Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar benimde bir derdim var şöyleki eski sevgilimden ayrılalı 6 yıl oldu bu 6 yıl içerisinde tekrar döndü konusmaya başladık sevglili değildik ama neyse başka bir kız olduğunu öğrendim ve bıraktım. şimdi sevgilisi var fakat eskisinden daha ilgili bnmle yani anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor hayatında biri var ve benimle konusuyo. fazla samimi ben ona söylesem niye bu kadar samimisin sevgilin var diye kesin biz arkadaşız niye öyle anladın diyerek yan çizecek sizce ne yapmalıyım. hergün mesaj atıyor. ünlü paylaşım sitesinde isim veriyoruz mu bilmiyorum ama her paylaştığımı beğeniyor. sizce onn amacı nedir ve ben ne yapmalıyım ? kafam çok karışık acaba ben mi yanlış anlıyorum. denemek için sevgilim varmıs gibi bahsettim bırak onu falan dedi bir kere oda sevgilisinden ayrılmıstı bana anlattı yani karmasık bir durum.
Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bence kendinize sormanız gereken ilk soru bu olmalı...
eski sevgiliden arkdaş olmaz canım bence konuşma onunla niyeti farklı
1-eski sevgiliden arkadaş olmaz,olamaz
2-6 yıl çok uzun bir süre baya sevginden emin ki ay hadi arkadaş olalım gibi bi gevşeklik gösterebiliyor
3-öbür kızda yazık buna inanıp bekliyordur,onu da kandırıyordur
4-Allah böyle kendi bilmeyen erkeklerden hepimizi korusun
5-bırak sil herşeyini dicem ama sende unutamamşsın heralde o 6 senede