Kendime bile itiraf edemiyorum?

1 kişiylemi birlikte bu bayan başkalaridami var??
Benim takip ettiğim kadarıyla konu sahibi bir adamla beraber.
Adam hem konu sahibiyle hem nikahlı karısıyla beraber. Nikahlı karısından çocuğu var. Onuna yatıyor. Bunun dışında onlarca daha kızla konuşuyor.
edit: imla

Benim takip ettiğim kadarıyla konu sahibi bir adamla beraber.
Adam hem konu sahibiyle hem nikahlı karısıyla beraber. Nikahlı karısından çocuğu var. Onuna yatıyor. Bunun dışında onlarca daha kızla konuşuyor.
edit: imla

:skandal:çıldirmiş olmali hatun 25 yasinda kendine nasil yapabiliyo bunu 2.kadin olmak hatta kacinci oldugu bile belli degil evli adamla dusup kalkmak sen kendine saygi duymazsan kimse duymaz baayan

abovvvv ortalık karışcak desene:KK53::KK53:
Ben doğru olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Hiçbir kadının çocuğunu dilendiren bir adamla evlenmek isteyeceğine inanmak istemem. Ama doğru olma ihtimaline karşılık alınması gereken bir önlem bu. Suçları internet aracılığıyla da ihbar edebilirsiniz gerekli kurumlara.
Elbette ki çocuğu açıkça istismar eden bu adam cezalandırılmalı.
Adam çocuğunu dilendiriyor yahu daha ne olsun?

Ev
Ben de ilk onu soracaktım yengeçtir diye düşünüyordum... Bilmiyorum ki ne desem sosyal bir insan olmak kötü değil, gece yalnız kalmaktan korkmak da önüne geçebileceğin bir şey değil. Herkese çok tavizler vermen seni daha saf biri gibi gösteriyor bunun için de çok kararlı dirayetli olmalısın. böyle görünmemek için..

Gecen gün bir film izledim , arıyorum 5 dakikadır buldum senin için, tam sana göre

link verılmıyor galiba filmin ismi

Bekar Yaşam Kılavuzu izle

bunu google yaz online izle kotan varsa. tam sana göre, yani tam bir kadın filmi, her kadının izlemesi gereken türden.
Eve gidim direk izliycem.cokkk tesekkur ederim ugrasitiginiz icin umarim yararli olur

25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(

Ben sizin yerınızde olsam bir terapi alırdım, demekki içinide bir şeyler kopmuş, derin yaralar var demektir, lütfen ileride kuracagınız aile yasantısının temellerini sağlam atmak için destek alın, yoksa burdaki fikirler ucup gider kafanızdan

Ben de doğru dürüst baba sevgisi görmedim. Ama sen kendini sevmeden yeterince değer vermeden , yalnızlık korkunu aşmadan hayatına olumlu bir insanda çekemezsin ki. Emin ol, pozitif pozitifi çekemezsin. Düşünce yapını değiştirmen lazım yani arkadaşım . iyi hissetmek diye bir kitap var onu okuyabilirsin. Faydalı olabilir.

Bana ayrildik yazmis sadece ve beni engellemiş Whatsapdan da.Ben aradim amaa aramalardan da engellemis beni.Arkadasina sordum ben onu cok skyomusum ve sevmiyomus beni soyleyememis.bidaha da karsima cikmiycakmis

Ben sadece niye bulusmuyoz hic diye uzerine gitmistim bugun
Yahu kadın allah aşkına bir silkelen ve kendine gel?
Farkında mısın adam sana seninle yatmam üstüme kalırsın demiş?
Seninle evlenmeyecekti zaten..
En hayırlısı, inşallah da dönmez bir daha.

Bana ayrildik yazmis sadece ve beni engellemiş Whatsapdan da.Ben aradim amaa aramalardan da engellemis beni.Arkadasina sordum ben onu cok skyomusum ve sevmiyomus beni soyleyememis.bidaha da karsima cikmiycakmis
Ne guzel iste allah hakkinda hayirlisini veriyo elinin tersiyle itiyosun niyeki

ee ne bekliyordun başka ?
sonuçta çocuk evde kadın evde senin terkedileceğin belliydi..
kaç kere söyledik sana
şu adi adama verdiğin değerin binde birini kendine verseydin keşke..

Ailen yokmu tam olarak mevzun ne bilmyorum yanlizim diyosunya

Bence siz gibi olamaz konu sahibi. Konu sahibinin verdiği tavizler hiç normal taviz değil. Evli bir adamla beraber, adam karısı ve çocuğunu dilendiriyor, dilenci çetesi var, konu sahibinden kredi çekmesini istiyor ondan gizlice araba almak için. Bekaret konusunda başıma kalırsın sana dokunamam diyor. Birsürü kişiyle konuşuyor, konu sahibini gram takmıyor. Ama arkadaş ayrılamıyor bir türlü :işsiz:

Aboooo. Haturladim ben bu kizcagzi baska konudan ama isimleri aklimda tutamiyorum. Eski konularina da bakmadiydm ilk kez. Yakinda birilerine afakan basip dava mava accaklar gibi. Artik su sacma sapan iliskiyi bitirse bari hayati harcanmadan

Back
X