Kendimden nefret ediyorum iradesizin tekiyim:(

EŞİM SİGARA KULLANMIO BİR SENEDİR EVLİYİM HERŞEYİMİZ TAMAM, AMA SİGARA YÜZÜNDEN ÇOK ACI ÇEKİYORUM EŞİM KULLANMAMI İSTEMİO HAK VERİYORUM AMA ELİMDE DEGİL SANKI O YANIMDA YOKKEN KENDIME SAHIP ÇIKAMIYORUM İÇİYORUM VE BU SABAH İŞ YERİNDE İÇERKEN YAKALANDIM ÇOK KIZDI ŞUAN OKADAR MUTSUZUM KI ANLAM VEREMIYORUM BIRAKAMAMA!!! LİSEDE BENI SIGARA YA ALIŞTIRAN BITANEDEN BIRŞEY OLMAZ DEYIP DURAN KIZ ARKADASIMIN KULAKLARINI ÇINLATIYORUM HEP AMA BILIYORUM KI HATA BENDE NEDEN IRADESIZIM ....EŞİMLE ARAM BOZUK OLUNCA DÜNYAM BAŞIMA YIKILIYOR SANKI HIÇBIRSEY GULDURMUYOR YUZUMU ONU VE KENDIMI BU HALE SOKTUGUM İÇİN ÇOK MUTSUZUM AMA BU HALIMLE BILE BIRI UZATSA İÇİME ÇEKE ÇEKE İÇERİM LANET OLSUN..... KESIN ÇÖZÜM LAZIM BANA HEMEN ANINDA SOGUMAM BIRAKMAM LAZIM EVLILIGIMI OLUMSUZ ETKILIO EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM ONU UZMEKTEN ÇOK HUZURSUZUM:s

kendıne kızma bu kadar bence
bende oleydım esım ıcmzdı ama ben ıcerdım
hamıle oldugumu ogrendıgım an bıraktım
daha oncede cabalarım olmustu ama bırakamamıstım
demekkı bırakılomus hıc de canım cekmıo
ya herseyı gectım de cok pıs kokuo ya
ınsanın tenıne sınıo o pıs koku
utanıodum esımı opmeye ben
ıyyyyyyyyyy
bendce bırakabılırsın
ınan bana cok kolay

kendıne kızma bu kadar bence
bende oleydım esım ıcmzdı ama ben ıcerdım
hamıle oldugumu ogrendıgım an bıraktım
daha oncede cabalarım olmustu ama bırakamamıstım
demekkı bırakılomus hıc de canım cekmıo
ya herseyı gectım de cok pıs kokuo ya
ınsanın tenıne sınıo o pıs koku
utanıodum esımı opmeye ben
ıyyyyyyyyyy
bendce bırakabılırsın
ınan bana cok kolay

bende öyleyım ona kokusu gidecek dıye 5 dakıka sıgara keyfı yapıp yarım saat kokuyu gıdermek ıçın nler neler yapıyorum bukadar ezıyete ragmen yınede içiyorum benımde tek umudum hamıle kaldıgımda bırakmak ve bırdaha ölesiye uzak kalmak inş bıgun bende kurtulurum ve hiç aklıma gelmez igrenırım hatta canım ya:(

Back
X