kendime bakamıyormuyum

Bir tiroid hastası olarak bende belirtileri okurken içimden tiroid diyordum ki yazmışsınız. Tiroid ruh sağlığınızı da etkiler. bu öyle birşey ki tiroidiniz bozukken herşeyde bi sıkıntı çıkar.Vücudun tüm dengesi ona bağlı..
Tiroid için ne verdi doktor?
bende antidepresanı kullanmamanızdan yanayım. başladın mı bırakması da ayrı bir sıkıntı..
geçmiş olsun..

Hemdee ne sinir yapar .
bende Hipertiroidi var. daha yeni bilmezken hastalığı etrafımdakileri kırıp geçiriyordum.çok asabi yapıyor insanı , hala daha normal sayılmam

troid için levotıron verdi canım.

troid için levotıron verdi canım.
Bence önce tiroidinizi yola koyun.
ama sağlam bir doktor gidin yani devlet hastanesi değilde , endokrinoloji bölümü olan bir eğitim ve araştırma hastanesine gidin. Göreceksiniz o düzelmeye başlayınca hayatınızda bir çok şey yoluna girecek..

Sinir Tiroid'den..
Halsizlikte kansızlıktan..
İlaçlarınızı düzenli kullanıp,kendiniz için birşeyler yapın sağlıktan önemli birşey yok.

Rutinler gerçekten depresyon nedeni.
Herşey cok yolunda dahi olsa rutine dönüştügünde doğamız gereği bunalımlar yaşamaya başlıyoruz bunun sonucunda da hastalıklar ile tanışıyoruz.
Kendinizi mutlu edecek yeni uğraşlar bulmaya çalışın.
Küçükte olsa farklıliklar yaratın kendiniz için. Hastalıklar düşündükçe bedenimizi daha çok esir alıyor. Unutmayın mutluluk kanser hücrelerini dahi geriletiyor.
Acil şifalar ve bol mutluluklar diliyorum

Tiroit bezlerin çalışmadığından sanırım yaşıyorsun bu olumsuzlukları. Herşey birbirini tetikliyor..tedavi olmalısınız.

Bende bunu kastetmiştim

Hersey yolundayken durduk yere öyle mi?
Aynen oyle. Genetik yatkinlik depresyonun temelinde yatan bir durum olabilir. Bazi faktorler sadece ortaya cikarir. Bazen de sebepsiz yere olur. Bipolar diye bir sey duydunuz mu? Onlarin cok agir depresyonlari vardir. Tetikleyici olaya gerek bile duymadan yataktan cikamayacak kadar depresif olurlar.

Anladim evet bipolar bozukluğu duymustum. Ama konu sahibi rahatsızlıklarından bahsetmiş troidi varmış zaten.

Troidlerin calismamasi kansizlik vs yapar ,aslinda butun sorunlariniz sagliginiz duzelince iyi olacask ,
Kendinize iyi bir endokrin uzmasni bulun

Gecmis olsun canim. Tedavilerini ihmal etme ozellikle lustral i düzenli ic. Harika bir ilac resmen mutluluk aşılıyor. Bende sinir stresten dolayi kullandim annemede doktor migren icin verdi. 1 2 hafta dişini sık ondan sonra mutluluk patlamasi yasican:))

Ah bu troid bendede var,ilacinazi duzgun kullanin araliklarla tahlil yaptirin,vede yuruyuş yapin ALLAH başkadert vermesin,geçmiş olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…