Kendimden yoruldum

Afedersin ama arkadasim ben kufru sevmem ama suan agzima bin bir turlu kufur geldi.Oyle adami madam yapmak lazim o kim kopekte silah cekiyor.Sen dag basinda mi yasiyosun da korkuyosun bu ruh hastasindan etsene sikayetini valla gelmiyosa kizlarinda kendileri bilir belliki buyumusler cik kurtul elbet pesinden gelcekler kalamazlar da ama orda kaldigin surece hayatini mahfetceksinBir gun haberlerde senide mi gorelim bu uckur duskunu pisliklerden dolayi daha kac can yancak evlat atilmaz evlat birakilmaz ama sen mutku degilsen onlar hic mutlu olamayacak kaç kurtar kendini bu psikopattan.
Evet kendimden yoruldum çıkamıyorum işte ben baskıyla büyüdüm anne baba abi sonra koca sanki ölü toprağı var üzerimde iki sefer çıktım küçük kızım intihara kalkıştı bunları belki kendime bahane ediyorum korkağım belki ben sadece paylaşmak istedim işte bunları kendime duvar yapmışım bilmiyorum piskoloğa gittim ilaç falan yok devam ettirmedim hiç bir şeyi başaramıyorum etrafımdaki kişilerle paylaşamıyorum sonra pişman oluyorum anlatığım için utanıyorum burdan yazmak istedim işte

Resmî nikah bitmiş, imam nikahının hükmü sizi ilgilendirir, kızları haftasını görüyor normladede görecekti, ne hali varsa görsün kızlarınızla hayatınıza devam edin ama imam nikahlıyım diyerek ağlanmakta bom boş

Sen dag basinda mi yasiyosun da korkuyosun bu ruh hastasindan etsene sikayetini

Hangi adalet KADIN'dan yana? ŞEhrin göbeğinde kaç kadın kocası tarafından öldürüldü?
Kadında hem öldürülmekten hemde çocuklarına zarar gelmesinden korkuyor.
Ahkam kesilecek konu değil bence.

Konu sahibi gençliğini heba etmişsin. Anladığım kadarıyla da çok yaşlı değilsin. 38 yaşındasın.
Hayata geç kalmadın. Mesleğin yok diye çalışamazsın anlamına gelmez. En kötü bulaşık yıkarsın yine o adama el açmazsın.
Psikolojin bozulmuş senin destek alman lazım. Ayağa kalkman için.
Kızların kaç yaşında?

Hangi adalet KADIN'dan yana? ŞEhrin göbeğinde kaç kadın kocası tarafından öldürüldü?
Kadında hem öldürülmekten hemde çocuklarına zarar gelmesinden korkuyor.
Ahkam kesilecek konu değil bence.

Konu sahibi gençliğini heba etmişsin. Anladığım kadarıyla da çok yaşlı değilsin. 38 yaşındasın.
Hayata geç kalmadın. Mesleğin yok diye çalışamazsın anlamına gelmez. En kötü bulaşık yıkarsın yine o adama el açmazsın.
Psikolojin bozulmuş senin destek alman lazım. Ayağa kalkman için.
Kızların kaç yaşında?
Walla sikayet etmediqi icin olyor iste.Kafasina silah dayamak nedir...
Siz olayi anladiniz demi kim kime silah cekebilir allah askina sikayetimi eder canimi kurtarir ceker giderim. Hic birsey yapamaz gozu korkarsa.Bizim mahallede gecen ay yanlis hatirlamiyosam adam olcak lanet kadina vurmus yuzu morarmis kadin polisi cagirmis sikayet ikincisi olduqundan 3 yil hapis cezasi kadin kurtuldum diyodu o 3 yil icinde kendimi toplar bilinmedik memlekete gider yerlesirim kimse izimi bulamaz colcocuk rahat bir nefes alirim ona mahkum gibi oturmasi ne kadar mantikli.

maddi olarak kendinizi ve çocuklarınızı geçindirebilecekseniz almayın adamı eve. zaten boşanmışsınız yani.

Walla sikayet etmediqi icin olyor iste.Kafasina silah dayamak nedir...
Siz olayi anladiniz demi kim kime silah cekebilir allah askina sikayetimi eder canimi kurtarir ceker giderim. Hic birsey yapamaz gozu korkarsa.Bizim mahallede gecen ay yanlis hatirlamiyosam adam olcak lanet kadina vurmus yuzu morarmis kadin polisi cagirmis sikayet ikincisi olduqundan 3 yil hapis cezasi kadin kurtuldum diyodu o 3 yil icinde kendimi toplar bilinmedik memlekete gider yerlesirim kimse izimi bulamaz colcocuk rahat bir nefes alirim ona mahkum gibi oturmasi ne kadar mantikli.
Benim kızın okulundan tanıdığım bir veli vardı babası annesini pldurmuştu iyi halden yanlış değilse 12 yıl vermişlerdi tabi adam varlıklıydı bir de karşı tarafa yani çocukların anneannesine tazminat davası bile açmıştı dediğim gibi ben sade paylaşma ihtiyacı duydum yoksa desikleriniz hepsisin farkındayım ama kişi yaşıdıklrıyla ve yapamadıklarıyla vardır ben her gün kendimi zaten mühakeme yapıyorum ama fıtrat yada yetiştirilme tarzı yada ne biliyim yaşadıklarının altından kalkamamak ne derseniz diyin işte

maddi olarak kendinizi ve çocuklarınızı geçindirebilecekseniz almayın adamı eve. zaten boşanmışsınız yani.
Wvet tesmi olarak boşandım ama resmi nikah benim için devletin sunduğu haklar sahip olmak demek ama dini nikah ALLAH katında olan sözüm demektir biz zaten karı koca hayatı yaşamıyorum izin vermiyorum iş içinse hala arıyorum ki ben kendi evimin işni yapacak güçte bile değilim zamanı gelince elbette tamıyla boşanacağım ondan kittiğim zaman da kızları almamam yanıma zaten vasıfsız haliöle bili beş altı pozusyonda çaliştırıp asgeri ücret bile vermiyorlar kızım biraz faha büyüdüğün de bitecek karşı tarafta yaşadığı zaman ezilmesin diye bnim gidişim le onlar üvey anne eline düşecek kadın çok karektersiz biri sır aldatmadan değil zaten ilk öğrenmem evi bastım neyle karşılacağımı bilmiyordum oları gördükten sonra çocuk ev gözüm döndü her yeri kırıp döktüm yıktım ama ona dokunmadım kadına sadece yüzüne tükürdüm çıktım katektersizliği bundan sonra başladı mağdur rolunu oynamaya başladı altınlarımı aldı bıcakla koştuklRını yırtmış gibi gibi şeyle işte sonra öldürecektim onu ama sırf kacam olacak adam acı çeksin diye vaz geçtim onun için gittiğim zaman aklım çocuklarım da kalmasın bende böyleyim işte kendimden vaz geçmişim evet mutsuzum acı çekiyorum ama çocuklarım yanın da durmama onalr için daha iyi neyse ağzıma almayayım onun için küfrü

E yuh. Adam aldatmış, üstüne de 1 tane çocuk yapmış ve hala evlisiniz. Boşanmak için düşünüyorsunuz... Nafaka vermek zorunda size, o vermezse yasal olarak hakkın var. İş yasala binince sıkıysa vermesin...

Kadin belli ki zor durumda. Yuhlamaniz sart miydi?

Benim kızın okulundan tanıdığım bir veli vardı babası annesini pldurmuştu iyi halden yanlış değilse 12 yıl vermişlerdi tabi adam varlıklıydı bir de karşı tarafa yani çocukların anneannesine tazminat davası bile açmıştı dediğim gibi ben sade paylaşma ihtiyacı duydum yoksa desikleriniz hepsisin farkındayım ama kişi yaşıdıklrıyla ve yapamadıklarıyla vardır ben her gün kendimi zaten mühakeme yapıyorum ama fıtrat yada yetiştirilme tarzı yada ne biliyim yaşadıklarının altından kalkamamak ne derseniz diyin işte
Tek diycem sey ALLAH YARDİMCİNİZ OLSUN.

Kızlar sizden yana değil anladığım kadarıyla . Bırakıp gitseniz sizinle gelmezler ondan mı gidemiyorsunuz?

Kızlar sizden yana değil anladığım kadarıyla . Bırakıp gitseniz sizinle gelmezler ondan mı gidemiyorsunuz?
Sanırım hem korku hem babaların gücü ve para vs bilmiyorum acıtsada canımı o kadar çok şey varki evet sefalete bir mücadeleye girmek istemiyorlar ayikemin zaten maddi dürümü yok eee bende çalışırsa askeri ücret bile vermiyorlar yani sözün özü benimşe savaşmaya yanaşmıyorlar sözlü olarak ta söylemediler sen git bizi düşün me diyor büyük kızım

Valla abla belli ki hem zor durumdasın hem sindirilmişsin ailende de korkuyorsun o adam müsvettesinden de kızların da yanında değil. Otur düşün ailenin yanına gidersen mi iyi olursun kalırsan mı? Kalırsan da resmî nikah zaten yokmuş ye adamın parasını gerisine bakma.

Valla abla belli ki hem zor durumdasın hem sindirilmişsin ailende de korkuyorsun o adam müsvettesinden de kızların da yanında değil. Otur düşün ailenin yanına gidersen mi iyi olursun kalırsan mı? Kalırsan da resmî nikah zaten yokmuş ye adamın parasını gerisine bakma.
Doğru söyluyorsun insan 14 de evlenince birde aile den kaçma adına yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlamsız işte olan bana oluyor kimseye değil 38 yaşındayım hiç bir organım sağlam kalmadı hasar görmeyen

Back
X