Kendime acır kendim için ağlar duruma geldim..

hep sustuğun için bunları sana yapıyorlar.
bir kere dişini göstersen, bir daha sana böyle davranamazlar
sonuçta o eve bir tek onlar para vermıyor. Ne kadar susarsan o kadar ezilirsin
kendini ezdirme. Senin dediğini yapmayanın
sende dediğini yapma.​

Karşılık verdğm oluyor ama ksüyolar benden bu sefer ben daha çok üzülüyorm daha çok yalnz kalıyorm evde kmseszler gibi tek başıma oluyorum..

Karşılık verdğm oluyor ama ksüyolar benden bu sefer ben daha çok üzülüyorm daha çok yalnz kalıyorm evde kmseszler gibi tek başıma oluyorum..

küssünler takma
zamanla alışır anlarlar seni. sana böyle şeyler yapmalarına izin verme.
gerekırse tek başına kal, ama ezdirme kendini
hayatın boyunca bu şekilde ilerlersin

kesinlikle susmaman lazim
kendini asla ezdirme
ancak oyle olursan sana haksizlik yapmazlar
kendine guven, hakkini savun..

daha populer olmak istiyorsan
ki bence oldugun gibi olman en iyisi ama hayatini kolaylastirmak için arkadas edinmek için isteyebilirsin
ilk basta dis gorunumun iyi olmali, bakimli ve sIk olmalisin ve daha da onemlisi kendinden emin, ozguveni olan ve asla kendini ezdirmeyen biri olmalisin..

sen onlarla arkadas olmaya çalisma onlar seninle arkadas olmaya çalissin !
çok yalnizim diyorsan erkeklerle arkadaslik kur (bu durum o kizlarin ilgisini çok çeker, eglenceli olabilir)
ben ogrenciyken arkadaslarimi hiç cinsiyete gore seçmezdim, çogu kiz olurdu ama erkekte çok oldu ve inan bana erkekler çok çok eglenceli oluyolar, gulmekten ders dinleyemezdim..

kesinlikle susmaman lazim
kendini asla ezdirme
ancak oyle olursan sana haksizlik yapmazlar
kendine guven, hakkini savun..

daha populer olmak istiyorsan
ki bence oldugun gibi olman en iyisi ama hayatini kolaylastirmak için arkadas edinmek için isteyebilirsin
ilk basta dis gorunumun iyi olmali, bakimli ve sIk olmalisin ve daha da onemlisi kendinden emin, ozguveni olan ve asla kendini ezdirmeyen biri olmalisin..

sen onlarla arkadas olmaya çalisma onlar seninle arkadas olmaya çalissin !
çok yalnizim diyorsan erkeklerle arkadaslik kur (bu durum o kizlarin ilgisini çok çeker, eglenceli olabilir)
ben ogrenciyken arkadaslarimi hiç cinsiyete gore seçmezdim, çogu kiz olurdu ama erkekte çok oldu ve inan bana erkekler çok çok eglenceli oluyolar, gulmekten ders dinleyemezdim..

Şık giynrm zaten okulda herkes şıklğımdan makyajmdan tarzmdan konuşur.. sadece 6 kilo fazlalığım var o kadr..

Şık giynrm zaten okulda herkes şıklğımdan makyajmdan tarzmdan konuşur.. sadece 6 kilo fazlalığım var o kadr..

onlarida ver kurtul aslinda, bu konu degil genel olarak kendini daha iyi hissetmen için soyluyorum..

o zaman davranislarindan dolayi boyle
insanlara asiri iyi davranma çunku insanlar iyilikten anlayacagina afedersin e*** yerine koyuyor
bisey dicem pek soylemek istemiyorum ama...
ben genel olarak okulda populer bi insandim, çok çok iyi biriyimdir (iyi niyetli, merhametli falan)
ama disardan herkes çok havali, soguk oldugumu dusunur
okulda, iste, ozel hayatimda beni yeni yeni taniyan insanlar hep oyle gorundugumu soyler
aslinda soguk ya da havali degilim ama kimseye sokulma ihtiyaci duymam
sen de mesafeli, soguk hatta havali davransan, onlara tepeden baksan belki daha çok ilgilerini çekersin birde bunun yani sira erkeklerle takilsan yalniz kalmamak için..

çocuksu seyler bunlar ama iste o kizlarin kafa yapisi bu.. uni okuyolar ama ergen gibi davraniyorlar..

Son düzenleme:
onlarida ver kurtul aslinda, sadece bu konu degil genel olarak kendini daha iyi hissetmen için soyluyorum..

o zaman davranislarindan dolayi boyle
insanlara asiri iyi davranma çunku insanlar iyilikten anlayacagina afedersin e*** yerine koyuyor
bisey dicem pek soylemek istemiyorum ama...
ben genel olarak okulda populer bi insandim, çok çok iyi biriyimdir (iyi niyetli, merhametli falan)
ama disardan herkes çok havali, soguk oldugumu dusunur
okulda, iste, ozel hayatimda beni yeni yeni taniyan insanlar hep oyle gorundugumu soyler
aslinda soguk ya da havali degilim ama kimseye sokulma ihtiyaci duymam
sen de mesafeli, soguk hatta havali davransan, onlara tepeden baksan belki daha çok ilgilerini çekersin birde bunun yani sira erkeklerle takilsan..

çocuksu seyler bunlar ama iste o kizlarin kafa yapisi bu.. uni okuyolar ama ergen gibi davraniyorlar..

Benide tanımayanlar çok havalı şımarık bir kız derler tanıkça severler.. zaten bi kaç erkek arkdşm varr.. ama kıskanlıncada nefret ediolar..

Benide tanımayanlar çok havalı şımarık bir kız derler tanıkça severler.. zaten bi kaç erkek arkdşm varr.. ama kıskanlıncada nefret ediolar..

hiç yuz verme o kizlara, bekle onlar seninle arkadas olmaya çalissinlar, tabi o zamanda sen istersen?!
soyle dusun "onlar kim oluyorda beni azarliyorlar? ya da benimle arkadas olmak istemiyorlar? asil ben istemiyorum" de
+ kendini asla ezdirme !
kuzenin onun kiyafetini giyince laf mi etti, "bir daha giymem ne kiymetli elbisen varmis" de
evde senin sozunu dinlemeyenin sozunu sen hiç dinleme
biri sana bir laf soylerse sen iki tane soyle, hersey karsilikli demi..
ya gerçekten dost olabilecek kiz arkadaslar edin ya da erkeklerle takil..

Babam bize hep 10 arkadasin olacagina 2 dostun olsun derdi biz ogrenciyken..

Son düzenleme:
hiç yuz verme o kizlara, bekle onlar seninle arkadaslik etmeye çalissin, tabi o zamanda sen istersen?!
soyle dusun "onlar kim oluyorda beni azarliyorlar? ya da benimle arkadas olmak istemiyorlar? asil ben istemiyorum" de
+ kendini asla ezdirme !
kuzenin onun kiyafetini giyince laf mi etti, "bir daha giymem ne kiymetli elbisen varmis" de
evde senin sozunu dinlemeyenin sozunu sen hiç dinleme
biri sana bir laf soylerse sen iki tane soyle, hersey karsilikli demi..
ya gerçekten dost olabilecek kiz arkadaslar edin ya da erkeklerle takil..

Babam bize hep 10 arkadasin olacagina 2 dostun olsun derdi biz ogrenciyken..

Haklısınn canım çok teşekkür ederimmm..

İş konusanda problem yok ama bn hep göze ggeliorm nefes almam bile sorun sankii..:(
Dişlerini bir kere Gözteren gerekir canım;)
ayri a kafaları ne olurki? Sınav sitresinde. Bir birilerinemi saldırıyor,ne?
Olmazsa, odaları değildirin, eyer aralarında sana iyi davranan varsa. Okulda ise belki öğrencilerin ilgisini zekanla ceke bilirsin. Ama derdini gelip burdada anlata bilirsin. Cok takma canım, kendini derslerine ver! Piskolejin sonra iyice sarsılır.

özgüven eksikliği var sizde valla acil toparlanın okul iş aş eş derken ezim ezim ezerler kimse kendini koruyamayanın yanında olmaz.

dinimizde bile var haklıysanız hakkınızı koruyun susmayın diye.

çatır çatır konuşun kimse beni sevmez diye düşünmeyin güçlü görünürsünüz asıl o zaman severler yanınızda bulunmak isterler siz de kendinizi asalak gibi hissetmezsiniz.

hep eziliyorum kimseye güvenemiyorum artık arkadaşlık kuramıyorum.. Kuzenim ve en yakın arkdaşmla aynı bölümü aynı ünversteyi kazandık ve şuan aynı evde kalıyoruz memleketen ve başka şehrden 2 arkdşla birlkte 5 kişi bir evde kalıyoruzz.. Kuzenmle beraber büyüdk annemin kuzeni aslında ama benm yaşıtım.. ünverstye geldğmzden beri çok değişti beni herkesin içinde rezil ediyor bağrp çağırıyor eve erzak getryorz memleketen o herşeyni saklıyor.. Bana sürekli yalan söylüyorr.. Herkesle arasını iyi tutuyor kim ona ne dese umursamaz ama bnm tek lafıma kıyameti koparır benmle hiçbişi yapmaz diğer herkesle takılır.. En yakn arkdşm dedğm insan kendni herşeyde haklı görüyor bir konu ben haklı olsam bile bağırıp çağırp beni haksz duruma koyuyor odamız ortak onunla kıyafetlermizide beraber giyerz ama ben onunkini gynce bi ton laf eder yne mi gydn bununla sakn foto çeknme yok şunu giyme.. O benm kıyafetlermi giyer ben laf etmem benm maddi durumum iyi değil diye toplasan 10 kıyafetm vardr onun baya bi kıyafeti var belki bu yüzden bilmiyorum.. Evde arkdşlar tartışıolar bnm hiç alakam olmaz bana gelip bağırıp çağırırlar belkide ben herşeyi altan aldğm içindir bilmem evde herkes herkesin dediğini yapar bende herkesn dediğini yaparm ama kmse bnm dediğimi yapmazz.. Okulda kmseyle konşmuyorm pek çünkü okula gitiğmde herkes birbyle kaynaşmış dost arkadaş olmuştu.. Bana dik dik bakan sınıfa girdeğm dakikadan okuldan çıktğm dakikaya kadr gözünü üstmden ayrmayan kızlar var sanki düşmanlarıyım ben onların hiç konşmuşluğm yok halbuki okuldada çok sessiz bir kızımdırr.. Kuzenm ve en yakın arkdşma güvenerekten kimseyle arkdaşlık kurmadım.. şimdi arkdaşlık kurmak istiyorum sınıfımdakilerle ama nasıl yapcam bilmiyorum beni sevmiyolar hiç bir şey olmamasına rağmen bide herkes birbiryle kanka olmuş..:( okulda arkdşlarm olsun yanında ağlayacağım üzüldüğmde çıkıp onunla konuşacağm arkdşlarm olsun istiyıorum evde bunaldğmda yanına gitcek arkdşlarm olsun istiyorum..:( yardım edin bana lütfen çok kötü hisediyorum kendimi...:(

ay kıyamam ya... Canım bukadar sessiz olursan daha çok üzülürsün. özgüvenin tamamen yok olmak üzere farkındamısın? Biraz dik dur onu bunu kaybedicem diye susma onlar susuyormu? Hayır.... Seni sewmiyorlar diye birşeyde yok seni daha tanımıyorlar bile... Sen sesiz sakin kendi halinde gelip gittiğin için pek önemsemiyorlar biraz girişken ol yakın davran koca sınfta arkdasmı bulamıcaksın hadi sınıfı geçtim koca okulk elbet biri çıkar. üzme kendini biraz değişmeye çalış

sen böyle alttan alıp susarsan daha çok üstüne gelirler...
bi daha yaşarsan böyle bişey sende konuş..
ezdirme kendini..
sen kimseyi tanımadığın için seni sevmediklerini fln düşünüyosun belki ama bence yanılıyosun...

umarim hersey yoluna girer tatlim ama unutma sen kendini nasil gorursen onlarda seni oyle gorurler, kendinden emin ve guçlu biri ol..
onlara ihtiyacin yok ! kotu arkadasliklardan ise yalniz olmak daha iyidir ki yalniz degilsin erkek arkadaslarin var..

Söyledklerni dikkate alıyorum canım çok saol..:)

sen böyle alttan alıp susarsan daha çok üstüne gelirler...
bi daha yaşarsan böyle bişey sende konuş..
ezdirme kendini..
sen kimseyi tanımadığın için seni sevmediklerini fln düşünüyosun belki ama bence yanılıyosun...

Kendmi düzeltmek için çabalıyorum.. çok teşkkür edem önerlernz için çok saolun..

ay kıyamam ya... Canım bukadar sessiz olursan daha çok üzülürsün. özgüvenin tamamen yok olmak üzere farkındamısın? Biraz dik dur onu bunu kaybedicem diye susma onlar susuyormu? Hayır.... Seni sewmiyorlar diye birşeyde yok seni daha tanımıyorlar bile... Sen sesiz sakin kendi halinde gelip gittiğin için pek önemsemiyorlar biraz girişken ol yakın davran koca sınfta arkdasmı bulamıcaksın hadi sınıfı geçtim koca okulk elbet biri çıkar. üzme kendini biraz değişmeye çalış

Yavaş yavaş çeki düzen veriyorum kendme çok saolun szde olmasanz içime atıp çatlicaktim valla..

Back
X