Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sevgilinize hiiiiic güvenmiyorsunuz!
Bu şekilde mutlu olamazsınız. Önünde sonunda Sevdiginiz adamıda
bıktırırsınız.
Eski bEn... Kendini yiyip bitirmekten baska bi Sey élde edilmiyo malesef
Bunları ona belli etmeden yapıyorum ama bu yaptıklarımdan haberi olsa zaten arkasına bakmadan kaçar gider haklı olarak kendimden nefret ediyorum yaa(
geçen haftalarda ben de bu durumdaydım ajan gibi feyste beğendiği paylaşımları beğenen diğer kız arkadaşlarını araştırıp acaba ikisi bir neden beğendi bi anıları mı var falan diye paranoyalara girmeye başlamıştım baktım olcak gibi değil deliricem ne ilişki kalcak ortada ne de ruh sağlığım,bıraktım bu düşnceleri aman nolursa olsun dedim koyverdim.hala arada feyse giriyorum ama ciddiye alınıcak bir hareket yok ufak tefek şeyleri de amaan diyip geçiyorum yoksa hakkaten manyak olur insan
güvenmek zorundayız yoksa ilişki de bozulur bunalıma da gireriz
valla işin zor çok zor, bayan kuaförü olunca, önce kendine sonra sevgiline güvenmek zorundasın,
hep kadınların içinde olacak, onlara kibar davranmak zorunda olacak her türlü sosyal platformda...
bence olay, uykunu yemeni içmeni etkilcek boyuttaysa doktora gitmelisin
yok o kadar değil diyosan kendi kendini telkinle yenebilirsin
başka aktiviteler başka sosyal ortamlar yarat kendine...
İlk başlarda gelen müşterileri bile kıskanırdım neyse ki onu yendim. Diğer olay ise yememi içmemi etkileyecek kadar değil Allah'tan tamamiyle bundan kurtulmayı çok istiyorum birde etrafımda aldatılanlar anlaşamayanlar boşananlar çok fazla görünce sanırım ondanda etkilendim bu olumsuzlukları görünce acaba doğrumu yapıyorum bu doğru insan mı mutlu olacak mıyım bir sürü bir sürü düşünceler geçiyor aklımdan engel olamıyorum.
canım çevreyi boşver, herkesin ilişki dinamiği farklı, sürekli mutsuz ilişkilere bakarsan kendi ilişkininde mutsuz olmasını garantilersin
ama ne yalan söyliyim ben kıskanç bi insan olmama rağmen eşim kuaför olsa senin durumunda olabilirdim
ama en çok sen tanırsın bilirsin sevgilini yapar mı yapmaz mı, karakteri buna müsaitmi değil mi
tam anlamıyla frenlemiş sayılmam ama daha rahatım en azından.ben önceden çok rahattım ya hiç düşünmezdim böyle şeyleri.burda insanların yaşadıklarını okudukça paranoyak oldum:)Sanırım benimde frenlemem lazım biraz zor olacak ama. Bazıları o kadar çok rahat ki imreniyorum onlara ya neden ben onlar gibi olamıyorum diyorum. Ama yine iyi siz frenleyebilmişsiniz kendinizi:)
Kacamak derken kastettiginiz nedir?
Yani naber, nasilsin, iyidir muhabbetine mi kiskanclik yapiyorsunuz yoksa mesajlastigi bayanlara ciddi anlamda begeni ifade eden sozleri mi olmus?
Mesajlarin icerigine gore sayet 2. durumsa guven kaybi yasamaniz cok normal.
Kim olsa ayni problemle karsi karsiya kalirdi.
Ama hala devam ediyorsaniz, guvenmek zorundasiniz kendi mutlulugunuz icin.