kendime acımaktan vazgeçmek için:hedef 57!

basarmamgerek

küçük meleğim..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
14
6
18
yıllardır kilolu geçen hayatım son beş yılda rayından iyice çıktı.beş yıl öncesine kadar biraz olsun zayıflamış ve bir kaç yıl zayıf gezebilmiştim.zayıf dediysem aaaa yanlış anlamayın öle çıt kırıldım bir belim yoktu.1.55 boy 75 kilo.yinede idare ederdi.o arada atandım.eşimle tanıştım ve evlendim.ilk zamanlar kiloyu takan ben iyice zıvanadan çıktım sonraları.6 ay önce preklemsi geçirip 8 aylık kızım dünyaya geldi.hem çok kilolu hamile kaldım hem de inadına hamilelikte kilolar yüzünden zorlandım.ve doğum sonrası müthiş bir depresyon hali. yeni yeni kendime geliyorum.ve inanın insanlıktan çıkmış durumdayım. neden?. bir insan kendine bunu niye yapar? şuan mı?108 kiloyum. 2 ay önce diyetisyene gittim. elime öyle bir liste tutuşturup savuşturmadı. saolsun. dinledi. anladı. ve çok kibar davrandı. ben mi ne yaptım? Allahtan kibar davrandı adam.2 aydır liste dosyamda. aklım başıma dün akşam geldi. yani 20.10.14 tarihinde. nasıl ya 2 ay nasıl geçer. diyetisyene gideli 2 ay olmuş. zaman sen nasıl geçtin öyle? ve ben neyi bekledim böyle? herkes ümidi kesmişti ya haklı çıkarmak için belki de.

kilo almak sadece vücudumuzu mahvetmiyor.zihnimizde yağlanan bedenimize inat karardıkça kararıyor. beğenmek ne kelime nefret ediyorsun kendinden. dolapta sakladığın küçük bedenlere hiçbir zaman giremeyeceksin ya yırtıp atasın geliyor ama belki.ne bileyim. şimdilik kalsınlar la geçiyor günler. süslenmek ne kelime. bedeninin cinsiyeti kalmıyor. zaten sana bu beden de böyle hunharca yağ tulumuna çevir, ayaklarının dizlerinin ağrısından kımıldama diye verildi. kısaca nereden bakarsan bak dinden, insanlıktan hiçbirinde yeri yok bu bedene yapılan eziyetin.

bismillah dedim ve başladım. okuyan olursa bu acize dua etsin lütfen...benim gibi kilolarda bir an önce karar versin yazık etmesin başta kendine, çevresine ve sevdiklerine tabi ki.

KÜLLERİMDEN YENİDEN DOĞACAĞIM.İNŞ.

Allah yardımcın olsun canım . Duygularını cok guzel ifade etmişsin
Umarım biran once ideal kilona ulasirsin.. seni takipte kalacagim ama sadece duygularla olmaz bu burada aktif ol ki yazip seni motive edelim bizde.. ve gunluk yediklerini eksiksiz yaz ki varsa yanlışlar ve hatalar konuşarak halledelim düzeltmeye çalışalım

Allah yardımcın olsun. Hepimizin hikayesi birbirine benziyor birbirimize destekle kilolarımızı verıcez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…