• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime acıyorum resmen!!!

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
5 yıldır ben bu adama resmen hayatımı adamisim . 5 yıldır hayatımın odak merkezi haline getirmişim. Arkadaşlarımı hep 2. Sıraya attım görüşmek istediler ama ben sırf onla görüşmek için hep geri çevirdim haliyle etrafımda kimse kalmadı. Daha yeni yeni arkadaşlarımı toparlamaya çalışıyorum ama çok zor . Zaten ya evlendiler yada sevgili leri olduğu için benle vakit geçirmek yerine onunla gecirmeyi yeglediler tıpkı eskiden beni yaptığım gibi. Mesela bu hafta sonu sinemaya gitmek istiyorum ama gidecek tek bir adam bile yok. Ne hale geldim ben .... Eski nisanlimda sevgilisiyle gününü gün ediyor. Birde gerizekalı arayip ozledigini soyleyip ardından haftasonu tatile gidicez demeside cabası . Hayatıma bakim diyorum ama bunu tek başıma yapmak biraz zor oluyor .
Ne yapabilirim bu konuda bilmiyorum

Nasil yani? Eski nisanlin ariyor,ozledim seni haa bu arada hafta sonu sevgilimle tatile mi gidicez diyo  o_O

Her zaman söylerim.
Arkadaşın yeri başka, insanın hayatındaki erkeğin yeri başka.
O sınırı korumalıydınız, bir insan hayatın odağı yapılmaz, mantıksız bir iş.

Bu saatten sonra ne yapabilirsiniz, kurslara vs gidip yeni sosyal ortamlara girip arkadaş çevresi yapabilirsiniz.

Tekrardan yavaş,yavaş arkadaş çevresi yapmaya çalışın.
Şu erkekler ne mübarek ki genelde çoğu bayan hayatının merkezi yapıveriyor.
Ve beraber büyüdüğü can dostum dediği kişiler hemen arka sıralara atılıyor.

Işte en büyük hata, kendi hayatımız da merkez biz olmamız gerekirken elin adamını getirip paşa koltuğuna oturtuyoruz.
Sonra bizi kısıtlamaya, yönlendirmeye çalışıyor.
Ayrılınca, biz senelerdir yerimizde saymışız başkaları hayatlarında level atlamış :cool:...
Yeni arkadaşlıklar edin canım, yapman gereken bu.

5 yıldır ben bu adama resmen hayatımı adamisim . 5 yıldır hayatımın odak merkezi haline getirmişim. Arkadaşlarımı hep 2. Sıraya attım görüşmek istediler ama ben sırf onla görüşmek için hep geri çevirdim haliyle etrafımda kimse kalmadı. Daha yeni yeni arkadaşlarımı toparlamaya çalışıyorum ama çok zor . Zaten ya evlendiler yada sevgili leri olduğu için benle vakit geçirmek yerine onunla gecirmeyi yeglediler tıpkı eskiden beni yaptığım gibi. Mesela bu hafta sonu sinemaya gitmek istiyorum ama gidecek tek bir adam bile yok. Ne hale geldim ben .... Eski nisanlimda sevgilisiyle gününü gün ediyor. Birde gerizekalı arayip ozledigini soyleyip ardından haftasonu tatile gidicez demeside cabası . Hayatıma bakim diyorum ama bunu tek başıma yapmak biraz zor oluyor .
Hayatına yeni bir sayfa aç. Yeni arkadaşlıklar edin. Muhtemelen eskileri geri kazanamazsın. Eski nişanla "katiyen" konuşma ve mesajlarına, aramasına cevap verme. Yeni arkadaşlarına aynı hataları yapma. Yeni sayfanda aynı hataları tekrarlama. Ve mutlu ol :)

tel.hattınızı değiştirip yeni bir başlangıç yapabilirsiniz mesela.görüşmek istemedikleriniz size ulaşamasın :KK66:

Seni gram önemsemiyor demek ki.
Neden sana ulaşmasına izin veriyorsun hala?
Dinlemesene. Kapat tüm yolları ve önüne bak.
Kendine acıman çare değil.
Bir zahmet hayatından tamamen çıkar.
Ardında onun için ağlayıp üzülen bir kız olduğunu her zaman kontrol etmeye çalışan ezik bir tip işte.
Ve de çok bencil.

Yok artik  :KK57: seyi kuruyasica :KK62:

Resmen kiskandirmaya calisiyor iste ne yapacak. Telefonlarina neden cevap veriyosunuz ki? Bitmis gitmis. Can sıkıntısı bos yere...
Ne bilim hiç aramazdi oyüzden şaşırdım açma gereği duydum. Ama iyice oldu gördükçe bu sacmaliklarini daha çok uzaklaşıyorum ondan

Hayatına yeni bir sayfa aç. Yeni arkadaşlıklar edin. Muhtemelen eskileri geri kazanamazsın. Eski nişanla "katiyen" konuşma ve mesajlarına, aramasına cevap verme. Yeni arkadaşlarına aynı hataları yapma. Yeni sayfanda aynı hataları tekrarlama. Ve mutlu ol :)
Tek isteğim bu inş yapabilirim ve kutlu olabilirim

O hatayi bende yapmistim. Eski nisanlimi hayatimin merkezine koyup tüm arkadaslarimdan uzaklasmistim. Ayrildiktan sonra arkadaslarimi tekrar arayip onlarla bagimi güclendirmeye calistim. Cok fazla olmasada 4-5 arkadasim var derdimi paylasabilecegim, birlikte vakit gecirebilecegim.

Bizim icin ders oldu. Artik bundan sonra bir erkegi hayatinin merkezine koymayacaksin. Arkadaslik cok baska birsey, sevgililik daha baska. Ikisini birbirinden ayirt etmek lazim.

Bir dahaki aramasında daha çok beklersin yeter artık deyip yüzüne kapatın bence sonra da gidin bir spor salonuna yazılın, ya da bir dil kursuna yazılın yani sosyal aktivitelerde bulunun.

gıcık adam ne olacak..bütün numaralarını değiştir..heryerden engelle..bir daha gıcıklık yapmasın..

Back
X