- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
İnsanların dönem dönem oluyor kaygıları ama senin sorunun bence bi hedefin olmadığın için ne yapmak istediğini bilmiyorsun canım,sana tavsiyem yinede şükür etmen.Allah sana başka dert vermesin
anlattıklarından anladığım şu.psikososyal moratoryum yaşıyorsun.ne istediğine karar verebilmek için beklemeye almışsın yani kendini.bu kötü birşey değil en azından bir işe yaramak istiyorsun ve bu dönemn sonunda emin olabilirsin sen bir karar vereceksin...
bende üniversiteye girmeden önce ne istediğime bir türlü karar veremedim aklımda hiç bir fikir yoktu bu yuzden derste çalışmıyordum...
ve bu böylece 3 sene sürdü....azda değil yani.
sonunda ne istedğime karar verdim ve o sene nasıl çalıştıysam artık istediğim bölümü kazandım şuanda mezunum ve mutluyum
eminim sende ne ıstediğini bulacaksın...
şuanda ömründen günlerin tükendiğini ve boşa geçtiğini düşünmen normal yani ama emın ol fırtına öncesi sessizlik diyebilirsin sen buna
kendini bunaltma sadece içine dön sen kendini ilerde ne olarak görmek isterdin?
nasıl bir hayat yaşamak gibi hayallerın var
mutlaka bir tablon vardır gözünü kapattığın zaman...o na ne kadar ullaşmaya çabalarsan o kadar başarılı olursun bence
bir psikoloğa danışırsanız iyi olur bence, hayata daha çok karışıp aktifleşmenize ve potansiyelinizi fark etmenize yardımcı olabilir..
Kpss den cok iyi puan almissin
delimisin neden tercih yapmadin
kesin girerdin guzel bir yere!
2010 -kasımda sanırım- girdim kpssye. 1.5 sene önce aklımdan memur olmak hiç geçmedi, zaten o dönemde gayet üniversite bitirmeye meraklı öğrenciydim. Şimdiki aklım olsa tercih yapardım.
Herhalde bu sene yeniden gireceğim...
Valla ben okurken bu kadar sıkıldıysam kim bilir sen yaşarken ne kadar sıkılmışındır?
canim tekrar gir kesinlikle
hazirlanmadan bu kadar puan aldiysan kimbilir hazirlanark girsen kac puan gelir
kesinlikle yerlesirsin bir yere
benim akrabam 91 le Ankarada memur oldu
cok rahat
yerini hatirlamiyorum ama kurtuldu yani
eğer bir değişiklik olmazsa 2010 sınavının puanıyla mayısta bir alım daha yapılacak.
son alım bu o puanla.
takip et onu.
son olduğu için puanlar düşmüştür biraz.
bir şansını dene bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?