Neden bu kadar acele bir nişan yaptınız anlamadım keşke biraz daha tanısaydın
Bende senin gibi şüpheci bir insanım böyle bir olay yaşasam galiba senin gibi olurdum
O yüzden ne diyeceğimi bilemedim senin içinde bazı şeyleri aşman gerekir
Yoksa hem onu hem kendini yıpratırsın
Aslında değişip değişmediğini anlamamak çok zor olmamalı
Elinden gelenide yapıyormuş o yüzden bu güvensizlik yersiz gibi geldi bana
Çıkmaya başlamamız, ailelerin tanışması, nişanımız çok hızlı oldu. Ama diyorum ya sevgimize ve gelecekteki yaşamımızı beraber geçirme isteğimize inancımız sonsuz. Tarif edemediğim bir duygu vardı ona karşı ilk günden beri. Hayır diyemedim, belkide hatalarını gördükten sonra bile hayır demek istemedim, nedense kısmetimin o olduğunu biliyor gibiydim :26: evet bu tavırlarımla ikimizide yıpratıyorum, kurtulmak istiyorum bu hallerden gerçekten
geçmişte yaşadıklarını bir kenara atmadan mutlu olmazsın ki hem kendine hem ona en güzel günlerini zindan edersin , aklına getirmemeye çalış bunları ama bundan sonra bir yanlışını gördüğünde zaten bitirirsin. arkana bakma güzel günlerinin tadını çıkar bence mutluluklar sana..
bundan sonra bir yanlışını görmeyeceğime dair yemin etti, itiraf etmesi zor ama ben sanırım sürekli yanlış arıyorum
en güzel zamanımızda bile tutup birşey çıkartıyorum, geriliyoruz ikimizde üzülüyoruz, sonunda barışıyoruz ama.... kurtulmam lazım bu düşüncelerden
canım yazını okuyunca biraz tebesüm ettim çünkü aynısı değilse bile benzer şeyler bana da oluyor :) ama denir ki insana sürekli melekler ilham şeytan vesvese verirmiş. Sen sevginizden eminsen bu vesveselere itibar etme. Dua et kendine de nişanlına da. Şükret başka problemin olmadığı için. Nişanlılığının tadını çıkar inşallah her şey güzel olur sizin için
normaldede kıskanç bir insanım, paylaşamıorum sevdiğimi kimseyle. ama payalaşacak bir durum yokki zaten diyor benimki. gelde bunu bana anlat
ne güzel demişsin, melekler ilham şeytanlar vesvese veriyor. her ne kadar şeytan vesvesede verse yine ilham kazanıyor, nişanlıma kıyamıyorum. bazen o kadar üzülüyorki, yüzü öyle bir asılıyor ki, ağlayan ben olmama rağmen gidip sarılan ben oluyorum, o an yüreğim cız ediyor. nasıl ona haksızlık yaptım diye.. belkide dediğin doğru, Allaha şükür bazı sağlık problemlerimiz dışında herşeyimiz çok iyi. Banada el bebek gül bebek davranıyor. İnşallah dediğin gibi herşey güzel olur :)
Güven problemi bendede var ne yazık ki. Bide şüpheci bir insanımdır.
Eğer geçmişte olanları affettiysen ve unutmaya hazırsan çok fazla düşünmemeye çalış zaten nişanlında elinden geleni yapıyormuş.
geçmişte olanları affettim ama unutmadım, nasıl unutucam ki.. ama onu gerçekten seviyorum ve dahada önemlisi beni sevdiğine yürekten inanıyorum. bu yüzden gözardı etmem lazım sanırım....
İste canim, karsimizdaki insan bir kere bile kücük bir hata yapsa o hatadan sonra ona güvenimiz falan kalmaz. Ne kadar özür de dilese, ne kadar inandirsa da bir daha hata yapmayacagina bizi, kisa bir zaman sonra yine güvensizlik baslar. Cok normal yani hatalardan sonra tamamen inanip güvenmek diye bir sey söz konusu olamaz.
Seninki de ayni böyle olmus. Ama bence senin güvensizliginin sebeplerinden biri de kisa bir zamandir görüsüyor olmaniz.
Şahsen ben ne kadar cok sey yasamis da olsam 6 aydir tanidigim insana tam olarak güvenemem yani..
aslında şöyle bir dönüp baktığımda birçok ilişkiden daha saygılı, sevgili ve güvenli bir ilişkimiz var, benim bu düşüncelerim dışında tabi
bugün yine ufak bir tartışmamız oldu, senden hiçbirşey saklamıyorum herşeyim ortada, helede seni bu kadar severken nasıl olurda aklına böyle şeyler geliyor, beni çok kötü bir konuma koyuyorsun tamam hata yaptım ama sana yemin ettiğim günden sonra hiçbirşey yapmadım diye isyan etti resmen. kıyamıyorum işte... çok üzüldüm onu öyle görünce.. açıkcası burda sorulana kadar hiç 6 aydır görüşüyor olmamızı dert etmemiştim, çok uzun zamanlar birlikte olup birçok sıkıntı yaşayan insanlar olduğu için belkide karar alırken biraz daha tanıyım demedim...
hepinize çok teşekkür ederim. derdimi dinleyip yorum yazdınız. sanırım benim asıl problemim, mantıken nişanlıma güveniyor olup, ama duygularıma hakim olamadan güvensizlik yaşamam..