Kendimden vazgeçmişim ben meğer

Benimde fazla kilom var,bende bazen öyle düşünüyorum sana bişey söyleyeyim mi bence tek sebebi kilo.
Kilo vermemiz lazım canım takma bu kadar kafana,olumlu bakmaya çalış

Bi spor salonuna yazıl canım hem değişiklik olur orda arkadaş edinebilirsin hemde zayıflarsın. Kuaföre git saçlarına şekil verdir bi fön çektir insana özgüven geliyo arkadaşlarınla sinemaya git yapılacak o kadar şey var ki kiloların bunların hiç birine engel değil. Benim tanıdığım arkadaş vardı oda çok kiloluydu ama kız o kadar sosyal biriydi ki hiç kilosunu dert etmezdi sürekli kendine bakardı gezer tozardı burçlarla çok ilgiliydi onları araştırır kendine uğraş bulurdu o şekilde ve çok enerjik komik bi kızdı. Kilolu olmak kendinden vazgeçmeyi gerektirmiyo herşey senin elinde bu şekilde alıştırma kendini biraz kendine bak bence

tebrikler.... ''sen nasıl istersen hayatın o yönde ilerler...'' işte günün sözü...

Bence doktora git başka hap yazdır hemen vazgeçme mutlaka kullan birde evde oturarak depresyonunu atlatamazsın
mutlaka spor yap kendini iyi hissederszln ama mutlaka o depresyon ilacını kullan beyninde bir madde eksik oluşundan kendini kötü hilsetmen ondan bu ilaç acını azaltacak zaten sonra doktor kullanımını keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…