kendimden utaniyorum..

2 birbirini seven insanin birlikte olmasi dogal/normal birsey diilmi? Pisman olunacak bir durum olarak gormuyorum.

O an için çok doğalmış gibi geliyor ama sonradan ayrılık olunca iyi ki yapmamışım diyeni çok duydum.
Dikkatli olmak gerekiyor bu yüzden.

2 birbirini seven insanin birlikte olmasi dogal/normal birsey diilmi? Pisman olunacak bir durum olarak gormuyorum.
nikah cercevesınde doğal, ahlaka da uygun tatlım.

Çok yazık gerçekten :50::50: Böyle örnekler duymak benim hem endişelendiriyor hemde çok üzüyor :50: Eğer birgün çocuğum olursa ki bunu çok istiyorum, inşallah helal daireleri içerisinde yaşamayı nasib etsin, tüm müslümanlara ve çocuklarıma. Zaman çok kötü çook.

benımde mınıcık 1 yasında bır kızım var UmutSunuz, inşaAllah nasip eder hepimize iyi yetiştirmeyi.

o hicbir zaman istemedi ve zorlamadi, gözüm o an nasil karardiysa artik kendim istedim o an tutamadim iste. Tesekkür ederim ablacim, simdiden cok sükrediyorum zaten :-)

Canim her sey acik acik yazilmiyor ama inan bana inan bana asla bir daha gözünün kararmasina izin verme...cok aci cekersin...gercekten....hayat bir anlik seyden daha fazla....cok daha fazla..

2 insanın birini sevmesi cinselliğe girmesi normal peki çocuk aldırmak normalmi bunu hep görüyoruz sevgilimle yattım hamileyim ne yapcam bunuda düşünmek lazım

Bu herkesin kendi bilecegi birsey cnm, bende cok seviyorum sevgilimi ama sirf sevgimize güvenerek bana verilen en degerli hazineyi feda etmem yanlis olurdu. Ya olsaydi ve bir süre sonra beni terk etseydi? Ozaman ne olurdu? Öylece ortada kalirdim.
Tabi bu devirde cogu kisiye göre normal birsey bu, sevgilimle beraber oldum terk etti, olsun bir sonrakiyle olur Insallah, o da hevesini aldi terk etti..Böyle bir kizla olsa olsa bir enayi evlenir anca baska kimse nikahina almaz! Gercek budur ve o hatayi tekrarlamicam!

bakire olup hemde kolay biri olsan ne olur..bakire olmayıp kolay biri olsan ne olur aekadaşlar her koyun kendi bacağından asılır demişler..önemli olan kendine olan saygını yitirmemek..zorda kalacak şeyler yapmamak..zorda kalsan en yakınım dediğini bile bulamazsın arkanda...

nikah cercevesınde doğal, ahlaka da uygun tatlım.

benımde mınıcık 1 yasında bır kızım var UmutSunuz, inşaAllah nasip eder hepimize iyi yetiştirmeyi.

Allah bağışlasın canım :16: Dilediğin gibi hayırlı saliha bir evlat olur inşallah anasına babasına (amiin)
Ayrıca bu olayı normal görenleri yadırgamıyorum ben demekki öyle ortamlarda yetişiyorlar. Çok yazık onlara (şahsi fikrim).

Cocuk aldirmak cinayettir ve cocuk oyuncagi degildir, cinselliyi yasamak isteyen önlemini alir, bir sürü korunma yontemi var.. Bu arada türkcem icin ozur dilerim garip sekil yaziyorsam..

İnsan olmak bazı şeyleri, bazen en güzel şeyleri, meşru yaşamayı gerektiriyor. İnsanın ne yaşadığı kendini ilgilendirir... Ama toplum ahlakında yeri olmayan,
ailelerin, sevenlerin başını öne eğen şeyleri "doğal/normal" olarak nitelemek doğru değil.
Bu yüzden ayrılan, çok acı çekerek ayrılan, sevgili iki insan biliyorum ben. Erkek fıtratı sevgiye rağmen geçmişin sizce "doğal/normal" anlarını kabul etmeyebiliyor.
En güzeli eşinizle nikah altında yaşamaktır cinselliği. Nikah kolaydır, 18'den büyüksen iki haftada kıyıyorlar. İki imza, iki şahit; herşey meşru.

erkekler eğlenilecek ve evlenilecek diye ikiye ayırıyor..:27:

Cocuk aldirmak cinayettir ve cocuk oyuncagi degildir, cinselliyi yasamak isteyen önlemini alir, bir sürü korunma yontemi var.. Bu arada türkcem icin ozur dilerim garip sekil yaziyorsam..

kullanıcı adından yola cıkarak 20 yaısnda oldugunu dusunuorum. yorumlarda zaten hayati bi tecruben olmadıgını belli edıyor. daha gencecıksın, böyle bırsey yasadınmı bılmem ama yasamak ıcın de fazla hevesli olma... fazla merak ıyı degıldır. yarın öbürgün üzülmemek için dikkatli ol bence

önemli olan sadece zar mı :D

sen birlikte olmak isteyip sonuna kadar zorlamışsın ama penetrasyon gerçekleşmeyince "iyi ki olmamış" diyorsun, bence olan olmuş :D

ee, noldu yani şimdi. sen hala bakiresin de noluyor. ben buna kızıyorum. yani kızdığım rahatlık filan değil. yapmışsın işte herşeyi. sadece bakiresin hala ama yapmışsın. mahremiyetin gitmiş. eee, ama ileri gidemedik de nesi..
biraz kaba bulabilirsiniz yorumumu ama bence durum budur.

ne maksatla konu açıyon buraya
bize ne sen kendini birine vermişsin vermemişsin
marifetmi sanıyorsun yaptığını
Allah kimseyi edebinden etmesin

adamı sinir ediyosunuz ya
sen er geç bildiğini yaparsın
konu açmana gerek yani
hay Allah'ım ya

belki bir gün seninde bir kızın olur ve buralara yazar ha ne dersin ?

en azından kız pişman olduğunu yazıyor.
bir genç kız okur belki
bu arkadaşın yaşadığı deneyimden dolayı o da yanlış olduğunu düşünür ve yapmaz.

belkide senin kızın da okur bu sayede döner
hayat bu neyin olcağı belli mi olur.

ne maksatla konu açıyon buraya
bize ne sen kendini birine vermişsin vermemişsin
marifetmi sanıyorsun yaptığını
Allah kimseyi edebinden etmesin

adamı sinir ediyosunuz ya
sen er geç bildiğini yaparsın
konu açmana gerek yani
hay Allah'ım ya

arkadaşım lütfen burada birbirimize saygı çerçevesinde birşeyler yazalım yazdıklarımıza kelimelerimize dikkat edelim.o vermek vermemek ne biçim kelimeler onlar ya önce dua ediyosun Allah edebinden etmesin diye sonra terslemeye başlıyorsun sadece bizden fikir istemiş fırça yemek değil...

kullanıcı adından yola cıkarak 20 yaısnda oldugunu dusunuorum. yorumlarda zaten hayati bi tecruben olmadıgını belli edıyor. daha gencecıksın, böyle bırsey yasadınmı bılmem ama yasamak ıcın de fazla hevesli olma... fazla merak ıyı degıldır. yarın öbürgün üzülmemek için dikkatli ol bence

tek sorunum kendimi yeterince ifade edemem..

Back
X