Kendime bile itiraf edemiyorum?

Bana ayrildik yazmis sadece ve beni engellemiş Whatsapdan da.Ben aradim amaa aramalardan da engellemis beni.Arkadasina sordum ben onu cok skyomusum ve sevmiyomus beni soyleyememis.bidaha da karsima cikmiycakmis

İnşallah gerçekten bitmiştir. O seni bırakmasa senin onu bırakacağın yok zaten. Sana yapacağı tek iyilik bu olur...

25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
Önce kendini sev,kendine değer ver bunu başarabilirsen gercekten sevip sevilirsin.yoksa saman çöpü gibi silinip gidersin hayattan.
Önce kendini sev

25 diyorsun ya 25
Simdi bana kaybolan yıllarımi verseleer:)
Cok geçmedi uzerinden ama olsun güzel zamanlardi:)

adam zaten evli
nasıl evlilik için sikistiracaksiniz
evlenseniz adam sizin maaşla başka kadinlar kandırma ya çalışır
doğacak çocuklarınız da yeni bir dilenci lik çetesi kurar
bence acilinden bir psikolojik destek alın
kendi hayatınızı kendiniz mahvediyorsinuz daha da mahvolacaksiniz
yo, resmi nikah mertebesi boş bey amcanın. O imam nikahlı bir sevgili çünkü, yanı bekar galiba konu sahibesi ne göre.. ayrıca çocukları olmaz onların, nitekim imam nikahlı karısı ile zorla çocuk yaptırmışlar, biri almış, biri tutmuş, biri koymuş, sonra hanı çocuklar hanı çocuklar demissss:skandal:

Bu hatun face öyle bi adam kizin bekaretine bakmazki kullandigi kadar kullanir yetmez ustunden parada kazanmaya götürür işi....

Ya şuna normal yorum yapan yardım etmeye çalışanlarada üzülüyorum hala diyor ki o beni engellemiş sevmiyormuş :KK12: gerçek olduğunada inanmıyorum
Keşke gercek olmasa gercekten üzülüyorum çıksa hersey yalan dese :işsiz:bir insan niye kendini hayalide olsa bu duruma düşünsün ki

25 yaşindayim.Universite okudum.Kpss ile atanmaya çalisiyorum.Benim kendime bile zor itiraf ettigim bi durumum var.Yalnizliktan korkuyorum.Hayatimda biri olmayinca eksik hissediyorum.Sevilmek istegindeyim hep.Yalniz ölmekten evlenememekten ileride bi ailem olmamasindan korkuyorum.Bu yuzden karsimdaki insanlara hayir diyemiyorum ve çok fazla taviz veriyorum.kimseyi terk edemiyorum.Mutlu bi ailede yetismedim.baba sevgisi gormedim hic.kendi kendime okudum bu gunlere geldim.Bunlari aşamiyorum.Hep huzursuzum.Nasil aşarim ya da aşabilir miyim bunlari :-(
biliyor musun? asil boyle taviz veren insanlar hep yalniz kalir. ya bi psikologa git ya da seni geliştirecek kitaplar oku.

en basta insan oldugun icin degerlisin ve sevgiyi mutlulugu baska bir insana baglama. cunku inan oyle olmuyor.

dogan cuceloglu-icimizdeki cocuk kitabini oku.

Bence siz gibi olamaz konu sahibi. Konu sahibinin verdiği tavizler hiç normal taviz değil. Evli bir adamla beraber, adam karısı ve çocuğunu dilendiriyor, dilenci çetesi var, konu sahibinden kredi çekmesini istiyor ondan gizlice araba almak için. Bekaret konusunda başıma kalırsın sana dokunamam diyor. Birsürü kişiyle konuşuyor, konu sahibini gram takmıyor. Ama arkadaş ayrılamıyor bir türlü :işsiz:

neyyy, daha önce okuyup o konusuna da yorum yapmıştım püh, çok fena, bu ablanın hiçbir desteğe ihtiyacı yok, kendi kafasının dikine gitsin, bildiğini okusun.

Back
X