Kendimden nefret ediyorum.O daha bebek.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
10 aylik yawrum var dunyalar tatlisi ama ben ona yetemiyorum.
Yani herdey dort dortluk olsun diye ugrasmakdan yetemiyorum.
Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Tum bunlar olmayincads bağiriyorum sinirleniyorum.
Nerdeyse sinir krizi geciricem offgg kndimden nefret ediyoru.
Bilmedigim bir sehirdeyim.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bir tane eş dost akraba yok.
Esim nobet usulu calisiyor birgun 24 birgun bos.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm

Daha 10 aylık, dili dönmüyor ki derdini anlatsın kuzu. Sizde sakin olun, bu dönemler geçecek keyif almaya bakın. Herşey 4x4 lük olmayı versin ne çıkar. Bir süre çocuğunuzu alıp ailenizin yanına gitseniz? Onlar çocuğu oyalarken sizde dinlenirsiniz biraz kafanızı toparlarsınız.

Durun hele bir yahu naptınız? Gören de bebeğiniz işkence çekiyor sanır.
Bence de kendi sağlığınız için psikiyatriste gidin tez zamanda. Devlet hastanesine giderseniz para ödemezsiniz

Anne değilim, sizi anlayamam. Ama kolay değil, bir anda tek başına büyük sorumluluk. Hep mi böyle sinirli bi insandınız çocuktan sonra mı oldu? mükemmelliyetçi bir yapınız var anlaşılan. Ama unutmayın ki herşey 4 4lük olmaz. sıkmayın canınızı bunlar da geçer

Benim de 10 aylik bebegim var

Tam olarak neye sinirleniyosun ?

Tüm akrabalarimin ve ailemin oldugu bi sehirde yasiyorum ve birak yardimi sohbet için bile gelen olmuyor . Keske gelen olsada konuşsak diye bekliyorum

Sütünü içmedi beslenmedi diye mi bebege kiziyosun ? 10 aylik kizim daha ek gidaya geçmedi maalesef nasıl kizayim ben ona bu yüzden. Sinirleriniz yipranmis olabilir sakin olmaya çalışın yemek içmekten önce anne sevgisine ihtiyacı var.herseyin farkindalar onlar yaa bişey olunca suratıma bakıyor benim bebegim yüz ifadem nasıl diye..kıyamam onlara kızmayın lütfen bebeginize

Sakin ol.. emin ol bagirdiginda yemediginden daha cok zarar goruyor bebegin. Cocuk bu robot degilki.. bi yer bi yemez bizde oyle degil miyiz? Senin canin diger seylere daha cok sıkkın sanki

Esim de oyle diyor cok skma robotmu diye.
Olabilir belkide mutsuzum ve bebegime yansitiyorum ozur dilerim bebebegim ozur dilerimmmm

Uyku saatini aksatmamali yemegini duzgun yemeli sutunu guzel icmeli offffffffff off kurban olurum verene ne çok sorumluluk yüklüyorum yavruma.
Sevmedigim bir evdeyim.
Bana hic yardimci olamiyor haliyle psikolga gtmem gerek maddi olarak mumkun degil yawruma bağirmak istemiyorum kendimden nefret ediyorummmmm
Hayati akisina gore yasasaniz o bebek de olsa bir birey bazen hemen uyumak istemez bazen yemegi yemek istemez bizlerde oyle degilmiyiz bende mecburi olarak sevmedigim demeyelimde istemedigim sehirdeyim ama burayi bana guzellestirenler bebeklerimm onlar olmasa cekilmez oyuunlarla geciyor gunumuz onkar mutlu ben huzurlu tabi bu hergun mumkun olmuyor onlarin yada benim keyifsiz oldugumuz zamanlar oluyo

Benim de 10 aylik bebegim var

Tam olarak neye sinirleniyosun ?

Tüm akrabalarimin ve ailemin oldugu bi sehirde yasiyorum ve birak yardimi sohbet için bile gelen olmuyor . Keske gelen olsada konuşsak diye bekliyorum

Sütünü içmedi beslenmedi diye mi bebege kiziyosun ? 10 aylik kizim daha ek gidaya geçmedi maalesef nasıl kizayim ben ona bu yüzden. Sinirleriniz yipranmis olabilir sakin olmaya çalışın yemek içmekten önce anne sevgisine ihtiyacı var.herseyin farkindalar onlar yaa bişey olunca suratıma bakıyor benim bebegim yüz ifadem nasıl diye..kıyamam onlara kızmayın lütfen bebeginize

Şuan kndimi cok kotu hissediyorum.
Kizima bagirdigim icin nefret ediyorum nasil bu hale geldim ben.
Kii ben yolda yürurken cocuguna bagiran vuran anneleri uyaran insan.
Cevremden hel ay çoçugun olsun sen nasil sewer nasil iyi yetistirirsinleri duyan ben nasil kotu anne oldum

Arkaslarn dedigi gibi mukmmel olmayi birakin. Kimse cok cok iyi degil. Hic uyumayan bir bebegim var bnmde 12 aylik. Temizlik takintim vardi simdi herseyin ustnden atlayip geciyorum. Onunla oynuyorum. Yemek yemiyorsa ac degildir. Iki kere deneyip birakin. Bir saat gec yese uyusa dunyann snu degil. Mutlu anne = mutlu bebek ve benim taktigim müzik dinlemek . Tv izletmeye karsiyim radyo knali acariz dans ederiz beraber.sizede oneririm

Şuan kndimi cok kotu hissediyorum.
Kizima bagirdigim icin nefret ediyorum nasil bu hale geldim ben.
Kii ben yolda yürurken cocuguna bagiran vuran anneleri uyaran insan.
Cevremden hel ay çoçugun olsun sen nasil sewer nasil iyi yetistirirsinleri duyan ben nasil kotu anne oldum
Sen kötü anne degilsin önce bunu kabul et

Sinirlendigin zaman diger odaya git olmadı elini yüzünü yıka sonra bebeginin yanina gel

Tahammül eşiğiniz bayağı düşük galiba. Benim annemin de öyleydi. Her şeye bağırır ve kızardı. Katı kuralları vardı, onlar olmayınca delirirdi. Ben şu an mutsuz bir erişkin olmak üzereyim. Annemin tutumu yüzünden sanıyorum. Hatta aynı zamanda karamsarım da denebilir. Aynı şekilde benim de tahammülüm çok az. Annem gibi davranmamak için elimden gelen her şeyi yapıyorum-yapacağım. Ayrıca benim yerimde başka bir çocuk olsaydı şu an özgüven, sosyal fobi gibi bir çok sorunla cebelleşiyor olabilirdi. İyi ki oradan vurmadı bana. Tabii ben ucuz atlattım diye sizin bebeğiniz de ucuz atlatacak diye bir şey yok. Özgüvensiz, silik bir birey yetiştirmek istiyorsanız buyrun bağırın-hırpalayın. Geleceği ile oynayın.
Ülkece tutturmuşuz zaten psikolog da psikolog. Psikolog açıp beyninizi temizlemeyecek. Yine olay sizde bitecek. Yanlışlarınızın da farkındasınız, bunları onarın.
İyi bir anne olmak sizin elinizde. Unutmayın iyi anneler iyi çocuklar yetiştirir.

Esim de oyle diyor cok skma robotmu diye.
Olabilir belkide mutsuzum ve bebegime yansitiyorum ozur dilerim bebebegim ozur dilerimmmm
Eskiden bende herseyi yesinler uyusunlar zamaninda filan diye yerdim kendimi.. ama olmuyosa olmuyo. Tabii gene kurallsrimiz var ama eskisi gibi saat 8 de degilde 9 da yatarlarsa bi gun kiyameti koparmiyorum. Yemek yemedilerse bu gecede ac yat madem diyebiliyorum. Ya sa yemek yemiyosan sut icersin diyorum. Hersey mukemmel olsun dersen tam tersi oluyo gibi. Biraz rahat olmayi dene inan cocuklar gerginligi hissediyolar

Sevmedigim bir evdeyim.
Allah askina çocuğunuzu yemek yemeye yada baska biseye zorlamayin. o da bir birey biz kendi kurallarimizi ona dayatirsak bu kez cocuga iyilik yapalim derken kotuluk etmis oluyoruz. senden baska siginacagi kimse yok lutfen yavrun senden korkmasin

Ewet biliyorum.
Artik oyle olucam diye karar veriyorum ama uyguluyamiyorum.
Kndimden nefret ediyorum.Yawrumu cok sewiyorum
İlk çocukta gereksiz bir paranoya falan bağlıyoruz oyüzden ilk çocuklar (çevremde de genelde aynı yoksa psikolok falan değilim) hep sorunlu, ikinci çocuklar da istediğimiz kıvamda oluyorlar
Yemiyor mu bırak gitsin uyumuyor mu ver eline iki üç parça oyuncak veya yiyebileceği bişeyler uğraşsın dursun
İkinci de kendim yedirmedim hiç sanırım oyüzden o daha güzel besledi kendini hala da öyle
Bunaldığında mutlaka al çocuğu çık dışarı sokakta biraz gezdir arabasıyla falan sakinleşirsiniz
Bir de eşinize çocuğu satıp gezmeye çalışın kendi başınıza yarın evdeyse mesela uyutun çocuğu kuaföre gidin veya banyoda kendinize maskeler bakımlar falan yapıp uygulayın o bile iyi gelecektir
Kendinizi mutlu edin sizin yaşadıklarınızı hepimiz yaşıyoruz dönem dönem

Kendiniz farkindasiniz zaten.Sizi üzecek bir kelime yazmaya gerek yok.Düzeleceginize eminim.Reçetesiz satilan sakinlestiriciler var.Bir dra danisip edinebilirsiniz.Bir de melisa cayi tavsiye ederim.Sakinlesmenize yardimi olur.Şunu hiç unutmayın.Az yedi diye hiçbir çocuk aç kalmaz, ölmez de.Az yesin ama mutlu yesin.

Kimse yokmuş etrafında, kime mükemmel görünme çaban?
Çocuğun bakımını yap yeter. Onu da abartma.
Çocuğun sevgiye, ilgiye, oyuna yemekten daha çok ihtiyacı var. Bir öğün yemez diğerinde yer.
Ruhunu yaralama, bol bol sarıl. Çocuklar kolay affeder ama yaralanır da.
Bulunduğun şehirde park, sahil, orman neresi varsa al kızını pikniğe gidin bol bol.
Emeklesin, kirlensin bir şey olmaz.
Sen de rahatlarsın :)
Ev işlerini de eşinin evde olduğu vakit bir kaç saat ver bebeği yap. Haftada3 gün 2 saat yeter zaten. Abartma. Güzel zamanlar geri gelmiyor :)

Back
X