- 1 Aralık 2011
- 208
- 3
- 68
- 33
- Konu Sahibi vampirdisli
-
Hep eziliyorum kimseye güvenemiyorum artık arkadaşlık kuramıyorum.. kuzenim ve en yakın arkdaşmla aynı bölümü aynı ünversteyi kazandık ve şuan aynı evde kalıyoruz memleketen ve başka şehrden 2 arkdşla birlkte 5 kişi bir evde kalıyoruzz.. Kuzenmle beraber büyüdk annemin kuzeni aslında ama benm yaşıtım.. ünverstye geldğmzden beri çok değişti beni herkesin içinde rezil ediyor bağrp çağırıyor eve erzak getryorz memleketen o herşeyni saklıyor.. bana sürekli yalan söylüyorr.. herkesle arasını iyi tutuyor kim ona ne dese umursamaz ama bnm tek lafıma kıyameti koparır benmle hiçbişi yapmaz diğer herkesle takılır.. en yakn arkdşm dedğm insan kendni herşeyde haklı görüyor bir konu ben haklı olsam bile bağırıp çağırp beni haksz duruma koyuyor odamız ortak onunla kıyafetlermizide beraber giyerz ama ben onunkini gynce bi ton laf eder yne mi gydn bununla sakn foto çeknme yok şunu giyme.. o benm kıyafetlermi giyer ben laf etmem benm maddi durumum iyi değil diye toplasan 10 kıyafetm vardr onun baya bi kıyafeti var belki bu yüzden bilmiyorum.. evde arkdşlar tartışıolar bnm hiç alakam olmaz bana gelip bağırıp çağırırlar belkide ben herşeyi altan aldğm içindir bilmem evde herkes herkesin dediğini yapar bende herkesn dediğini yaparm ama kmse bnm dediğimi yapmazz.. okulda kmseyle konşmuyorm pek çünkü okula gitiğmde herkes birbyle kaynaşmış dost arkadaş olmuştu.. bana dik dik bakan sınıfa girdeğm dakikadan okuldan çıktğm dakikaya kadr gözünü üstmden ayrmayan kızlar var sanki düşmanlarıyım ben onların hiç konşmuşluğm yok halbuki okuldada çok sessiz bir kızımdırr.. kuzenm ve en yakın arkdşma güvenerekten kimseyle arkdaşlık kurmadım.. şimdi arkdaşlık kurmak istiyorum sınıfımdakilerle ama nasıl yapcam bilmiyorum beni sevmiyolar hiç bir şey olmamasına rağmen bide herkes birbiryle kanka olmuş..okulda arkdşlarm olsun yanında ağlayacağım üzüldüğmde çıkıp onunla konuşacağm arkdşlarm olsun istiyıorum evde bunaldğmda yanına gitcek arkdşlarm olsun istiyorum.. yardım edin bana lütfen çok kötü hisediyorum kendimi...
Az önce doktorol nickli arkadaşın konusuna da yazdım bu konuda bir göz at istersen =)
Gençsiniz böyle şeylere çok üzülme ancak bana bağırıyorlar diye yazmışsın buna müsade etme, kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok, sesini çıkarmazsan daha kötü olur
İyi arkadaş o kadar az ki insan ömründe, çok gençsin yaşadıkça göreceksin ki çok popüler olmamak, etrafında çok insan olmaması daha iyi. Mutlaka anlaşabileceğin dostların olacaktır. Kimseden eksik değilsin, üniversite kazanmış pırıl pırıl bir gençsin, kendinizi sevin birazcık lütfen.
Bence bir kural listesi yapilmazsi gerekiyor, özellikle hangi konularda cok tartışılıyorsa, mesela;
bulaşıklar birikilmiş, 5 kızdınız, ozaman hergün birinizden biri bulaşık yıkacak, diyer gün için evi süpürecek vs.
kiyafet değiş tokuşu ise burakin, 10 kıyafetin varsa valla hiç katlanma onun o korkunç bakışlarına ve laflarına!
birde kendini asla ezdirme, hatlerini bildir! Ne demek, gelip sana bağırıyorlar? Bunlar ruh hastalarımı
bence bi evde 5 kişi kalmak büyük bi risk çünkü özel hayat olmaz ve herkes birbiriyle iyi geçinecek diye bi kaide yok ben ünv yıllarında ev arkadaşlarındn çok çektiğim için biliyorum ayrıca akrabanda olsa kişilik olarak anlaşamayabilirsiniz ya da farklı düşünüp yaşamak isteyebilirsiniz birilerini çok iyi tanımadan eve çıkma fikrine karşıyım tecrübeyle sabittir keşke ilk başta yurt deneseydiniz sizin için daha iyi olurdu ayrıca 5 kişi herkes ayrı bir birey herkesin ayrı bir yaşamı yapmak istediği şey vardır ama sende farklısın illaki onlarla takılmak yada onların eşyasıyla bişeyler yapmak zorunda değilsin biraz soyutla kendini üniversite yıllarını boş yere bu tatsızlıklarla harcama güzel sanatsal ve bilimsel şeylerle değerlendir benim sana tavsiyem kendini asla ezdirme gerekirse de evden çık kendine başka yaşam kur kredi felan alıyor musun kyk ya çıksan ailene de danışıp _ kıyamam yaa takmaaa
Neyseki bir sürü arkadaşın var bak bu forumda: aldatılanları, şiddet görenleri, zayıflamak isteyenleri, saç uzatanları, doğuranları, estetik yaptıranları, kayınvalidesiyle didişenleri, geyik yapanları..
Seç beğen paylaş
Çok üzüldüm durumuna yaBende şehir dışında okuyorum yurtta kalıyorum kafam rahat.Senin yurda çıkabilme ihtimalinde yokmuş.Bilirim eve çıkanların genelinde bir sorun yaşanıyor.Yalnız değilsin yani.Az çok tanık oluyorum arkadaşlarımdan.Ev hayatı çok farklı,insanlar kendini evde belli ediyor.Sana bağırdıklarında birazda sen tepki göster,hakkını ara.Bu kadar iyi olma yoksa ezilirsin.Biraz dişini göster ki sana yüklenmesinler.Nasılsa bu kız sessiz,sakin,birşey demiyor derler binerler tepene.Kendine güven.Ben başrabilirim de.Takma kimseyi eve gel kendi yapman gerekenleri yap ve çekil odana.Oda arkadaşın sana kıyafetini verirken laf ediyorsa ne sen onun kıyafafetini giy ne de o senin kıyafetini giysin.Bunu nasıl hallederim diyorsan birgün giy onun kıyafetini laf ettiğinde tamam giymiyorum kıyafetini falan sende benimkileri kullanma o zaman de kestir at.
Kendimi bir anda çok kötü bir insan gibi hissettim ama üzüldüm sana yapılanlara ya.Ne enterasan acımasız insanlar var.
Okulda da kendine yakın hissettiğin kızların yanına git onların arkasına falan otur.Ders muhabbetinden aç konuyu sonra yavaş yavaş ilerlet,katıl aralarına.
istesemde kimseyi kırmaya cesaet edemiyorumm..
Kyk yurdu yok mu canım 5 kişi aynı evde çok zor. Belli yumusak başlı gmrüp ezmişler seni. Arkadışına kıyafetlerini verme bence sende ondan alma. Bu devirde bencil olacaksın zaten. Okulda da yok mu senin gibi fazla arkadası olmayan onlarla kaynaş onların yanına otur sohbet etmeye çalış. Bi gün şeker mesela arkadaşları tut dersle ilgili bir şeyler sor öyle öyle muhabbet oluşur sınıftakilerle. Evdekilere karşıda sesin yükselt asla hiç bir şeyi alttan alma
sakınnnn kendini kimseye ezdirme!!! bence al onları karşına konuş dertleri neymiş anlatsınlar..böyle olmaz ne demek azar işitiyorum yaaonlara güçlü olduğunu göster ve artık sesini çıkar..kimseden korkma gerekirse ailenlede paylaş ve başka bir çaresine bakın...
Kimseyi kırmayacaksın ki sana söylenenlerin altında kalmayacaksın sadece.Yoksa bu şekilde kendine güvenin kalmayacak,kendini orada iyi hissetmeyeceksin.
Bak bir sıkıntın olduğunda,birine ihtiyacın olduğunda mesaj atabilirsin çekinmeden.Dinlerim seni en azından.Sıkma canını.Bilirim çünkü bende ailenin yanında okumamanın zorluğunu.Bazı zamanlar olur ki derdini kimseye anlatamazsın 4 duvar arasında sıkışır kalırsın
Kıskanılıyorsun Şekerim Farkın Tarzın.... Seni Çekemiyenler Çatlasın... Sakın Alttan alma Sakın Sende Kıyafetlerini Verme. Ve Artık Kendini Ezdirme... O Yiyeceklerini Saklıyorsa Kendi Ayıbı Ve Görgüsüzlüğü... Kuzeninnn Çevre ve Arkdaşlarından Uzak Dur Sakın Onlara Uymaa... Kendine Bağırıp Çağırdırtma Lafı hemen Yapıştır. Böyle Alttan Almaya Devam edersen İlerde Senin Üzerine daha Çok Gelip Senin Üzerinden Prim Yapmaya Çalışıcaktır..Hep eziliyorum kimseye güvenemiyorum artık arkadaşlık kuramıyorum.. kuzenim ve en yakın arkdaşmla aynı bölümü aynı ünversteyi kazandık ve şuan aynı evde kalıyoruz memleketen ve başka şehrden 2 arkdşla birlkte 5 kişi bir evde kalıyoruzz.. Kuzenmle beraber büyüdk annemin kuzeni aslında ama benm yaşıtım.. ünverstye geldğmzden beri çok değişti beni herkesin içinde rezil ediyor bağrp çağırıyor eve erzak getryorz memleketen o herşeyni saklıyor.. bana sürekli yalan söylüyorr.. herkesle arasını iyi tutuyor kim ona ne dese umursamaz ama bnm tek lafıma kıyameti koparır benmle hiçbişi yapmaz diğer herkesle takılır.. en yakn arkdşm dedğm insan kendni herşeyde haklı görüyor bir konu ben haklı olsam bile bağırıp çağırp beni haksz duruma koyuyor odamız ortak onunla kıyafetlermizide beraber giyerz ama ben onunkini gynce bi ton laf eder yne mi gydn bununla sakn foto çeknme yok şunu giyme.. o benm kıyafetlermi giyer ben laf etmem benm maddi durumum iyi değil diye toplasan 10 kıyafetm vardr onun baya bi kıyafeti var belki bu yüzden bilmiyorum.. evde arkdşlar tartışıolar bnm hiç alakam olmaz bana gelip bağırıp çağırırlar belkide ben herşeyi altan aldğm içindir bilmem evde herkes herkesin dediğini yapar bende herkesn dediğini yaparm ama kmse bnm dediğimi yapmazz.. okulda kmseyle konşmuyorm pek çünkü okula gitiğmde herkes birbyle kaynaşmış dost arkadaş olmuştu.. bana dik dik bakan sınıfa girdeğm dakikadan okuldan çıktğm dakikaya kadr gözünü üstmden ayrmayan kızlar var sanki düşmanlarıyım ben onların hiç konşmuşluğm yok halbuki okuldada çok sessiz bir kızımdırr.. kuzenm ve en yakın arkdşma güvenerekten kimseyle arkdaşlık kurmadım.. şimdi arkdaşlık kurmak istiyorum sınıfımdakilerle ama nasıl yapcam bilmiyorum beni sevmiyolar hiç bir şey olmamasına rağmen bide herkes birbiryle kanka olmuş..okulda arkdşlarm olsun yanında ağlayacağım üzüldüğmde çıkıp onunla konuşacağm arkdşlarm olsun istiyıorum evde bunaldğmda yanına gitcek arkdşlarm olsun istiyorum.. yardım edin bana lütfen çok kötü hisediyorum kendimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?