- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.817
- 548
- 51
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
Muhtemelen aynı şeyi,Bahsedilen dört üyeden birinin reel olduğunu düşünmüyorum ama hangisi olduğunu söylemem.
aynı üye için düşünüyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen aynı şeyi,Bahsedilen dört üyeden birinin reel olduğunu düşünmüyorum ama hangisi olduğunu söylemem.
Kohberg in kuramlarını sinayan birisi olabilir mi acabaBahsedilen dört üyeden birinin reel olduğunu düşünmüyorum ama hangisi olduğunu söylemem.
Kohberg in kuramlarını sinayan birisi olabilir mi acaba![]()
İp ucu da mı yokMuhtemelen aynı şeyi,
aynı üye için düşünüyoruz.
Merakımı mazur görürseniz dişçi olayını çok merak ettim ama bulamadım o konunun anlatıldığı giriyi. Babanın dişçiyi ayarttın demesi değil de, neden öyle dediği, bilen birisi kısaca anlatabilir mi?
Al benden de o kadar. Bende de bağımlılık yaptı.Babam bana dişçiyi ayarttın dedi sildim onu ama o beni silmemeli bir ömür boyu her türlü kahrımı çekmeli
Kocam bana bu çocuk benden değil dedi, dövüyor beni, boşanınca kendini ... dedi (o açık açık yazmış ama yazamadım ben, hayır bir de polislere söylemiş nasıl utanmadı anlayamıyorum) ama koca başka tabi, babamı dövdü ama babamda hak etti, bir de beni seviyormuuş ıhıhıh
İş arkadaşlarım çok kötü insanlar, halbuki onlar çalışırken ben çalışmasam ne olacak ki, herkes çok kötü bir tek ben iyiyim
Babam çocuğuna bakarım diyor ama bana bakmıyor kötü işte
40 bin birikmişim+3600 maaşım var ama ev tutup kira veremem ben, kredi kartım o kadar geliyor benim, nasıl geçinicem ben (bunu boşanma densin diye söylüyor sürekli sanırım)
bir derdim var bölümündeki tuhaf üyeler sıralamasında her daim ilk 5 de bence. Bir zamanlar çok değişik üyeler vardı, ne desen başka bir şey der asla çözüm aramazdı, hepsi birer birer gittiler (hayatlarını düzelttiklerini umuyorum) bu üye o ya da bu nickle baki kaldı, asla düzelmiyor.
Niye okuyorum konularını tek tek bilmiyorum inanın, sanırım bende bağımlılık yaptı :)
Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlar
diğer ikisi.
Uzaktan,hiç tanımadan,yüzyüze konuşmadan çözmek çok zor,teşhis koymayı bırakıninanamıyorum, bende mutemadiyenüzgün, üşüyenprenses, tereliye ve arkadaşı takip ederim. Pek yorum yazmam, ne desem boş biliyorum çünkü ama tüm konularını biliyorum.
Bana ilkbaharı bekliyorum ile mutemadiyenüzgün çok benziyor gibi geliyor, sürekli şikayet hiç çözüm yolu yok, daha ilginç olan ikisi de konularda çok gereksiz acayip ayrıntılar veriyor özellikle cinsel yaşamları hakkında, örnek verirdim de utandım :)
tereliye'yi çözdüm biraz, kaynanası evlenmeden önce çok şey vaat etmiş oğlumla evlensin diye, eşiyle sevmeden evlenmiş o vaatler yüzünden, vaatlerde gerçekleşmeyince sevmediği adama bakıp bakıp kaynanaya sarıyor. Ona fakesin diyen çok olur, sosyal deney yapıyorsun diyen ama gerçek bana göre, onda az da olsa bir mantık var her ne kadar konuları herkesi delirtse de :)
üşüyenprenses tam bir premses ama o biraz kuşkulu bende. Dünyada onu çekebilecek bir nişanlı olduğuna pek inanmıyorum ben :) kimse o kadar tribi istese bile çekemez sanırım.
2 sene kadar önce her hafta 2-3 konu açan bir üye vardı, ne yaptı çok merak ediyorum ama nickini hatırlayamıyorum bir türlü. 26 yaşında idi, nişanlı idi, nişanlısı 32 yaşında idi, öğretmendi, sürekli konu açar ama ayrılmazdı, en son eşyalar alındıktan sonra nişanlısı engellemişti de öyle ayrılmıştı, kırmızı elbiseli bir kadın vardı avatarında ama kimdi acaba o :) bir de onu takip ederdim, hiç yazmıyor artık, düzeldiğini umuyorum.
Hepsinin ortak noktası kim ne derse desin kulaklarını tıkayabilmeleri, kendi bildiklerinden şaşmamaları. Benim ilgimi çeken kısım bu, o yüzden ilgiliyim sanırım. Karşında yüzlerce insan sana doğrunun başka bir şey olduğunu söylerken, nasıl kulaklarını bu kadar tıkayıp sanki hiçbir şey söylenmemiş gibi davranıp kendi bildiklerini söylemeye devam edebiliyorlar hiç anlamıyorum. Hadi diyelim bir kişi, iki kişi yanlış söyledi, bu konularda yüzlerce kişi aynı şeyi söylüyor birini bile dikkate almıyorlar. Bu özgüven mi yoksa cahillik mi emin değilim, siz çözebildiniz mi bilmiyorum.
Uzaktan,hiç tanımadan,yüzyüze konuşmadan çözmek çok zor,teşhis koymayı bırakın
henüz çözüm yolunda ilerlemiş bile değilim.
Bu tip durumlarda etkili pek çok faktör olduğunu düşünüyorum.
O nedenle salt özgüven veya cahillik diyemem.
Grift ve karmaşık durumlar bunlar.
Mesleki ilgi nedeniyle takip ediyorum ben sözkonusu üyeleri ve açtıkları konuları.
Uzaktan,hiç tanımadan,yüzyüze konuşmadan çözmek çok zor,teşhis koymayı bırakın
henüz çözüm yolunda ilerlemiş bile değilim.
Bu tip durumlarda etkili pek çok faktör olduğunu düşünüyorum.
O nedenle salt özgüven veya cahillik diyemem.
Grift ve karmaşık durumlar bunlar.
Mesleki ilgi nedeniyle takip ediyorum ben sözkonusu üyeleri ve açtıkları konuları.
Tam anlayamadım ne demek istediğinizi.Bazı üyeler , anlatım biçimleri ve tabirleriyle mesleki bilgileri hakkında şüpheye düşürüyor bazen. Nasıl ya derken buluyorum kendimi. Çok fazla bağdaştırmamak lazım sanırım
Hayır. Meslekler hakkında verilen bilgiler herzaman doğru olmayabilir. Bir kaç konuda tam olarak emin olmasamda tuhaf olduğum yorumlar okudumTam anlayamadım ne demek istediğinizi.
Ben kendi mesleğim nedeniyle farklı insan tiplerini,verdikleri tepkileri ve psikolojik durumlarını takip ediyorum.
Benim söylemek istediğim buydu.
Yoksa başkalarının mesleki durumlarıyla
çok ilgili değilim.
Meslektaşlarımı daha ilgili takip ediyorum elbette ama insanları tüm olay ve durumlarda mesleklerine göre değerlendirmek çok doğru değil tabiii.
Sizin söylemek istediğiniz de böyle bir şey mi?
Bazı üyeler tanınmamak adına profillerinde doğru bilgi vermiyor olabilir.Hayır. Meslekler hakkında verilen bilgiler herzaman doğru olmayabilir. Bir kaç konuda tam olarak emin olmasamda tuhaf olduğum yorumlar okudum