• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime 15 gün içinde ev bulmam lazım.

onlarla da geçinemiyor.
çalıştığı yerle ilgili de bir sürü konu açmıştı.
50 yaşındaki adamla kavga etmişti de çocuk gibi velisini(kocası) çağırmıştı kuruma:))
kırk bin kere yazıldı destek al tedavi ol diye ama dediğin gibi kendi doğrusu var, bir tek ona doğru gelen..

aaaa o üye bu üye miymiş 😱😱

Babam bana dişçiyi ayarttın dedi sildim onu ama o beni silmemeli bir ömür boyu her türlü kahrımı çekmeli

Kocam bana bu çocuk benden değil dedi, dövüyor beni, boşanınca kendini ... dedi (o açık açık yazmış ama yazamadım ben, hayır bir de polislere söylemiş nasıl utanmadı anlayamıyorum) ama koca başka tabi, babamı dövdü ama babamda hak etti, bir de beni seviyormuuş ıhıhıh

İş arkadaşlarım çok kötü insanlar, halbuki onlar çalışırken ben çalışmasam ne olacak ki, herkes çok kötü bir tek ben iyiyim

Babam çocuğuna bakarım diyor ama bana bakmıyor kötü işte

40 bin birikmişim+3600 maaşım var ama ev tutup kira veremem ben, kredi kartım o kadar geliyor benim, nasıl geçinicem ben (bunu boşanma densin diye söylüyor sürekli sanırım)

bir derdim var bölümündeki tuhaf üyeler sıralamasında her daim ilk 5 de bence. Bir zamanlar çok değişik üyeler vardı, ne desen başka bir şey der asla çözüm aramazdı, hepsi birer birer gittiler (hayatlarını düzelttiklerini umuyorum) bu üye o ya da bu nickle baki kaldı, asla düzelmiyor.

Niye okuyorum konularını tek tek bilmiyorum inanın, sanırım bende bağımlılık yaptı :)

Muhtemelen bizim bilmediğimiz ama babasının bildiği daha bir çok vukuat

Adamcağız kızının arkasını toplamaya gelmiş işte, evlat atsan atılmaz satsan satılmaz diye

Konu sahibi memur olduğunu vs yazıyor

Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var

Takılıp kalıyor

Kendince bir doğrusu var konu o olsa da olmasa da sadece aklındakini söylüyor

Kocasını da dinlemek lazım dövmesi cs kabuk edilemez de yıllarca konu sahibi ile aynı çatı altında Nasıl yaşamış

Parasını vermez çarşıya pazara gitmez daha kimbilir neler vardır unutuyoruz

Kısaca kocam, babam, çocuğum, işyeri ve para konuları etrafında dönüp duruyor ama çemberin bir milim dışına çıkamıyor yıllardır.

Halimize şükrettiriyordur belki ondan okuyoruzdur. İki üye var şu an benim takip ettiğim bu şekilde davranan. Çok ilginçler, üzerlerinde çalışma yapılması gereken kişilikler. Konu sahibi klinik vaka zaten.

Kısaca kocam, babam, çocuğum, işyeri ve para konuları etrafında dönüp duruyor ama çemberin bir milim dışına çıkamıyor yıllardır.

Halimize şükrettiriyordur belki ondan okuyoruzdur. İki üye var şu an benim takip ettiğim bu şekilde davranan. Çok ilginçler, üzerlerinde çalışma yapılması gereken kişilikler. Konu sahibi klinik vaka zaten.
Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.

Muhtemelen bizim bilmediğimiz ama babasının bildiği daha bir çok vukuat

Adamcağız kızının arkasını toplamaya gelmiş işte, evlat atsan atılmaz satsan satılmaz diye

Konu sahibi memur olduğunu vs yazıyor

Lakin bazen psikolojisinin uygun olmadığını düşünüyorum o da gerçek gelmiyor ya da cidden kurumdakilerde Peygamber sabrı var

Takılıp kalıyor

Kendince bir doğrusu var konu o olsa da olmasa da sadece aklındakini söylüyor

Kocasını da dinlemek lazım dövmesi cs kabuk edilemez de yıllarca konu sahibi ile aynı çatı altında Nasıl yaşamış

Parasını vermez çarşıya pazara gitmez daha kimbilir neler vardır unutuyoruz
Memur olduğuna bende inanamıyorum. Hatta üyenin bazen bizimle kafa bulduğunu falan düşünüyorum. Çok iyi bir eğitim aldığını söylüyor lakin mantıksal çerçeve de bakılınca iyi eğitimli birine de benzemiyor. Sırf çocuğu adına bizimle kafa bulmasına da razıyım da neyse.

Benim de tamamen mesleki ilgi nedeniyle takip ettiğim dört üyeden biri konu sahibi.

Çok enteresan değil mi?

Bir diğeri mütemadiyenüzgün nickli üye benim ilgimi çeken. Sizin ilginizi çeken diğer ikisini merak ettim.

Bir de senanlatkaradeniz vardı ablası boşanacak olan o atıldı sanırım siteden.

Çok enteresan değil mi?

Bir diğeri mütemadiyenüzgün nickli üye benim ilgimi çeken. Sizin ilginizi çeken diğer ikisini merak ettim.

Bir de senanlatkaradeniz vardı ablası boşanacak olan o atıldı sanırım siteden.
Üşüyenprenses ve tereliye adlı arkadaşlar
diğer ikisi.

saygı duyuyorum.madem babam çok değer veriyor bana.kapkaç saldırısına uğradım doğuda.annem nolur buraya taşınalım dedi de.yok ben burada kalmam dedi.kavga çıkardı çekti gitti.1,5 ay sonra ben evliliği yaptım.

Abla kusura bakma da yani, sen ne kadar kocamköylü bir insansın ya. Adam kocam kocam diye öldüğün tipten dayak yedi, kendi çocuğunun eşinden dayak yediğin zaman mı ailenle empati yapabileceksin? "Çocukluğunuza inmek" diye bir tabir var ya, gerçekten sizin çocukluğunuza inmek istiyorum ne yaşıyorsunuz da bu kadar başka insanlara bağımlı hale gelip ailenize çul çaput kadar değer vermeyecek seviyeye geliyorsunuz merak ediyorum. İnanılmaz.

Aileniz isterse dünyanın en kötüsü olsun; ailenize değer vermeyen adam size hiç değer vermiyordur. Bunu kafanıza sokun. Çünkü sen de o ailenin evladısın ve adamın gözünde ailenden bağımsız değilsin.

Back
X