- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.026
- 598
- Konu Sahibi willedwoman
-
Hemdee ne sinir yapar .Önce dahiliyeye kan verdim o ara sonuçlar çıkana kadar da psikyatsiyle görüşeyim dedim. doktor ilacı yazdı öğleden sonrada tahlil sonuçları çıktı. benim hiç aklıma gelmesi troid olabileceği . bu rahatsızlığın sinir yaptığınıda bilmiyordum. iş yerinden izin alabilirsem yarın tekrar gidip psikyatristle görüşeyim.
troid için levotıron verdi canım.Bir tiroid hastası olarak bende belirtileri okurken içimden tiroid diyordum ki yazmışsınız. Tiroid ruh sağlığınızı da etkiler. bu öyle birşey ki tiroidiniz bozukken herşeyde bi sıkıntı çıkar.Vücudun tüm dengesi ona bağlı..
Tiroid için ne verdi doktor?
bende antidepresanı kullanmamanızdan yanayım. başladın mı bırakması da ayrı bir sıkıntı..
geçmiş olsun..
Bence önce tiroidinizi yola koyun.troid için levotıron verdi canım.
inşallah canımBence önce tiroidinizi yola koyun.
ama sağlam bir doktor gidin yani devlet hastanesi değilde , endokrinoloji bölümü olan bir eğitim ve araştırma hastanesine gidin. Göreceksiniz o düzelmeye başlayınca hayatınızda bir çok şey yoluna girecek..
Tiroit bezlerin çalışmadığından sanırım yaşıyorsun bu olumsuzlukları. Herşey birbirini tetikliyor..tedavi olmalısınız.2 aydır hep bi halsizlik başağrısı isteksizlik var üzerimde sürekli yorgunum ne kadar uyusamda uykusuzum. son 2 haftadır 2 güne bir tansiyon 15 e yükseliyor buda feci baş ağrısı yapıyo bende. birde aşırı asabiyet var en ufacık şeylere bile çok büyük sinirleniyorum. dün hastaneye gittim. tahlilller yaptırdım tansiyon çıktı kolestrol çıktı kan değerlerim düşmüş. troid bezlerim çalışmıyormuş. sol omzum çok ağrıyordu film çekildi fizikçi baktı omuzda küçük bi yırtık oluşmuş ödem var dedi. psikiyatrise gittim epey konuştuk depresyondasın dedi lustral verdi. kızlar daha 30 yaşındayım. hayatım düzenlidir. allaha şükür öyle büyük bir derdim yok eşimi severim çocuklarım sağlıklı maddi durumumuz iyi ailem hep arkamda destek. neden böyle oldum ben.
Ne alakasi var sebepsiz yere de depresyona girilebilir.
Rutinler gerçekten depresyon nedeni.
Herşey cok yolunda dahi olsa rutine dönüştügünde doğamız gereği bunalımlar yaşamaya başlıyoruz bunun sonucunda da hastalıklar ile tanışıyoruz.
Kendinizi mutlu edecek yeni uğraşlar bulmaya çalışın.
Küçükte olsa farklıliklar yaratın kendiniz için. Hastalıklar düşündükçe bedenimizi daha çok esir alıyor. Unutmayın mutluluk kanser hücrelerini dahi geriletiyor.
Acil şifalar ve bol mutluluklar diliyorum
Aynen oyle. Genetik yatkinlik depresyonun temelinde yatan bir durum olabilir. Bazi faktorler sadece ortaya cikarir. Bazen de sebepsiz yere olur. Bipolar diye bir sey duydunuz mu? Onlarin cok agir depresyonlari vardir. Tetikleyici olaya gerek bile duymadan yataktan cikamayacak kadar depresif olurlar.Hersey yolundayken durduk yere öyle mi?
Aynen oyle. Genetik yatkinlik depresyonun temelinde yatan bir durum olabilir. Bazi faktorler sadece ortaya cikarir. Bazen de sebepsiz yere olur. Bipolar diye bir sey duydunuz mu? Onlarin cok agir depresyonlari vardir. Tetikleyici olaya gerek bile duymadan yataktan cikamayacak kadar depresif olurlar.
2 aydır hep bi halsizlik başağrısı isteksizlik var üzerimde sürekli yorgunum ne kadar uyusamda uykusuzum. son 2 haftadır 2 güne bir tansiyon 15 e yükseliyor buda feci baş ağrısı yapıyo bende. birde aşırı asabiyet var en ufacık şeylere bile çok büyük sinirleniyorum. dün hastaneye gittim. tahlilller yaptırdım tansiyon çıktı kolestrol çıktı kan değerlerim düşmüş. troid bezlerim çalışmıyormuş. sol omzum çok ağrıyordu film çekildi fizikçi baktı omuzda küçük bi yırtık oluşmuş ödem var dedi. psikiyatrise gittim epey konuştuk depresyondasın dedi lustral verdi. kızlar daha 30 yaşındayım. hayatım düzenlidir. allaha şükür öyle büyük bir derdim yok eşimi severim çocuklarım sağlıklı maddi durumumuz iyi ailem hep arkamda destek. neden böyle oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?