen çok güzel kilo verirsin. İlaçlarını düzenli iç kendine inan

160 cm boyum kilom da 75 olmuş..amann nasılsa biraz tutsan boğazını verilir..dert etmeeee bosveeeerr:rapci:

Sagliklli ol da gerisi onemli degil :KK70:
160 cm boyum kilom da 75 olmuş..amann nasılsa biraz tutsan boğazını verilir..dert etmeeee bosveeeerr:rapci:
Hiç stres yapma eğer troid değerlerin düzene girerse ve öğün atlamayıp düzenli beslenirsen çok güzel kilo verirsin. İlaçlarını düzenli iç kendine inan
Yaa ne güzel seyler yaziyosunuz. Ne guzel yüreğiniz var. Ama insanlar cok kirici gerçekten. Ben bi hastayım. İlk basta kabul etmek istememistim.Ama alistim. Kalp hastalığı bi yandan tiroid bi yandan. Hizli yururken bile kalbim cok carpiyor orta tempoda yürüyorum. Daha hayatim baslamadi bile benim bu sorunlarla boğuşuyorum.

Şekerim bi 15-20 kilo fazlan var gibi duruyor ama düzenli beslenme ve en önemlisi sporla bunları 5-6 ay içinde dahi halledebilirsin

Ben de tiroid hastasıyım kilom göbekte olduğu için kimse kilolusun demez ama bu aralar diyete girdim 5kg vermem lazım
Dediğin gibi bizler çok zor kg veririz bi haftadır yaptığım diyeti başkası yapsa şişlikle bereber 3kgsunu atardı ama 1.5kg verebildim.motivasyon düşüyor tabi ama bu senin azmine bağlı.spor diyet ve suyla bunun altından kalkarsın yeter ki pes etme şahsen ben pes etmicem.akşam yemeğini çorba salata gibi hafif şeylerle geçir,sebze et gibi şeyleri öğlen yersin.akşamı ne kadar hafif geçirirsen o kadar iyi.bir de ara öğünlerini ihmal etme meyve yoğurt gibi...öğün sayısını az yaptıkça metabolizman daha da yavaşlar oyüzden öğün sayısı en az 4olsun.
Ben 8yıllık hipotiroidim kilom üç beş kilo oynar,o da doğumlardan falan.ama annem ve iki kardeşim de bu dertten muzdarip olduğu için iyi bilirim.kg vermek zor ama olmayacak bişey değil zaten az bi fazlalığın var,varsın üç ayda ver ama pes etme

Şekerim bi 15-20 kilo fazlan var gibi duruyor ama düzenli beslenme ve en önemlisi sporla bunları 5-6 ay içinde dahi halledebilirsin
Evet doğrusun :) Aslinda verilmeyecek bi kilo asla değil. Ama normal bi insanin vucudu gibi çalışmıyor benimkisi. İlac yardimci oluyomu olmuyomu gorucem iste.
Aşırı kilon yok gibi.
Verebilirsin bence.
Bence biraz kilolu vücut da çok güzel. Çok güzel kadınlar var çok zayıf olmayan. Onlara bakabilirsin, kilo güzelliğe engel değil.
Ben de tiroid hastasıyım kilom göbekte olduğu için kimse kilolusun demez ama bu aralar diyete girdim 5kg vermem lazım
Dediğin gibi bizler çok zor kg veririz bi haftadır yaptığım diyeti başkası yapsa şişlikle bereber 3kgsunu atardı ama 1.5kg verebildim.motivasyon düşüyor tabi ama bu senin azmine bağlı.spor diyet ve suyla bunun altından kalkarsın yeter ki pes etme şahsen ben pes etmicem.akşam yemeğini çorba salata gibi hafif şeylerle geçir,sebze et gibi şeyleri öğlen yersin.akşamı ne kadar hafif geçirirsen o kadar iyi.bir de ara öğünlerini ihmal etme meyve yoğurt gibi...öğün sayısını az yaptıkça metabolizman daha da yavaşlar oyüzden öğün sayısı en az 4olsun.
Ben 8yıllık hipotiroidim kilom üç beş kilo oynar,o da doğumlardan falan.ama annem ve iki kardeşim de bu dertten muzdarip olduğu için iyi bilirim.kg vermek zor ama olmayacak bişey değil zaten az bi fazlalığın var,varsın üç ayda ver ama pes etme
Yok birakmam zaten. Bu iki ayda bakalim ise yariyor mu gorucem ilaç

Öncelikle kilon çok fazla değil, bunu belirteyim. Tiroid hormonu ilaçlarının dozunu düzenli takip ettiğinde, sağlıklı beslenme ve egzersizlerle kolayca kilo verebileceğinden eminim.

Bende de hipotiroidi var; euthyrox 50'lik kullanıyorum. Tiroid ölçümlerimi düzenli takip ettiğimde ve buna ek beslenmeme de dikkat ettiğimde bi 5-6 kilo verdim.

Sen de vereceksin. Çok önemli tiroid; ilerlediğinde insanı depresyona bile sürükler. Seni takdir ettim, bilinçlisin ve azmin sayesinde bir kaç aya çok güzel sonuçlarla karşılacaksın.:super:

18 yaşındayım ve hipotiroid teşhisi konuldu 75 mg lik levotiron içiyorum. Sürekli hiçbir şey yemesemde kilo aliyorum. 73 kiloyum 1.65 boyundayım. Arkadaşlarım ip incecik, cok guzel kıyafetler alip giyiyolar ama ben hic alamıyorum hep gözüm kalıyor. Alsamda onlara yakistigi gibi olmuyor. Bi elbise begensem annem bu elbiseyi giymek icin 55 kilo civari olman lazim diyo.Cevremdekilere anlatamiyorum ki kilo vermem normal birine gore cok zor. Surekli kilo ver diyip duruyolar. Suan ekmek yerine kepekli yiyorum. Yürüyüş yapiyorum her gün bi bi saat, kalori sayiyorum, 2.5 lt su iciyorum hergin.Su anlik cikan değerler iyi. Doktorum herhangi bi sorun görünmüyor kilo vermen icin dedi. İki ay bi denicem, en fazla 5 kilo veririm bu surede sanirim. Benim gibi kilo veren var mı? Bu hastalığa tutulupta..Psikolojim bozuldu
Benimde hipotiroidim var. Ama hepp zayiftim. Hemde dunyayı yiyerek. Yani ona baglama ilac düzenleyecek. Ama hamilelik,dogum vs oldu cok yavasladi kg vermem simdi diyet yapiyorum 1 ay olacak. Ama emzirdigim icin (bahane) nerdeyse haftanın yarisi uymuyorum yünede veriyorum kg ki hala tsh değerlerim cok kötü

Öncelikle kilon çok fazla değil, bunu belirteyim. Tiroid hormonu ilaçlarının dozunu düzenli takip ettiğinde, sağlıklı beslenme ve egzersizlerle kolayca kilo verebileceğinden eminim.

Bende de hipotiroidi var; euthyrox 50'lik kullanıyorum. Tiroid ölçümlerimi düzenli takip ettiğimde ve buna ek beslenmeme de dikkat ettiğimde bi 5-6 kilo verdim.

Sen de vereceksin. Çok önemli tiroid; ilerlediğinde insanı depresyona bile sürükler. Seni takdir ettim, bilinçlisin ve azmin sayesinde bir kaç aya çok güzel sonuçlarla karşılacaksın.:super:
Yaa 64 65 e bile raziyim. Dahada fazlasini vermek isterim tabi.

Benimde hipotiroidim var. Ama hepp zayiftim. Hemde dunyayı yiyerek. Yani ona baglama ilac düzenleyecek. Ama hamilelik,dogum vs oldu cok yavasladi kg vermem simdi diyet yapiyorum 1 ay olacak. Ama emzirdigim icin (bahane) nerdeyse haftanın yarisi uymuyorum yünede veriyorum kg ki hala tsh değerlerim cok kötü
Allah sifani versin. Umarim güzel sonuçlar görürsün. Yiyip yiyip kilo almamak cok guzel yaa.

Rabbim kalıcı şifalar versin üzülme millet herşey der takma herzaman dicekleri vardır zaten fazla kilon yok bende aynı hastalık var evet yavaş kilo veriliyor ama sonuç olarak veriyorsun hedeflerini büyük koyma 1-2 iki yada üc haftada de öyle gör buna ulaştın zaman bida 1-2 kilo olaral berlile ve sabır et sonra bir bakmısın iStedin kilodasın

Back
X