kendimden utanıyorum :(

mesafeli davranmayı seçebilirsiniz. o da sizden ilgi görüyorsa aynı şekilde devam ediyordur ikinci bir seçenek olarak elimde bulunsun diye. kendi istediği kişilerle eğlenip gezip sonra da kürkçü dükkanına gelmeyi düşünüyordur. bence tavrınızı koyun . mesajlarına cevap vermeyin işim vardı diye oyalayın bakalım ne yapıcak.

ama benim anlamadığım bir diğer nokta da eski sevgiliyle neden arkadaş olunur? niçin o özel sitede halaa ekli ve irtibatınız var bittiyse bitmiştir bence arkadaş ayaklarını geçin sizin açınızdan da birşeyler var sadece onun size dönmesini bekliyorsunuz.

sevgilisi olduğunu bile bile hala niye görüşüyorsunki
sil herşeyden ulaşamasın

ne hali varsa görsün niye muhatap oluyorsun

ADAMIN NİYETİ BELLİ İKİNİZİDE İDARE ETMEK

erkek sevgılıye doyarmı be guzelım cok sevseydı senden ayrılmazdı 6yıl olmus baskalarıyla beraber olmazdı umut besleme su adı adama bence

eski sevgilinizin,sevgilisi var ama bir yandan sizle de halen sevgilimişsiniz gibi davranıyor.kendisinin sevgilisi var ama senin sevgilin olmasını istemiyor bu ne bencillik:41: istiyor ki benim sevgilim olsun ama senin sevgilin olmasın belki de bu yüzden size böyle yakın davranıyor .bence irtibatı kesmelisiniz onla.ilerde sevgilisi senle konuştuğunu öğrendiğinde, senin için ne yapıyım peşimi bırakmıyor falan bile der yani :47: yol yakınken onu hayatınızdan tamamen çıkarmalısınız bence:26:

Son düzenleme:
Yapacağınız tek şey var araya mesafe koymak..
Sevgilisi varken size yakın davranması hoş karşılanacak birşey değil..

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bence kendinize sormanız gereken ilk soru bu olmalı...

Merhaba kızlar benimde bir derdim var şöyleki eski sevgilimden ayrılalı 6 yıl oldu bu 6 yıl içerisinde tekrar döndü konusmaya başladık sevglili değildik ama neyse başka bir kız olduğunu öğrendim ve bıraktım. şimdi sevgilisi var fakat eskisinden daha ilgili bnmle yani anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor hayatında biri var ve benimle konusuyo. fazla samimi ben ona söylesem niye bu kadar samimisin sevgilin var diye kesin biz arkadaşız niye öyle anladın diyerek yan çizecek sizce ne yapmalıyım. hergün mesaj atıyor. ünlü paylaşım sitesinde isim veriyoruz mu bilmiyorum ama her paylaştığımı beğeniyor. sizce onn amacı nedir ve ben ne yapmalıyım ? kafam çok karışık acaba ben mi yanlış anlıyorum. denemek için sevgilim varmıs gibi bahsettim bırak onu falan dedi bir kere oda sevgilisinden ayrılmıstı bana anlattı yani karmasık bir durum.

Amacı sence de çok açık değil mi ? :31:

Ne şiş yansın ne kebap ya da hem pastam dursun hem karnım doysun.:6:

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Bence kendinize sormanız gereken ilk soru bu olmalı...

Ben de onu merak ediyorum.

Oh vallaaaaa adamdaki keyfe bak
demekki seninle sevgiliykende baskasiyla yakinlasiyordu böyle
e yeni birisini buldugundada yine exiyle konusacak,

bu erkekler böyle seviyor herhalde bikac kisiyi birden idare etmeyi

Bence kesinilikle silmelisin, niye konusuyosunki ??
Aradanda okadar zaman gecmis, e zaten sevgiliside var,
takma bence sil gitsin, ne ugrasiyosun

teşekkür ederim kızlar çok haklısınız. birçok kere hayatımdan çıkarmayı denedim ama yapamadım çünkü herşeye bir cevabı var sonra ben ilgileniyormusum gibi durumlara düşmek istemedim. en iyisi sizinde dediğiniz gibi bırakmak ama yavas yavas ilk önce cevap vermeyerek. ben seviyordum ama bnca yıldan sonra eskisi gibi olmaz .

Bence hayatında başka biri olduğunu bile bile konuşmaya devam etme onunla.

1-eski sevgiliden arkadaş olmaz,olamaz
2-6 yıl çok uzun bir süre baya sevginden emin ki ay hadi arkadaş olalım gibi bi gevşeklik gösterebiliyor
3-öbür kızda yazık buna inanıp bekliyordur,onu da kandırıyordur
4-Allah böyle kendi bilmeyen erkeklerden hepimizi korusun
5-bırak sil herşeyini dicem ama sende unutamamşsın heralde o 6 senede

1-eski sevgiliden arkadaş olmaz,olamaz
2-6 yıl çok uzun bir süre baya sevginden emin ki ay hadi arkadaş olalım gibi bi gevşeklik gösterebiliyor
3-öbür kızda yazık buna inanıp bekliyordur,onu da kandırıyordur
4-Allah böyle kendi bilmeyen erkeklerden hepimizi korusun
5-bırak sil herşeyini dicem ama sende unutamamşsın heralde o 6 senede

hayır cnm çoktan unuttum ama nasıl kurtulabilirim diye düşünüyordum. durumu açıklasam zeytinyağı gibi üste çıkacak konussam ben rahatsız oluyorum . evet o kıza üzüldüğüm için utanyrm ztn ama onn huyu bu yani o kızda anlar.

Back
X