Kendime bile itiraf edemiyorum?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(

Burda yazilan yazilari goruyorum mesela kocam degisti falan diyolar. Bitmeyen sevgi de vardir elbet.

Tamam o kadinlarin kocasinin sevgisi bitmis, ama ayrilmaya cesaret edemiyorlar. Boyle olmayi mi hayal ediyorsunuz?

Evli insanin mutsuzlugu bile baglayici. Emin olun yalniz insanin mutsuzlugundan cok daha buyuk sonuclari var.

Ne alaka bak 10 yıldır birlikteyiz eşimle gayette seviyoruz birbirimizi sırf evlenmek için evlenmeyin 2 güne boşanıyorsunuz sonra 25 yaşindasın ama ergen gibi görünüyorsun burdan valla :110:
Siz mi gec evlenmistiniz.Haklsiin .Ya annem bile diyo 30u gecince bekar bulamazsin dul adam alir seni diyo

Back
X