Kendime ait bir hayatım yok

Canansever

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
1.322
43
358
İstanbul
Yaşım 27 fena halde asosyalim çevrem yok arkadaşlarım yok hobim yok bir meşkalem yok 2 yıldır işimde yok sadece yaptığım evle ilgilenmek bütün gün ev market başka aktivitem yok resmen çöp gibiyim ne yapmam gerek bir fikrim bile yok tek bildiğim artık kendimle ilgilenmek kendi hayatım olmasını istiyorum

Al benden de o kadar Bi işim gücüm yok ben de 27 yaşındayım ot gibi yaşadığımı hissediyorum iyice psikolojim bozuldu motonluktan

Pandemiden beri ben de böyle hissediyorum sıklıkla. Eşimin hayatını yaşıyor gibiyim. O çalışıyor, onun izin günü oluyor, onun maaş günü oluyor, ona göre aylık alisverise gidiliyor. Ona ait zamanlarda kendime yer edinmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Pandeminin bitmesiyle bitecek diye düşünüyorum. Pandemi bitene kadar biz bitmezsek tabii.

Pandemiden beri ben de böyle hissediyorum sıklıkla. Eşimin hayatını yaşıyor gibiyim. O çalışıyor, onun izin günü oluyor, onun maaş günü oluyor, ona göre aylık alisverise gidiliyor. Ona ait zamanlarda kendime yer edinmeye çalışıyor gibi hissediyorum. Pandeminin bitmesiyle bitecek diye düşünüyorum. Pandemi bitene kadar biz bitmezsek tabii.
Pandemi de tuzu biberi oldu resmen iyice asosyelleştim iş bulamıyor herkes evde akşama kadar temizlik yemek bulaşık iyice tükendim

Sanırım herkes şu an bu durumda .. yazdıklarınızın aynısı bende yaşıyorum :(

Bu dönemde çoğumuz asosyaliz ama vaktinizi daha iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Mesela online eğitimlere katılın, alanınızla ilgili seminerleri takip edin, Youtube’dan yoga öğrenin, spor yapın, dilinizi geliştirin, kitap okuyun, yeni tarifler öğrenin vs. Yapacak çok şey var. Motive olmakta zorlanıyor olabilirsiniz, bunun için günlük planner kullanmanızı tavsiye ederim. Bence oldukça motive edici

Bu dönemde çoğumuz asosyaliz ama vaktinizi daha iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Mesela online eğitimlere katılın, alanınızla ilgili seminerleri takip edin, Youtube’dan yoga öğrenin, spor yapın, dilinizi geliştirin, kitap okuyun, yeni tarifler öğrenin vs. Yapacak çok şey var. Motive olmakta zorlanıyor olabilirsiniz, bunun için günlük planner kullanmanızı tavsiye ederim. Bence oldukça motive edici
Aslında kurslara filangitmek istiyorum ama bölüm olarak ne seçsem bilmiyorum özellikle iş için istiyorum

Yaşım 27 fena halde asosyalim çevrem yok arkadaşlarım yok hobim yok bir meşkalem yok 2 yıldır işimde yok sadece yaptığım evle ilgilenmek bütün gün ev market başka aktivitem yok resmen çöp gibiyim ne yapmam gerek bir fikrim bile yok tek bildiğim artık kendimle ilgilenmek kendi hayatım olmasını istiyorum
Kitap al mesela tanrilar okulunu oku. Ben de alicam :) meditasyon yoga gibi seyler yapmaya calis, bir yandan is bakmaya devam et, internetten kurs al, pandemiden dolayidir. Eger yapmak istersen bunlar olabilir simdilik. Evcil hayvan bakabilirsin. Ben mesela kendime kitap aldim, bunalinca direk mutfaga atiyorum kendimi tarifler deniyorum cok iyi geliyor, temizlik yapiyorum egzersiz niyetine. Saglikli beslenmeye calisiyorum, kotu enerjilerden uzak durmaya calisiyorum, kedilerime bakiyorum. Kendimi yalniz hissedersem kahve yapiyorum, ingilizce ogrenmek istiyorum ama yapabildiklerim suan bunlar.

Son düzenleme:
Kitap al mesela tanrilar okulunu oku. Ben de alicam :) meditasyon yoga gibi seyler yapmaya calis, bir yandan is bakmaya devam et, internetten kurs al, pandemide dolayidir. Eger yapmak istersen bunlar olabilir simdilik. Evcil hayvan bakabilirsin. Ben mesela kendime kitap aldim, bunalinca direk mutfaga atiyorum kendimi tarifler deniyorum cok iyi geliyor, temizlik yapiyorum egzersiz yapmakta zorlaniyorum. Saglikli beslenmeye calisiyorum, kotu enerjilerden uzak durmay calisiyorum, kedilerime bakiyorum. Kendimi yalniz hissedersem kahve yapiyorum, ingilizce ogrenmek istiyorum ama yapabildiklerim suan bunlar.
Aslında ismek kurslarına gitmeyi düşünüyorum iş için çünkü liseyi okuyamadım ailevi nedenlerden dolayı kitabı bulursam alacağım

Aslında ismek kurslarına gitmeyi düşünüyorum iş için çünkü liseyi okuyamadım ailevi nedenlerden dolayı kitabı bulursam alacağım
Hiç canını sıkma, dışarıdan bitirirsin. Daha 27 yasindasin ben 31 yasindayim is yok diye guvenlik kursuna gittim sinavi gectim is bakiyorum simdi. Baska islere de bakiyorum. Hala umut var nefes aliyorsak. Umarim aileden uzak kendi hayatini kurabilirsin.

Aslında kurslara filangitmek istiyorum ama bölüm olarak ne seçsem bilmiyorum özellikle iş için istiyorum
Ben de sizinle aynı durumdayım
Ama bu sene kursa katıldım.hem iş için faydalı olur diye düşündüm.
Online bilgisayar işletmenligi.
En azından haftada 4-5 saat ders,hoca, oradaki öğrencilerle vakit geçiyor.bana iyi geldi tavsiye ederim
Bende dışarı hiç çıkmıyorum.ev işi,yemek,çocuk,eş derken ömrüm geçiyor
Arkadaş çevrem çok azdı pandemi de hiç kalmadı,işim yok .ama kendime meşgale arıyorum

Hiç canını sıkma, dışarıdan bitirirsin. Daha 27 yasindasin ben 31 yasindayim is yok diye guvenlik kursuna gittim sinavi gectim is bakiyorum simdi. Baska islere de bakiyorum. Hala umut var nefes aliyorsak. Umarim aileden uzak kendi hayatini kurabilirsin.
Aslında dışardan okuyordum 2 senedir gitmiyorum kafam basmıyor sanırım bende mezun olup güvenlik olmayı düşünüyordum ama kitaplardan pek kafa girmiyor biri canlı anlatsa hemen kaparım tabi

Ben de sizinle aynı durumdayım
Ama bu sene kursa katıldım.hem iş için faydalı olur diye düşündüm.
Online bilgisayar işletmenligi.
En azından haftada 4-5 saat ders,hoca, oradaki öğrencilerle vakit geçiyor.bana iyi geldi tavsiye ederim
Bende dışarı hiç çıkmıyorum.ev işi,yemek,çocuk,eş derken ömrüm geçiyor
Arkadaş çevrem çok azdı pandemi de hiç kalmadı,işim yok .ama kendime meşgale arıyorum
Bende katılmak istiyorum ama hangi bölüm daha işe yarar olur acaba

Bu dert hepimizin derdi

Aynı durumdayım bence herkes aynı durumda kime dokunsan negatiflik akıyor daraldık bunaldik artik

Bende katılmak istiyorum ama hangi bölüm daha işe yarar olur acaba
Ben bilgisayar işletmenligini tercih ettim
Bilgisayar hakkında herşeyi baştan ogreniyoruz daha sonra programları tek tek öğretiyor hoca
Mesela word programı Excel gibi
Haftada 2 ders 4 saat toplam.
Daha sonra ingilizce,Almanca gibi dil kurslarına bakacağım
Dans dersleri çok eğlenceli hem kilo için ve spor için faydalı.aklina yatanı seç ve kayıt ol canım.inan bana çok iyi geliyor.

Ben bilgisayar işletmenligini tercih ettim
Bilgisayar hakkında herşeyi baştan ogreniyoruz daha sonra programları tek tek öğretiyor hoca
Mesela word programı Excel gibi
Haftada 2 ders 4 saat toplam.
Daha sonra ingilizce,Almanca gibi dil kurslarına bakacağım
Dans dersleri çok eğlenceli hem kilo için ve spor için faydalı.aklina yatanı seç ve kayıt ol canım.inan bana çok iyi geliyor.
Dans dersleri var mı siz ücretli kurslara gidiyorsunuz sanırım

Back
X