- Konu Sahibi Meryemyasin
Gjj
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben böyle hayatımı surduremem. Ezilen olmakta istemiyorum ama eskisi gibi merhametli anlayışlı bi insan olmak istiyorum sadeceYaptığınız iyilikler sonucunda zarar görmüş olabilir misiniz?
Yada hayatın iyi olanlara iyi şeyler vermediğini anlamışsınızdır
Bende bütün iyi niyetimi bu sebeplerden ötürü bıraktım da.Yürüyen şeytan oldum adeta![]()
Ben eskiden iyi bir insandim gerçekten. Karşımda ki kişi Üzgün ken onu teselli eder elimden geleni yapar onu mutlu etmek için canımı verirdim. Hatta sevdiklerime gelecek olan bela dert bana Gelsin ama onlar mutlu huzurlu yasasinlar isterdim. Ve hatta sevdiğim bi insanın derdini kendi derdim olarak benimser sanki kendi sorunummus gibi gece gündüz onun için ağlar dua ederdim. Birisi karşımda ağlarken bende kendimi tutamaz onunla birlikte hüngür hüngür ağlardim. İnsanlara çok acirdim kötü durumda olan insanlara hep yardim etmek isterdim. Hiç kimseye Kizmak ya da hakaret etmeyi sevmezdim. Küçüğüme sevgiyle bakar büyüğüme de cok saygılı davranirdim. Şimdi bana amma kendini ovdun diyecek olanlar cikar ama hiç yalansiz gerçekten böyle bi insandim ben. Şimdi ise kimseyi dinlemek istemiyorum derdi olan derdini anlatmaya başlayınca benim derdim bana yeter diyorum. Karşımda ki insanin duyguları beni hiç alakadar etmiyor ilgilenmiyorum insanların dertleriyle sorunlariyla o kadar bencil bi insan olmuşum ki artık ben bile kendi halime şaşırıyorum ne oldu bana böyle ben ne hale geldim böyle diyorum. Ne insanlara acıma duygusu ne merhamet duygusu ne de vicdanim kaldı benim. Ben böyle hi insan olmak istemiyorum ben kendime yakistiramiyorum zaten bu huylarimi ama günden güne daha çok soguyorum insanlardan belki bunun sebebi hep ezilmem hep iyi niyetimin kötüye kullanilmasi çünkü hep iyi olupta kaybeden taraf ben oldum. Ablalarim bana tavsiyeleriniz nelerdir yardım edin ne olur kendime gelmek istiyorum ben eski ben olmak istiyorum. ...